FemaleDenmarkMember since 2 Mar 15Age 18Last online 1 days ago

Movellas status: ROLLESPILLER

Hvad fortager jeg mig:
Spillestedet Richter - PR Team medlem
Læser op til uniTEST

Jeg er bare en 18 årige gymnasiestuderende, som nu går i 3.g med linjen Mat A, Biotek A og Fys B (afsluttede det i 2.g), som ellers går og skriver når man kan finde tid til det. Og med et lille ønske om at blive forfatter samt komme ind på SDU


~HJEMMESIDE~
https://mohistudies.wixsite.com/ilyramohicael


Projekter:
~ Angel serien
~ Selv aber falder fra træet.
~ The Last Morgenstern (pause)
~ Malene Kaas (pause)


"Non of us really changes over time,
We only become,
More fully what we are. "

"I'd rather be heartless,
Than brokenhearted. "

"What's wrong isn't me,
What's wrong is the
WORLD. "


Færdige værker:
Et tilbageblik
I Stand
Lyserøde skyer og sorte huller
Hånd i hånd.
Nogle gange...
Undskyld ventetiden
Ord
Nytårsfesten
Ham


Fandoms jer er en del af:
BTS: A.R.M.Y
The Rose: Black Rose
SHINee:
Shawol/SHINee World
Taemin: Taemints
Kard: Hidden Kard
Infinite: Inspirit
B.A.P: BABY
VIXX: Starlight
NCT: NCTzen


Shadowhunters, Reign, Do Bong Soon, Healer, The K2, Once Upon A Time, Hwarang, Empress Ki, Suspisious Partner, og så kan jeg sgu ikke huske flere. xD


~Sociale Medier~
Instagram: @tanveer.mohi eller @Mohi_Studies eller @Mohi_travels
Hjemmeside: https://mohistudies.wixsite.com/ilyramohicael
Youtube: Mohi Studies
E-mail: tmkaur@outlook.dk
Facebook: Ingen

THE KOREAN WAVE #1

by , Tuesday July 3, 2018
1 Like
0 Comments
THE KOREAN WAVE #1

TOP FIVE K-DRAMAS FOR STARTERS

Interesseret i K-drama eller vil du bare prøve noget anderledes, så læs med her. Jeg vil anbefalde fem K-dramas for nybegynder.


Read more

 • M.Kage
  2 days agoReply
  1 Like
  Lost of words... o.o
  Har dog lagt mærke til at du er begyndt bat skrive digte (det her ligner mere lyrics til en sang, men du ved hvad jeg mener) og på engelsk endda. Det her er virkelig godt skrevet, Luce^^
  CROWN OF MINE
  CROWN OF MINE
  3
  84
  8
  Okay, mine. A simple statement.
  Lukas. I. C.
  2 days ago
  1 Like
  Tusind tak Veer :D <3 Jeg kan ikke rigtigt finde ud af at skrive digte eller sange, så jah, her på det seneste er jeg bare begyndt at lave nogle kombinationer af begge dele. ;D xD Er super glad for du ku' lide det! :3 <3
  M.Kage
  2 days ago
  1 Like
  Jeg synes nu, at du skriver det virkelig godt. Du har ligesom bare sat dit eget præg på digtene og sangene, hvis man kan kalde det det ;) xD <3 <3 <3
  Lukas. I. C.
  2 days ago
  1 Like
  Awww, tusind tak! =D ;D <3 Det er virkelig en rar kompliment at få. <3 <3
 • M.Kage

  mumbled "Endnu en bruger lavet konkurrence?"

  6 days agoReply
  4 Likes
  Halløj, halløj, dejlige movellas,
  Det er nok længe siden, at siden sidst har hørt fra mig, men jeg lagde mærke til at der var en lille gruppe på fire herinde, som lavede en konkurrence. Mega fed ide, @[Alittlebubble], @[#Always...] (håber at jeg kan tagge dig), @[L. K. Hartwig ] og @[Bøgernes Prinsesse] <3 <3 Det er et mega fedt initiativ at tage for at prøve at live siden op igen, og en jeg gerne vil være med til at hjælpe med.

  Og nu da deres konkurrence sluttede for cirka en uge siden, tænke jeg: Hvorfor ikke prøve det endnu en gang?
  Derfor vil jeg gerne høre jeres mening, før jeg overhovedet tænker længere over det. Er det noget I kunne have lyst til? Endnu en konkurrence, dog med et andet tema, hvor man vil kunne vinde en eller anden form for præmie?

  Jeg vil utrolig gerne hører jeres tanker om dette, så giv endelig jeres mening til kende! <3


  -- Kage
  M.Kage
  2 days ago
  1 Like
  @[Sarah Isabell] Det er jeg ikke nået frem til endnu. Men skal lige have set hvad der er oppe at kører, og så finder jeg på et tema udfra det. :)
  @#Always... (kan ikke tagge dig..) Årg! Hvor er du dejlig, og lige måde! <3
  Sarah Isabell
  1 days ago
  Glæder mig til at høre om det :)
  #Always...
  1 days ago
  @[M.Kage] DU er dejlig! <3 <3
 • M.Kage

