MaleDenmarkMember since 2 Mar 14Age 22Last online 3 years ago

Hej jeg hedder Thomas.

Jeg er 16 år gammel og jeg kommer fra England, men bor nu i Danmark. Jeg er helt vild med fantasy/science fiction genren og jeg er en ENORM Harry Potter fan. Jeg er dog også fan af The Hunger Games, The Hobbit og Lord of the Rings.

Jeg er blevet NÆSTEN færdig med en novelle som hedder: Folkets helt? Den er faktisk færdig og kan godt læses. Men jeg har en kæmpe ide til at udvide det univers med en slags fortsættelse fra en anden science fiction ide jeg havde. Men det finder jeg ud af.

Jeg har nok også tænkt mig at skrive en fanfiction om The Hunger Games og i hvert fald også en om Harry Potter.

Men jeg håber i vil læse mine noveller! :D

Færdige Noveller:

Folkets Helt?
Den perfekte steg

 • AvoxJKR625
  5 years agoReply
  1 Like
  Wow that's a really good story! Can't wait for next chapter! :D
  Broken
  Broken
  729
  2
  1
  Sixteen year old Jason Thorne was a different boy. He thought the whole world was against him, when in reality all who was against him was himself. Until he found the light to his darkness, Tessa Summers....
 • AvoxJKR625
  5 years agoReply
  1 Like
  ��
  far er du blind?
  far er du blind?
  765
  13
  4
  Hej mit navn er Victoria. jeg er fjorten år nu, men jeg husker det som var det igår. Det skete fra jeg var 8 til jeg var 10 år gammel, det var der at min fars kæreste både lavede fysisk og psykisk vold...
  Hadeel shamki
  5 years ago
  1 Like
  So true... Preach! :D
 • AvoxJKR625
  5 years agoReply
  1 Like
  Hej! :D
  Jeg har udgivet det første kapitel til en bog som hedder: Hate on me. Bogen handler om en dreng som er bøsse og han er forelsket i hans bedsteven, som har fundet en ny kæreste. Han bliver mobbet i skolen pga hans seksualitet og tæsket der hjemme af hans far som er homofob.

  Titel: Hate on me
  Forfatter: Thomas L. Chilton
  Jeg tænker at coveret skal være sort hvis. Hvis der kunne være noget på coveret med en dreng i en skov, som kigger på en fugl der flyver rundt alene vil det være meget godt. Jeg håber at du har tid og lyst til at lave coveret. :)
  MVH :)
  All's Coverstore
  All's Coverstore
  5422
  56
  286
  Det her er som sagt en coverstore, hvor jeg tager imod covers efter bestilling. (VIGTIGT! Du skal ha publiceret historien gør jeg laver coveret)
  All
  5 years ago
  Glad for at vide jeg kommer op i folks tanker... ved dog ikke lige hvor meget der bliver snakket om mig :D
  AvoxJKR625
  5 years ago
  Jeg har et par venner, som anbefalede dig så snart jeg spurgte hvordan man fik lavet et cover. Det lyder som om du ikke er glemt i mængden... ;)
  All
  5 years ago
  Hmmm... så det bare mig der aldrig hører noget... men sådan er det vel tit :)
Loading ...