FemaleDenmarkMember since 12 Feb 12Age 21Last online 4 years ago

 • Theresa Van
  7 years agoReply
  Sidder her klokken 2 om natten, og læser historien. Ikke smart. Får helt paranoia. Det er helt vildt flot skrevet, og jeg elsker det at du har brugt os som person. Kunne mærke mit hjerte banke hurtigere i takt med at jeg læste. Du kan roligt være stolt.
  De Ravgule Øjne - one shot
  De Ravgule Øjne...
  6
  245
  4
  Du flygter, Den forfølger.
 • Theresa Van
  7 years agoReply
  Sikke en gyser. Og jeg har været så dum, at læse den om aftnen.Jeg håber ikke skyggerne bevæger sig på mit soveværelse, ellers falder jeg aldrig i søvn mere ;-) Du kan være stolt af dette mesterværk
  Shadow People
  Shadow People
  109
  13.8k
  1085
  Anne bor alene sammen med sine forældre, da hendes bror Tobias er rejst syd på. Efter Tobias er rejst, begynder Anne at se underlige skygger. Hun er fuldstændig paralyseret af frygt og aner ikke hvad hun...
  M.v.W.
  7 years ago
  Haha xD Yea - De der skygger kan godt give paranoia :o
  Mange tak x3
 • Theresa Van
  7 years agoReply
  Du skriver på en måde, så jeg ikke kan stoppe med at læse. Det er en meget levende historie. Bliv endelig ved ;-)
  Min ulv
  Min ulv
  5
  722
  10
  Dette er resultatet af min skriveblokering. Jeg ved godt kreativiteten ikke er på det højeste mht handlingen, men jeg må. Bare. Kæmpe mod denne skriveblokering! Håber den er ok..
 • Theresa Van
  7 years agoReply
  Jeg syndes det er smukt at du har gjort en så forfærdelig oplevelse, til sådan en rørrende fortælling. (Hvis det er noget du har oplevet) Super god.
  Når verden bryder sammen.
  Når verden bryder...
  14
  2349
  79
  Hun vidste det fra det øjeblik hun så ham. At han var hendes soulmate. Men hun var ikke forberedt på den smerte der førte med kærligheden.
  Isabell Elena
  7 years ago
  Det er noget jeg har oplevet, ja :-) Mange tak for de søde ord.
 • Theresa Van
  7 years agoReply
  Super god historie. Kan selv godt lide historier der starter i midten af en handling.Der er nogle få stavefejl, men det er ikke noget der ændre ens indtryk. Det er meget sejt af dig at skrive JEG-person nutid. Har selv gjort det, men det er svært. Respekt :-)
  Just kill mé!
  Just kill mé!
  62
  2409
  29
  Kun soneren fra mit eget distrikt er tilbage i arenaen. Han er blevet til et blidtørstigt uhyre der vil gøre alt for at vinde. Jeg har mistet mine våben i kamp så det var et spørgsmål om at flygte. Men...
Loading ...