FemaleDenmarkMember since 10 Nov 12Age 22Last online 23 minutes ago

Blot en studerende, der nyder at slappe af ved at skrive læse og fantasere. Kendetegnes ved: En enorm forkærlighed for drager og katte, en hang til at drikke for meget te eller chai latte, at spise chokolade som var det en himmelsk gave til menneskeheden og citerer bøger og tv-serier som om det er livsvisdom.
Ikke at forglemme, at jeg er så langsom til at få skrevet noget, at det sikkert kunne gøre George RR. Martin stolt.
Tag endelig et kig på mine tekster og hvis feedback ønskes, så bare sig til, selvom det godt kan gå langsomt med, at det bliver givet :D <3

 • Queen Sun

  Game of Thrones 2.0 spillet

  3 months agoReply
  1 Like
  Det er en rolig lettere blæsende forårseftermiddag i De Syv Kongeriger. Diverse Lords har travlt med at holde styr på hver deres lille del af Riget. Deres hustruer og børn tager sig af andre ting. Nogle mere mærkværdige end andre. Der er ro. Hvis man i fremtiden så tilbage på denne dag, ville alle nok blive enige om, at der ikke var nogen tegn på, hvor galt tingene ville komme til at gå. Måske på grund af valg truffet netop på denne dag.
  Begynd!
  ---------
  Indsætter lige et kort over Westeros for at gøre sådan noget med distancer og den slags lidt nemmere xD: https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-71..
  M.P.eace
  1 hours ago
  //Aegon//
  "Og siden hvornår er jeg begyndt på at sige "respekter mig"?" spurgte han bare og løftede et øjenbryn. "Har du nogen som helst ide om hvorfor jeg bruger så meget tid herinde for tiden? Det er ikke for at sove, lad mig sige det sådan" Det brude hun da også vide?
  Queen Sun
  1 hours ago
  //Daenys//
  "Du siger det ikke højt, men det lyser ud af dig, broder," svarede hun og lagde en hånd på hver side af hans ansigt. "Jeg kender dig, selv, hvis du siger, at jeg ikke gør."
  M.P.eace
  56 minutes ago
  //Aegon//
  "Fordi at folk bør respektere mig" sagde han lavmælt.
  "Det mente jeg ikke Daenys.. Du er den der kender mig bedst" sagde han og kiggede næsten skamfuld ned i jorden.
 • Queen Sun

  Game of Thrones 2.0 tilmelding

  3 months agoReply
  Yush, vi prøver igen. Det her rollespil bliver en slags fortsættelse af vores gamle rollespil. Dog mange år efter. De gamle karakterer er ikke med, men I er velkomne til at lave deres børn, som nu er blevet voksne mennesker. Har I spørgsmål henvises til A Wiki of Ice and Fire: https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ma.. og ellers svarer jeg gerne på spørgsmål .
  Nå, men her er grundstenene til plottet og noget baggrundshistorie i hvert fald ^^.
  Plot
  ------------------------------------------------------
  For år tilbage endte House Boltons regeringstid i Westeros i ild og blod. Da House Targaryen vendte tilbage til De Syv og indledte en blodig krig, der kom til at tage 2 år. Herefter indtog Tewagi Targaryen Jerntronen og folket følte i begyndelsen, at de endelig havde fået fred. For deres nye konge og dronning virkede godhjertede. Sådan blev det bare ikke ved med at være og som årerne gik blødte kongeriget igen. Særligt slemt blev det, da dronningen døde i barselssengen og fødte en datter, der kun overlevede sin mor i tre dage. Tabet af både hustru og datter knuste fuldstændig, hvad der var tilbage af Tews psyke og godhed.
  Da ondskaben blev for meget for både lords og smallfolk samlede Lord Baratheon (Allstons yngre bror forestiller jeg mig) sine bannermen samt andre lords og så blev der ellers krig igen. Denne kulminerede med indtagelsen af The Red Keep, hvor Tew samt hans fætter og kusine blev slået ihjel med en brutalitet, mange senere har fortrudt. Kongens unge søn Maegor, formåede at flygte med sin kone, lillebitte søn og Husets drager. De barrikaderede sig på Dragonstone, hvor de et par måneder senere blev opsøgt af den nye Baratheon-konge. Parret, svor at de blot ville leve i fred og mod at opgive al krav på tronen fik de da også allernådigst lov til det.

  Det er nu mange år siden. Den gamle konge er død og hans søn har fornyligt overtaget titlen som konge. Det har været vinter længe, men nu er foråret endelig kommet. Folket er lykkeligt, der er fred. Der er bare et problem. Flere Lords har besluttet at teste, hvor langt de kan gå uden deres nye konge griber ind. House Grejoy er begyndt at plyndre kysterne og bære mænd og kvinder af sted til The Iron Islands som trælle og salthustruer. I Norden plejer de sidste ituslåede dele af House Bolton deres sår samt bitterheden over at være blevet væltet. Og på Dragonstone sidder Maegor og Shaena og forsøger at holde deres magthungrende børn fra at kaste riget ud i endnu en krig.
  Alt i alt har den nye unge konge det ikke nemt....
  ---------------------------------------------

