FemaleDenmarkMember since 12 Nov 13Age 22Last online 5 years ago

#Hashtag. Living a yolo life

 • ukendtyoungster
  1 Like
  SAVNER, SAVNER BLUELY OG ZAYN! De er virkelig et af mine favoritcouples! :*
  Dancing on memories - One direction
  Dancing on memorie...
  53
  6251
  146
  ** SE TRAILER ** Bluely og Zayn er tilbage i Dancing on memories, men alt er forandret, Bluely lider af hukommelsesvigt, hun har glemt alt det hun har været igennem med Zayn, hun kan ikke huske at hun...
 • ukendtyoungster

  mumbled "Hvem er jeres favorit forfatter på movella?"

  1 Like
  Som i nok ved er der ret mange fantastiske movellaister på movella, men jeg er ret sikker på at vi alle har en som vi ser op til, en som vi finder fantastisk, en som har en gave som er helt unik!

  Jeg syntes personligt at @[Beths playground] kan noget helt unik på tastaturet. Hendes måde at skrive på gør tingene levende, hun er både lyrisk og episk i hendes historier og det får en til at elske at læse hendes ting, jeg elsker personligt "Dancing on trouble" som bare er helt igennem cool! Den har hun skrevet vildt flot og ordopfyldende! Jeg finder hende så talentfuld! I burde tjekke hende ud :*

  Jeg er virkelig også helt besynderligt vil med @[TheaStyles] jeg er en kæmpe fan af hende, hun er så fucking dygtig, undskyld ordet fucking, men jeg føler at det er ordet at bruge nu, fordi hun er virkelig wow, jeg mener sindssygt wow!

  Jeg er så skide jaloux på de her to, de har talentet, den ene er lidt mere oppe og kører herinde end den anden, men de er begge fuldstændigt amazing! Jeg ville ønske jeg kunne det de kunne men det kan jeg desværre ikke.
  ukendtyoungster
  5 years ago
  Det var @[Thea HS] jeg mente og ikke @[TheaStyles] sorry Theastyles du er sikkert også dygtig!!! Alle er så dygtige grrrrr. Help me lord ;)
  Beths playground
  ÅRH!
 • ukendtyoungster
  1 Like
  Beths playground, det her er helt igennem fantastisk! Du er virkelig fantastisk, jeg ville ønske at jeg havde det talent som du render rundt med, jeg må ærligt indrømme at du har en gave som gud har plantede på dine skuldre for at du skulle bruge det til noget, for at blive den nye Tove Ditlevsen! Jeg ved godt at jeg bare er en ukendt person, en ung pige som sikkert ved meget få ting om forfatterskaber, men en ting er sikkert du er helt igennem fantastisk! Jeg glæder mig helt vildt til at der kommer flere kapitler! Det fedeste ved dine movellaer er at du holder dem igang hele tiden, du lader os ikke vente i flere måneder på et nyt kapitel! Du er altid klar!

  Go girl! YOU ROCK!
  Clotted Blood * A Harry Styles Fanfiction
  Clotted Blood *...
  36
  2085
  17
  **SE TRAILER** Solen var gået ned og mørket var kommet frem. Lyden af musikken der triumferede fra de beskidte værtshuse besatte hvert et gadehjørne. Mørket får den skjulte side frem i selv de smukkeste...
  Beths playground
  Wow.. OMG. Hvor er du sød.. Bliver helt beæret, omg! Tusind tak! :*
 • ukendtyoungster
  Traileren er virkelig god, den giver en lysten til at læse den. Elsker at du har brugt Troye Sivan med Happy little pill.. Den beskrive også handlingen pretty fine girl!
  Glæder mig så meget til første kapitel kommer ud, jeg ved at du altid er så skide god til at skrive movellaer, jeg er en af dine trofaste fans og det ved du vidst godt! Du er så dygtig at du burde eje hele lortet!
  Clotted Blood * A Harry Styles Fanfiction
  Clotted Blood *...
  36
  2085
  17
  **SE TRAILER** Solen var gået ned og mørket var kommet frem. Lyden af musikken der triumferede fra de beskidte værtshuse besatte hvert et gadehjørne. Mørket får den skjulte side frem i selv de smukkeste...
  Beths playground
  Det er jeg virkelig glad for at du pointere, jeg brugte nemlig en del tid på traileren og jeg er godt tilfreds, så tusind tak!
  Troye Sivan er fucking deeeeeejlig rauw!
  Du skal glæde dig, det bliver en fantastiske oplevelse!!!!

  - Wow tak, mange tak, jeg er altså så glad for at jeg har de her personer som bare følger hvert skridt jeg tager! TAK!
 • ukendtyoungster
  Du er jo så god !
  Dear Hero - One direction (Dear darling 2)
  Dear Hero - One...
  79
  4043
  125
  **SE TRAILER** Historien om Elle Valentine og Harry Styles eventyr fortsætter. Denne gang skal de for alvor sige "Ja" til at tilbringe resten af deres liv sammen. Der er ingen vej uden om. Men kan deres...
Loading ...