FemaleDenmarkMember since 28 Mar 13Age 19Last online 8 months ago

dysfunktionel infp

(på instagram hedder jeg @purobennahoj)
indtil videre udgivet i:

vold i familien
pykisk sygdom i familien
alkoholmisbrug i familien
uden filter
taxagrønt
folk, de kigger bare
recens paper: explore
recens paper: observe
alene - og andre noveller

 • Johanne Borup

  mumbled "10 facts-tag"

  6 Likes
  Wup! Jeg er blevet tagget af @[kaffe] til at skrive ti facts om mig selv. Jeg har tidligere skrevet halvtreds facts om mig selv herinde, som kan nok kan findes et sted, så jeg vil prøve ikke at skrive de samme ting, men undskyld hvis jeg gør.

  1) På næste onsdag begynder jeg på Viby efterskole efter at have været meldt ind i en milliard år, og jeg har aldrig været så nervøs før noget i mit liv.
  2) Mit hår har været både helt ned til numsen og tre millimeter langt.
  3) Min bedste ven hedder Anders.
  4) Jeg tog på et tidspunkt en test, der skulle vise ens største karakterstyrker, og mine tre øverste blev værdsættelse af det smukke og sublime, kreativitet & originalitet og tapperhed & mod.
  5) Jeg elsker at rejse og ville egentlig bare gerne rejse hele jorden rundt, men det sted, jeg allerhelst vil hen, er Indien.
  6 Da jeg bad Anders beskrive mig med tre ord, svarede han intelligent, tænkende og fantastisk.
  7 Til det samme svarede min søster klam, fed og so (tak søs).
  8 Det er cirka to uger siden jeg sidst havde et angstanfald, hvilket i min målestok er ret lang tid, så det er godt.
  9 Da jeg kom ud som lesbisk til min mor, troede hun ikke på mig.
  10 Jeg havde engang over 100.000 følgere på en blog på Tumblr, men jeg slettede den, fordi jeg kørte den under min ret ekstreme emofase, og jeg er rimelig sikker på, at jeg promoverede nogle meget tvivlsomme ting, som jeg overhovedet ikke ville kunne stå indenfor nu.

  Jeg tagger @[boxhead] til at gøre det samme.
  Johanne Borup
  3 years ago
  tusind tak, iben! og ja, det skulle det. udover nervøsiteten glæder jeg mig også virkelig meget, og jeg kender en del, der også skal gå der, så jeg har nogen at støtte mig op ad i starten, heldigvis.
  cibena
  3 years ago
  hvor dejligt at du kender nogen i forvejen, som også skal gå der - så bliver starten nok en hel del nemmere!
  Johanne Borup
  3 years ago
  ja, det er også det, jeg håber! så kan jeg læne mig lidt op ad nogen, til det bliver helt trygt.
  cibena
  3 years ago
  1 Like
  præcis!!
 • Johanne Borup

  mumbled "Hjælp, jeg mangler opmærksomhed! - og andet ævl"

  Jeg ved ikke, om der bare er gået sommerferie i Movellas, eller hvad det er, men jeg savner virkelig meget reaktion på min senest publicerede movella med den lange titel: “To pseudotvillingesøstre og et meget stort orkester."

  Det er blevet ret sjældent, at jeg publicerer noget, eller at jeg giver lyd fra mig på Movellas overhovedet, og jeg engagerer mig ikke særlig meget i den øvrige side ved selv at kommentere på eller like særlig meget. Men jeg er her altså ind imellem, så jeg ikke kommer fuldstændig bagud i, hvad der foregår.

  Sagen er dén, at jeg i øjeblikket arbejder ret intensivt på at rette mine tidligere tekster - både digte og noveller og alt derimellem - igennem, så jeg kan få samlet dem, der er gode, og i sidste ende eventuelt indsende dem til et forlag. Jeg forventer ikke, at jeg skal til at være en “rigtig forfatter" lige med det samme, dette er mest bare et projekt, jeg laver for at udfordre og motivere mig selv, og oveni det kan det jo være, at jeg er ultraheldig at komme til snakke med en, der er professionel indenfor faget, og som kan give mig noget feedback.

  Men før det kommer så langt, skal det selvfølgelig, som allerede nævnt, gennemarbejdes, og som hjælp til det søger jeg så mange som muligt til at læse mine tekster, dem alle sammen, nogle få, eller bare en enkel, og jeg vil allerede nu begynde at trække i et par tråde, startende her på Movellas. Så hvis der er nogen, der måske kunne have lyst til det, må I meget gerne sige til, og så vil jeg henvende mig til jer, når jeg får brug for det!

  Til sidst: Hvordan går det? Har I det godt? Får I slappet af og læst nogle bøger? Selv har jeg lige læst “The catcher in the rye" af J. D. Salinger, takket være @[Cecilie Reckendorff]s anmeldelse af den, og hold op, hvor gjorde den et stort indtryk! Den er bare helt fantastisk og gjorde lige min ferie lidt bedre, samt fik dæmpet de nerver, jeg konstant har på, fordi der bliver kortere og kortere tid til, at jeg skal på efterskole. Men altså, uanset hvad: Jeg håber virkelig, I har det rart.

