FemaleDenmarkMember since 8 May 12Age 24Last online 2 years ago

"'As he read, I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once."

 • Victoria Møller

  mumbled "Øv livet, altså. "

  Sidder ligesom og småtuder lidt fordi jeg ikke længere kan og sikkert aldrig igen kommer til at skrive, som dengang jeg skrev "Sølvdrengen".
  Christina M.
  6 years ago
  Jeg er sikker på, at du stadig kan. Du må vel bare blive ved, og ikke give op. Der er ingen der siger, at du behøver at udgive noget på movellas, vel? Du kan bare skrive for dig selv et stykke tid og prøve at læse det du skrev før hen. Bla. De søde kommentarer du sikkert også har fået. :)
  Victoria Møller
  6 years ago
  Tak skal du have. :-)
  Jeg har lige kigget lidt på noget gammel materiale og tror, at jeg forsøger mig med noget i eventyr-genren igen. Det føles helt hjemligt.
  Indecision
  6 years ago
  Tror ikke på dig (: Din skrivestil kan udvikle sig, og din fantasi finder nye veje. ^^
 • Victoria Møller

  mumbled "Så sidder jeg her igen..."

  Hver gang jeg sætter mig ved tasterne går det hele simpelthen bare i stå for mig. Alle de andre ting, som hyler efter opmærksomhed som hunde, når man holder kødben lige uden for deres rækkevidde. Prøver desperat at presse noget frem; bare den mindste, lillebitte sætning, som ikke er det rene crap. Men niksniksnej. Så jeg tror bare jeg ender med at uploade noget, jeg allerede har skrevet. Igen. Bare, så det ikke går helt i stå herinde.
  Sølver
  7 years ago
  Øv! Kender det, desværre. Håber da du kommer igang igen, du er fantastisk "ordbetvinger"
 • Victoria Møller

  mumbled "Skriverimusik ~"

  Jeg har selv brugt stereomood i et stykke tid som en hjælp, når jeg skriver.Det kan være svært at lytte til sange med tekster, man kender, når man skal fordybe sig i en tekst. Derfor syntes jeg lige, jeg ville dele siden med jer allesammen: stereomood.com/mood/writing
  Den kan selvfølgeligvis også bruges til andre ting end skrivning; du kan bare indtaste dit "humør" i boksen, så finder stereomood en masse lækkerbidskener frem til din øregang. (-:
  Indecision
  7 years ago
  Vidunderlig site. Tusind tak :i
 • Victoria Møller

  mumbled "Oprydning, Hvedekorn og musik"

  Så jeg fik taget mig en smule sammen og slette et par af de movellaer, jeg alligevel aldrig får skrevet færdig. Eller i hvert fald ikke lige nu. Så nu vil jeg krybe sammen i min dyne på min seng, skrue op for Crystal Castles, La Dispute og alt det andet skønne shit jeg har på min playlist, drikke litervis af kaffe og se, om jeg ikke kan få skrevet nogle flere tekster, som muligvismåske bliver sendt ind til Hvedekorn. This is how we party!
  J.S. Andersen
  7 years ago
  Åh, hvor jeg dog elsker Scrubs! Det gamle Scrubs, altså. Kan ikke fordrage dullen i de nyeste sæsonner, og jeg savner T.J. :'( Men ... hvad er hvedekorn? :O
  Victoria Møller
  7 years ago
  Hvedekorn er et forlag, som udgiver digte - jeg er ikke sikker på, om de måske også udgiver anden kortprosa, men måske. De udsender desuden blade med nogle af de bidrag, de har fået tilsendt. :i
Loading ...