FemaleDenmarkMember since 26 May 14Age 22Last online 2 years ago

You know the thing where you're just about to cry? Your stomach cramps all of sudden. You can't breath for a split second. And sometimes even your nose hurts. I wanna write about that. About how it feels to feel. And I want to share it through the stories that live inside my head.

 • Theo Autumn Rasmussen

  mumbled "200 Lysår i Diameter - Update!"

  Kapitel otte i "200 Lysår i diameter" er nu ude! Hallelujah!
  Jeg er blevet lidt langsom med opdateringerne for tiden, men jeg gør mit bedste for ikke at falde helt væk, for jeg kan selv virkelig godt lide ideen med denne historie.
 • Theo Autumn Rasmussen

  mumbled "Ny historie - Una!"

  So... yeah..
  Jeg har længe siddet og haft diverse problemer med at få skrevet noget overhoved. Men så i dag faldt jeg over en pludselig inspiration, hvilket udviklede sig til en starte på en ny lille historie kaldet "Una". Jeg har ingen idé, om hvor jeg kommer hen med den. Jeg kan godt lide, den idé som summer i mit hoved, og jeg vil selvfølgelig skrive videre på den, hvis jeg lige kommer rigtig 'in the mood'.

  But check it out! : D
 • Theo Autumn Rasmussen

  mumbled "Matematiske funktioner dræber mig langsomt.."

  *ligger svageligt på gulvet*
  Maria Louise Persdatter
  Er enten talblind eller fatsvag - har ikke helt bestemt mig endnu. Har i hvert fald ikke den forståelse, faget kræver, så jeg måtte efter opfordringer fra de fleste droppe faget på B-niveau og skifte det ud med samfundsfag i stedet. Har heldigvis ikke faget længere, og det er fantastisk. :D
  Theo Autumn Rasmussen
  Hmpf.. <.< Jeg har heldigvis kun 6-7 uger tilbage, før jeg endelig er færdig med faget. Bliver SÅ skønt!
Loading ...