  Johanne Borup
  3 years ago
  @[ACVE] Det har du selvfølgelig ret i, det hele. Jeg er bare lidt af en snob når det kommer til det, og jeg vil gerne gøre alt det rigtige, da jeg virkelig gerne vil det her, hah. Så der er nogle forlag, jeg automatisk vil fravælge, hvis jeg ikke tror, de vil kunne gøre noget for mig, der vil få mig til at rykke mig, men jeg er heller ikke fastlåst på ét bestemt forlag overhovedet. Hmm. Det hele er noget, der skal overvejes.

  @[April Lutka Wings] Ah, jeg ved aldrig, hvad jeg skal svare til det spørgsmål. Det er svært at beskrive genren. Realisme med et twist, måske? Mine tekster ligger tættest op ad realisme i sin fortællestil, men ofte sker der alligevel ting, som slet ikke kan ske i virkeligheden, men ikke på en fantasy-overnaturlig-agtig måde. Hvis du kan følge mig? Jeg ved det ikke.

  @[Cecilie Reckendorff] Selvfølgelig - efter du anbefalede mig Frances Ha på Brønderslev, stoler jeg ret meget på din dømmekraft. Og mange tak. :)
  April Lutka Wings
  1 Like
  @[Johanne Borup] Jeg kan sagtens følge hvad du mener. Det er selv den slags bøger, jeg elsker at læse samt skrive. Til gengæld er mit nuværende projekt, som jeg håber på at få udgivet fantasy/psykologisk-gyser, men hvis dette projekt fejler, så er mit næste projekt realisme.
  Har du nogensinde læst Max Tivoli? Tror du vil have glæde af den bog.
  Johanne Borup
  3 years ago
  Det lyder også spændende! Er selv vild med psykologiske fortællinger og også gysere.
  Nej, den har jeg ikke læst, men jeg har set The curious case of Benjamin Button, og den kan jeg rigtig godt lide - så det kan da godt være, jeg skal kaste mig over den!
  April Lutka Wings
  Synes også den slags er mest spændende, men resten af mine planlagte værker vil være psykologisk realisme! Gætter på dit er i samme boldgade?

  Jeg læste bogen først og har mine tvivl om hvorvidt filmen er baseret på bogen. Karakterne virker helt anderledes og i bogen har Max sin store kærlighed, Alice som han møder tilfældigt 3-4 gange i sit liv i forskellige aldre. Mindes ikke at filmen havde fokus på kærligheden?
  Men jeg husker så også bedre bogen, for filmen bryder jeg mig ikke om.
 • Johanne Borup

  mumbled "Wuwu taggeleg"

  3 Likes

  Jeg er blevet tagget af @[vanløse] til at svare på de her spørgsmål, så det vil jeg gøre.

  1) What’s the most annoying thing people say to you?
  - “Hvordan tør dine veninder være nøgne foran dig, når du er lesbisk?" og andre lignende dumheder.

  2) Favourite classic film(s)?
  - Det kommer an på, hvordan man definerer klassiske film, men den første der poppede op var Fight Club - det er da lidt af en klassiker.  3) What’s your worst memory?
  - Hvis nogen har læst min nu flere år gamle novelle Mine tårer og mit snot, så er den baseret på et af mine værste minder, hvor min kæreste/ven (ved ikke rigtig hvad vi var) forsøgte at begå selvmord foran mig. Wuu!

  4) What’s your favourite song right now?
  - Min ven har gjort mig obsessed med Bellevue af C. V. Jørgensen, der får mig til at tænke på sommer og minder mig om at danse med min far da jeg var lille.

  5) What do you love most about your appearance?
  - Min monthly fave er mit hår, der er inde i en perfekt periode. Ellers er jeg faktisk blevet rigtig glad for mit udseende generelt.

  6) What’s your most prized possession?
  - Nu tænker jeg materielt, og så er svaret nok, at hvis mit hus brændte ned, og alle levende væsener var kommet ud i sikkerhed, ville jeg løbe ind og redde min computer. Ikke på grund af selve maskinen, den skulle jeg nok kunne klare mig uden, men på grund af alle mine billeder og dokumenter. Fuck, det ville være slemt at miste. Derudover er jeg også meget glad for mine scrapbøger. Jeg er et meget sentimentalt menneske, desværre.

  7) What’s your happiest memory of this year?
  - En meget nylig begivenhed, min sidste skoledag, wah.

  8) What’s the best part of a school day?
  - Det bedste ved selve skoledagen er de gange, hvor vi kommer ind i en rigtig lang debat i f.eks. dansk eller samfundsfag. Ellers er jeg ikke det mest skoleglade væsen. Jeg er fristet til bare at svare når den er slut.

