FemaleDenmarkMember since 17 Mar 12Last online 2 weeks ago

Mit navn er rigtig Heidi, jeg er 23 og elsker den kreative verden, hvor alle tanker kan slippe løs. Der hvor man egentlig kan udtrykke alle sine følelser.
Jeg bruger gerne meget af min tid på, at skrive historier og lege med billeder, da det interesserer mig meget.

Igangværende movellaser:
• All that hurts.
• Fire Fighting.
• Revenge is sweet. Not for all people - Bind 3 til I'm still pregnant.

Upcoming:
• Behind Every Good Girl.
• Blue Lagoon.
• Trust.
• Circus González.
• And others (De har ikke titel endnu).

Kontakt:
• Twitter: Tikkinikki93
Eller primært her, ellers kan man altid få min mail.

Da du forlod mig, tog du en del af mig med dig.

by , Tuesday June 26, 2018
1 Like
0 Comments
Da du forlod mig, tog du en del af mig med dig.

Der går ikke en dag hvor jeg ikke savner dig

 


Read more

 • Tikkinikki
  9 months agoReply
  Du behøver ikke at undskylde! Det er aldrig til at vide, hvilke udfordringer livet pludselig byder på og ens privatliv er i sidste ende mere vigtigt, end ens job.
  Det gør mig ondt at høre med din mor og ønsker hende en rigtig god bedring!

  Også bare tage det roligt og ikke stress, så du får det værre. Som sagt så er det private der tæller mest og ikke movellas.

  Hvis du har brug for en at snakke med, så er du mere end velkommen til at skrive <3.
 • Tikkinikki
  11 months agoReply
  1 Like
  Det er helt okay! Så godt dit billede på instagram. Du er mere end velkommen til at skrive Mathilde, hvis der er noget <3 Ved selv hvordan det er at miste og er ikke kommet mig over nogle af mine bedsteforældres død. Ligesom din mormor var alt for dig, så var min farmor alt for mig. Så du er mere end velkommen til at skrive <3
  Sender dig de bedste tanker og en masse kram!
  BFB 3: Best summer | Harry Styles
  BFB 3: Best summer...
  51
  9258
  33
  1. pladsen i Prequel/Sequel-konkurrencen 16/17 | Det er blevet summer, det betyder, at Freya og vennerne skal på ferie. De skal til Frankrig og det er der én grund til. Freya og Harry har fundet frem...
  Tikkinikki
  11 months ago
  1 Like
  Ja det er det virkelig! Det er snart 5 år siden med min farmor og hvert år husker jeg pludselig en ny ting eller ny dato. Sidste år huskede jeg den 26 juni, som var sidste gang jeg så hende i live og den dato har jeg aldrig husket ellers <3
  Men det så ud til din mormor har fået en virkelig fin gravplads!
  Mathildeblicher
  11 months ago
  Sidste gang jeg så min mormor, var på hendes fødselsdag, tilbage i november, hvor jeg gav hende et kapitel i en ny historie, jeg var igang med at skrive. Jeg måtte ikke give hende et kys, fordi hun var forkølet, og nu har jeg det bare dårligt over, at jeg ikke var hos hende i december, januar og februar især når, vi faktisk bor på den samme vej. <3
  Pladsen er rigtig fin (og der er en bænk ikke langt fra pladsen, hæh)
  Tikkinikki
  11 months ago
  1 Like
  Du skal ikke have det dårligt over ikke og have haft besøgt hende, selvom I boede på samme vej. Hun vidste du elskede hende, det er jeg sikker på! <3 Den dårlige følelse, vil man nok altid have, med et eller andet, når en man elsker dør. Selv den følelse har jeg også haft, så den er helt normal <3
 • Tikkinikki

  mumbled "SOS! Kalder alle som har taget/tager en HF! S0S "

  1 years agoReply
  Skal til terminsprøve i morgen d. 7/3 og skal op i Dansk. Men vores dansklærer har valgt vi skal op i noget, som vi ikke har haft endnu! Går på HF1 og har Dansk på Aniveau.
  PLEASE kunne godt bruge hjælp!

  Vi skal op i argumentations analyse, alt hvad han har givet er en skide artikel vi kan perspektivere til. En artikel, som ingen i klassen fatter hat af og når vi så hellere ikke har haft om emnet før, eller fået at vide hvordan vi skal opstille opgave osv.
  Ja så er jeg på bar bund.

  Så har virkelig brug for hjælp og krydser virkelig for, at der sidder nogle herinde, som har haft noget om det og som måske ville dele sine noter med mig? Har forsøgt at google og fatter hat og prikker af Ethos, Logos og hvad der nu ellers er under argumentations analyse.

