• The Moment I Knew | Oneshot
  The Moment I Knew...
  1211
  29
  12
  by k a y a
 • k a y a

  mumbled "flytning // 02-08-14"

  6 years agoReply
  1 Like
  Ok, guys. Jeg er flyttet til en ny bruger. Det gjorde jeg i går, og efter jeg oprettede den nye bruger, har jeg bare fået sådan en skrive-strømning (idk, hvad man kalder det, ok) og derfor har jeg besluttet, at jeg flytter permanent til den bruger. Jeg siger ikke, hvad den hedder - det er ikke en hemmelighed, så hvis I finder ud af det, er jeg ligeglad ((((((:
  But well, jeg fed ikke, hvad jeg gør med denne bruger. Jeg aner ikke, om jeg lader den stå eller deaktiverer den, men vil tiden vel vise.
  Jeg ved ikke, om den her mumble gav noget mening, but cya guysss x
  Emmylou Rose
  6 years ago
  Så længe du ikke sletter dit smukke oneshot på denne bruger, så accepterer jeg dit valg <3
  - glæder mig til at læse nyt fra dig, måske i uvidenhed!
  k a y a
  6 years ago
  <3
 • k a y a

  mumbled "where we are // 28-7-14"

  6 years agoReply
  3 Likes
  WUHHHHH! Jeg har lige fået bestilt seks billetter til mig og mine besties til where we are filmen. Jeg troede, jeg havde fået på bagerste række, men nu viser det sig, at jeg af ren og skær dumhed har bestilt på første række.. Heldigvis er mine friends kun positive, for de er bare glade for, at vi har fået billetter (that's why I love them, fordi de accepterer mine manglende evner til f.eks. at bestille billetter)
  En anden gang burde de måske ikke overlade ansvaret til mig... for så går det bare galt (¯`◕‿◕´¯)
  k a y a
  6 years ago
  har lige snakket med biografen, og kan heldigvis få mit køb annuleret og i stedet købe andre billetter, så nu er jeg glad :))))))))))))))))))))))))
  k a y a
  6 years ago
  movellas forstår ikke mine smileyer
 • k a y a
  6 years agoReply
  tens, burde jeg prøve at blive venner med alle de nederen folk på den nederen campingplads, som jeg er endt på? c:
  k a y a
  6 years ago
  har besluttet mig for, at jeg ikke gider at bruge tid på dem. det er sådan et lukket lille fastlægger samfund (..)
 • k a y a
  6 years agoReply
  Tag et kig på dit resumé igen: kig efter, om du ikke bør sætte et ekstra komma eller to. Det samme med dine forord, men de er jo ikke en del af historien, så de kan i princippet være ligemeget.
  Derudover synes jeg, at resuméet lægger op til en spændende historie, og jeg kan isæt godt lide "Men pludselig står hun med sin egen krig, da hun møder jøden Ida". Jeg ser helt klart frem til, at du begynder!
  Når hjertet synker
  Når hjertet synker
  45
  1
  2
  Da Anna flygter fra Tyskland med sin familie og sejler til Danmark med Wilhelm Gustloff tror hun at krigen er forbi. Men pludselig står hun med sin egen krig da hun møder jøden Ida, der bliver hendes eneste...
  Emma Udengaard
  6 years ago
  Tak for din feedback, kigger på det når jeg lige får tid :D Er glad for at du ser frem til historien :) Der kommer snart et kapitel :)
Loading ...