  Skema:
  Fulde navn
  Alder
  Rang
  Personlighed
  Udseende
  Baggrundshistorie
  Relationer
  Andet
  ----------
  Links til Husene
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  https://awoiaf.westeros.org/index.php/Ho..
  Stil generelt endelig spørgsmål. Tror ærligt jeg kan svare på det meste efterhånden xD
  Frk. Lu
  1 weeks ago
  Weee ^^ I like her :D
  Knuden
  1 weeks ago
  ((Det er jeg glad for xD ))
  Queen Sun
  1 weeks ago
  Aw, hun er fin xD))
 • Queen Sun

  Quiet Joys in Eden- Spillet

  3 months agoReply
  Det er en brændvarm sommereftermiddag, der til forveksling kunne ligne enhver anden. Luften er tung og doven, fuld af duften af blomster, der for nogle næsten er kvalm. Myggene summer i luften og de der ikke arbejder er taknemmelige for at kunne holde sig indendøre. Diverse skoleelver glæder sig umådeligt til sommerferien og dagen lader til at snegle sig af sted. Dog er der ingen, der har glemt avisartiklerne fra et par dage før. Selvom dagen forløber som den plejer, er der en ny uro i Eden. Nogle er mest urolige på grund af det, der blev fundet i floden. Hvem kunne have gjort sådan noget mod en så vellidt mand som Doctor Eugene Roberts, der aldrig, så vidt det vides, havde gjort nogen fortræd og desuden havde fire børn og en kone, derhjemme? Hvis nogen kunne finde på at slå ham ihjel, kunne det bogstavelig talt gå udover alle. Panikken breder sig. Imens er der dog andre, der er mere urolige for det faktum, at dette betyder, at der kommer fremmede til byen. Fremmede, der skal grave i Edens hemmeligheder. Fremmede, for hvem byens sødlige blomsterduft minder ubehageligt om en begravelse. Men værst af alt...fremmede, der ikke kender til byens uskrevne regler....
  Frk. Lu
  3 months ago
  ((Suk xD))
  Queen Sun
  3 months ago
  ((Ej det bliver sjovt, don’t worry xD))
  Frk. Lu
  3 months ago
  ((Det håber jeg da xD))
 • Queen Sun

  Quiet Joys in Eden Tilmelding (Gyser :o)

  3 months agoReply
  Den lille by Eden ude midt i stort set ingenting i det sydlige USA ligner noget fra et postkort. Børn leger i den glinsende flod og om sommeren blomstrer de mange træer og blomster og spreder deres beroligende duft over den søvnige by. Her i Eden holder beboerne sig mest for sig selv og blander sig ikke med folk udefra. Hvorfor skulle de dog det, når deres liv nu engang er så smukt og fredfyldt. En varm sommereftermiddag i 1959 slås der dog skår i glæden. Et ungt par på tur finder ved floden et pateret lig og straks bliver der panik. Edens politistyrke, der aldrig har skulle tackle noget lignende må have forstærkning ude fra og snart sås der mistanke om rådenskab under byens glansbilledeoverflade. Er der slanger i paradiset?
  ______________________________________________________
  Skema
  Fulde navn
  Alder
  Køn
  Job
  Personlighed
  Udseende
  Baggrundshistorie
  Seksualitet
  Relationer
  Andet

  For første gang vil vi opfordre jer til muligvis at udlade nogle ting fra besvarelsen af jeres skema. Hvis jeres karakterer for eksempel har gjort et eller andet helt vildt, vil det være sjovt at kunne regne det ud hen ad vejen. Gys er sjældent sjovt, hvis man ved det hele på forhånd.
  Det her er virkelig chancen for at messe med ting for alle i Eden har mørke sidder. Kun fantasien sætter grænser basically.
  Vi håber at I vil joine
  Uhyggelige hilsner, Louise og Sun xD
  M.P.eace
  3 months ago
  Hmm damn, jamen det kan godt tænkes at hun så altid dækker det til når hun er i skole, og så tager hun det bare af når hun har fri xD
  Queen Sun
  3 months ago
  Det er de virkelig. Og jeg forestiller mig Eden som et ret konservativt sikkert meget kristent sted (byen hedder Eden, duh xD)
  M.P.eace
  3 months ago
  Ja det tænkte jeg godt at byen var sådan noget xD
 • Queen Sun

  Rebellion-Spillet

  5 months agoReply
  Der er gået et par uger siden den 31. Oktober og vinterkulden er for alvor begyndt at sætte ind rundt omkring i landet. Befolkningen har ikke meget at varme sig på her i denne mørke tid for en ny gruppe rebeller er for blot en dag siden blevet fanget og hængt på torvet, hvor de stadig hænger til skræk og advarsel for alle forbipasserende.
  Rebellerne er desperate og forsøger at omorganisere, alt imens der på kongeslottet hersker en stemning af spænding og glæde, da det royale par mener, at have fundet den konkubine, der kan give dem en sund og stærk søn og dermed producere en arving til riget.
  Andre steder hersker der blot forvirring og fortvivlelse, for de fleste af dem som ankom den 31. oktober har ikke den fjerneste ide om, hvor de er eller hvordan de skal komme hjem.

  Knuden
  2 months ago
  ((Jep You have!! xD Og imens sad jeg og ventede så tålmodigt at jeg næsten glemte min plan xD ))
  Frk. Lu
  2 months ago
  ((Jeg sidder bare og venter på, at folk kommer til enighed xD))
  Knuden
  2 months ago
  ((Det kommer lidt an på hvor længe i vil springe for det har størst effekt hvis det gøres sådan virkeligt snart xD ))
Loading ...