  9) What’s the most embarrassing thing that has ever happened to you?
  - Engang drak jeg mig rigtig fuld i skolen, og da jeg kom dagen efter, var rygtet spredt blandt alle lærerne, og alle skridt jeg tog i løbet af dagen var den vildeste walk of shame.

  10) What movella are you currently working on?
  - Er i gang med en novelle om et søskendepar, som måske bliver publiceret på et tidspunkt. Desuden arbejder jeg fortiden intensivt på både en digtsamling og en novellesamling, jeg vil sende ind til et forlag. Sp hvis nogen har lyst til at give feeback, så sig endelig til!!!

  Jeg vil nu videregive tagningen (?) til @[Den Varme Sweater]. Go Helena!
  mågegrin
  3 years ago
  1 Like
  fuck det cool du vil sende digt-novelle samlingerne ind, btw ville selvfølgelig elske at læse det
  Johanne Borup
  3 years ago
  dejligt!!
  Den Varme Sweater
  1 Like
  Ooohhh.... Accepteret! @[Johanne Borup]
 • Johanne Borup

  mumbled "MUSIK - taggeleg"

  5 Likes
  Jeg blev tagget/inspireret af @[cafca] til at lave den her dejlige taggeleg, som jeg straks kastede mig over. Små kommentarer: 1) Alt-j er ikke mit eneste yndlingsband, det er ét af dem. 2) Jeg besluttede ikke at nævne nogen kunstnere to gange, selvom det var svært (og jeg måske brød reglen ved at nævne både Kurt Cobain og Nirvana, men øhh). 3) Jeg ville virkelig gerne have nævnt fem sange per punkt i stedet for én.

  1. En sang du kan lide med en farve i titlen: Fleet Foxes - Blue spotted tail

  2. En sang du kan lide med et nummer i titlen: La Dispute - Nine

  3. En sang der minder dig om sommer: The Floor Is Made Of Lava - Traditional 84

  4. En sang der minder dig om vinter: Bombay Bicycle Club - Dust on the ground

  5. En sang du hører HØJT: Nirvana - Lithium

  6. En sang der kan få dig til at danse: The Beatles - Twist and shout

  7. En sang der gør dig glad: The Smiths - Sheila take a bow

  8. En sang der gør dig ked af det: Mumford And Sons - Sigh no more

  9. En sang du aldrig bliver træt af: Koji - Biomusicology

  10. En sang der minder dig om en, du savner: Agnes Obel - Avenue

  11. Et cover nummer du elsker: Pipilotti Rist - I’m a victim of this song

  12. En sang som du ville elske at høre til dit bryllup: Elton John - Your song

  13. En sang med dit yndlings band: Alt-j - Fitzpleasure

  14. En sang der får dig til at tænke: Ulige Numre - Frit land

  15. En sang med et navn i titlen: Lo-Fang/BOY - Boris

  16. En sang du synes alle skulle lytte til: Keaton Henson - Teach me

  17. En sang af et band, du ville ønske stadig var sammen: Steppeulvene - Kun for forrykte

  18. En sang af en kunster eller band, der ikke længere er i live: Kurt Cobain med Sappy

  19. En sang der giver dig lyst til at forelske dig: Band Of Horses - No one’s gonna love you

  20. En sang af en kunstner, hvis stemme du elsker: C. V. Jørgensen - Endnu en weekend

  21. En sang du kan huske fra din barndom: Shu-Bi-Dua - Emma

  22. En sang der minder dig om dig selv: Hozier - Arsonist’s lullaby

  23. Den sidste sang du hørte: Peter Sommer - I morgen er alt muligt

  Da jeg ikke blev tagget "rigtigt," føler jeg mig heller ikke berettiget til at tagget nogen selv. Men gør endelig som mig og deltag i legen mere eller mindre uopfordret, for den er rar og skøn.

  <3
  cafca
  4 years ago
  1 Like
  ååårh nogle dejlige sange og kunstnere du har valgt!! the floor is made of lava, peter sommer, steppeulvene... ih hvor er det godt <3
  Johanne Borup
  4 years ago
  1 Like
  kærlighed til jer begge @[Sara L.] @[cafca]
 • Johanne Borup

  mumbled "Hjælp!!!"

  5 Likes
  Hej! Jeg er i gang med at skrive projekt om drømme, og derfor ville det være en virkelig stor hjælp, hvis I gik ind og svarede på dette korte spørgeskema. Jeg har brug for så mange besvarelser som muligt, så hold jer ikke tilbage!! Tak på forhånd!

  https://da.surveymonkey.com/r/XHXB9MK
  Johanne Borup
  4 years ago
  Tusind tak!
  pasta
  4 years ago
  Så har jeg også svaret (:
  Johanne Borup
  4 years ago
  Wuuu!
  Johanne Borup
  4 years ago
  Det er også rigtig spændende faktisk! Tak for din tid