  Hvis I nu også sidder og har haft Matematik på C niveau og været inde for følgende emner: Eksponentiel funktioner, Linære funktioner, Potensfunktioner, Renteformler, Analyse af funktioner og Geometri. Ja så vil jeg også være rigtig lykkelig!
  Dog har vi haft om de emner, men man kan aldrig få for mange noter og nogle af de emner har jeg slet ikke styr på xD

  Håber virkelig nogle kan hjælpe! Hvis I har haft om det, selvom I ikke har taget eller tager en HF, så kan jeg også sagtens bruge den.

  Tusind tak på forhånd! :)
  Tikkinikki
  1 years ago
  @[BeSkydreamer] mat på A? Jeg dør ved det bare er på C xD
  Synes bare ikke google er hjælpsom, forstår hat og briller når jeg læser omkring dansk på nettet. Selv siderne på systime, synes jeg er forvirrende :(
  Forstår bare ikke, at vores leder er ligeglad med, at vores Dansk lærer sender os op i et emne, vi ikke engang har haft!
  Stine N
  1 years ago
  Da det vigtige nok er danskprøven, så kan jeg godt give et skud på at forklare nogle begreber indenfor danskfaget (2.g'er på STX med et særdeles skarpt talent for at skrive bl.a. analyserende artikler)

  Appelformer: (Logos, Ethos og Pathos)
  Logos:
  -Taler til fornuften (Tingene skal virke logiske)
  Spørg dig selv: Hvad får det her, jeg læser, til at virke fonuftigt og logisk?
  Kommer der nogle gode argumenter, hvor du tænker; "Det er da egentlig også rigtigt. Det giver jo god mening." eller "Jeg kan godt se, hvad personen mener."
  Er der videnskabelige undersøgelser, tal eller statistikker, der underbygger en pålidelig påstand i det, du læser?

  Ethos:
  - Skal opbygge troværdighed og autoritet
  Spørg dig selv: Hvad i det, jeg læser, får det til at virke troværdigt? (Og er der noget, der får det til at virke utroværdigt også?)
  Er der tal og statistikker med? Er der ekspertkilder indover? Bruger personen, der skriver, en masse personlige erfaringer til at belyse emnet? (Hvad får dig til at tænke "Jamen, hvis den person har prøvet det selv, så kan jeg da godt stole på personens dømmekraft." eller "Okay, personen har en ekspert med ind over, så det er da nok rigtigt, det der bliver skrevet.")

  Pathos:
  - Taler til dine følelser (F.eks. medlidenhed, vrede, glæde)
  Spørg dig selv: Hvor i teksten er der noget, der skal få mig til at føle noget bestemt?
  Bruger personen personlige erfaringer som mor eller far og forsøger at appelere til andre mødre eller fædre vha. af den ting de har tilfælles; deres kærlighed til deres børn? Bliver der nævnt fattige børn i Afrika, så du skal tænke "Ej, det er altså også bare synd for dem."
  Hvorhenne i teksten er det meningen, at du skal FØLE noget bestemt?

  Når du taler om appelformer, er det vigtigt, at du nævner ALLE tre.
  - Også selv om der måske ikke lader til at være f.eks. logos i en tekst, så skal du nævne, at der ikke er logos. Hertil kan man så forklare, hvorfor det er unødvendigt at bruge logos, eller hvorfor det måske kunne have været smart at have anvendt logos.

  Dette link forklarer også de tre appelformer ganske glimrende.
  gymdansk.dk/appelformer.html

  Desuden kan en grundig Google-søgning efter stillistiske virkemidler og argumenttyper blive rigtig nyttig at have i ærmet, når man skriver en analyserende artikel.

  Held og lykke med din prøve ((:

  BeSkydreamer
  1 years ago
  @[Tikkinikki] Har altid været god med tal. Fatter hat af humanistiske fag ^^ Synes det er alt for abstrakt og der er aldrig bare ét svar. Matematik er simpelt og logisk, hvor der ofte kun er ét rigtigt svar :)
 • Tikkinikki

  mumbled "90th Academy Awards!"

  1 years agoReply

  Hvem er ellers vågen i nat, for at se dette års jubilæums Oscars? :)

  Hvem håber I at der vinder i aften?
  BeSkydreamer
  1 years ago
  Jeg har ikke overskud til at være oppe hele natten for at se det. Men fik da allievel set lidt i morges da jeg stod op :)
 • Tikkinikki
  1 years agoReply
  Sikke en god slutning!!! Og jeg glæder mig allerede til at læse videre på Best Summer 3, når du engang kommer igang med den! :)
  Into The Woods | Niall Horan
  Into The Woods |...
  80
  36.4k
  124
  En telttur i sommerferien med ens storebror og hans venner, er ikke noget man normalt siger ja til, men hvis din bror nu var Louis Tomlinson, ville du heller ikke have sagt nej. Lisa og Louis har et...
  Mathildeblicher
  1 years ago
  Hvor er du sød, og tak. Jeg håber, du kommer til at lide den ligeså meget, som du kunne lide et'eren :D <3
Loading ...