  Rebelion - Tilmelding

  3 months agoReply
  Hjemmeside: https://mohistudies.wixsite.com/rebelion

  PARALLELLE VERDEN
  Denne verden indeholder ingen fantastiske elementer. Dvs. at der er ingen magi, ingen flyvende heste eller drager. Denne parallelle verden vil på den måde ligne vores, hvor menneskene er normale og dette sted ikke har nogle fantasy elementer på nogen måde.
  Dog så bliver der afholdt allehelgensaften, hvor sløret mellem verdenerne er tyndt. Dette sker en gang om året. den 31. oktober. Folket i denne verden er meget opdelt efter klasser og du kan tydeligt se hvem der hører til hvor på folks tøj og smykker såvel som hvor sunde og velernærede de ser ud. Kongehuset er den øverste magt og er elsket blandt store dele af folket højt så vel som lavtstående grundet kongehusets umiddelbare image udadtil. De bliver set som stort set alvidende og fremfor alt retfærdige. Når folk forsvinder sporløst efter at have udtalt sig dårligt om det royale hus er det de færreste der hæver et øjenbryn og de offentlige henrettelser bliver også umiddelbart set som udeling af rimelig retfærdighed. Der er dog, som det kunne forventes, de der ved bedre og gør modstand mod hvad der for dem virker som vilkårlig afstraffelse udnyttelse af den lavere befolkning og forbrydelser mod menneskene i dette land.
  Kongen og dronningen bor på et slot med høje tårne, dekorative spir og smukke haver der, i modsætning til, hvad mange ville forvente, er tilgængelige for selv lavere dele af befolkningen. Her kan befolkningen nyde synet af smukke statuer, springvand, minivandfald og bare grøn natur, der stort set ikke eksisterer andre steder i en by bygget mursten og drevet af tandhjul og dampteknologi. Kongen og dronningen bor der dog ikke alene. Nej de er ikke omgivet af børn, som I måske tror, men af kongens mange konkubiner. Disse kvinder bliver udvalgt med jævne mellemrum i en form for udvælgelsesceremoni foran store dele af befolkningen i hovedstaden. De vælges ud fra kriterier ingen i befolkningen rigtig kender til, men det er dog vidst at kun de smukkeste kvinder bliver valgt. Mange sætter en ære i muligheden for at blive valgt og til tider er det på det nærmeste en kappestrid mellem landets unge ambitiøse kvinder. Nogle vil det for at hjælpe deres familier, andre for personlig hæder og ære og nogle af de mere rebelske bare for glæden ved at kunne gå i seng med kongen uden at dronningen kan gøre noget ved det.
  Hvad de ikke ved, før det er for sent, er dog at deres eneste opgave reelt er at føde de børn dronningen ikke selv er i stand til at få og med alt sandsynlighed vil de ikke få deres børn at se igen, når de børnene har nået en vis alder.

  FANDOMS
  De kommer til denne parallelle verden ( alla England 1837) på allehelgensaften (31. oktober), hvor sløret mellem verdenerne er tyndt, hvilket gør at man kan rejse mellem de forskellig verdenerne. Dette er noget der sker hvert år.
  Man kan være fra alle fandoms - så også noget overnaturligt er tilladt, selvom den verden de kommer til ikke har nogen magi på nogen måde. Dette betyder også at de stadig har deres evner (hvis de har nogen), når de kommer til den parallelle verden. Dog vil der sandsynligvis blive set skævt til folk, der bruger disse evner offentligt, da de jo kommer til et sted, hvor sådanne evner ikke er hverdag og befolkningen generelt er så lukkede i deres egen lille verden at de er bange for alt, hvad der er anderledes.

  FOLK FRA VORES VERDEN
  Sammen med folkene fra forskellige fandoms kommer folk fra den ganske almindelige verden også med. I ved hvordan sådanne mennesker fungerer, men de får nok lidt af et...kulturchok.

  ((Der er info om POSITIONER på hjemmesiden, så tjek den ud > Men gå efter det skema der er her og ikke inde på hjemmesiden, da den skal opdateres xD))

  SKEMA
  Navn:
  Alder:
  Køn:
  Oprindelig folk eller Fremmede folk (fandom eller 2018 folk):
  Position (hvis du er Oprindelig folk eller har boet her i noget tid):
  Evne (hvid du er fra Fandom):
  Udseende:
  Personlighed:
  Baggrundshistorie
  Seksualitet:
  Relationer
  Ande
  Selly Shakespeare
  1 months ago
  Navn: Clementine (Clem) Bergmann

  Alder: 18

  Køn: Kvinde

  Oprindelig folk eller Fremmede folk (fandom eller 2018 folk): 2018-tøs

  Position (hvis du er Oprindelig folk eller har boet her i noget tid): Umiddelbart ingen position

  Evne (hvis du er fra Fandom): Nope

  Udseende: Clementine har en meget gennemsnitlig, ikke rigtig lav, ikke rigtig høj. Hun er slank og meget fin i sit udseende, sådan en rigtig "pretty girl", som er mega irriterende, fordi alle drengene jager hende i byen. Hun er ikke ligefrem brun, men har en lettere solbrændt glød, som står godt til det lange bølgede hår i forskellige brune nuancer og de smalle mørkegrønne øjne, der næsten altid smiler, og hun har en fin lille opstoppernæse, som er spættet med små søde fregner. Hendes læber er fyldige og naturligt røde, og mange misunder også hendes lange mørke øjenvipper og høje kindben.
  Hun kører genbrugsstilen med store retro sneakers og mange lag, og hun går meget op i, at tage sig godt ud, hvilket man også kan se på den diskrete make-up og den omhyggeligt opsatte, men stadig skødesløse frisure. Som om hun slet ikke har prøvet at gøre noget ud af sig selv, men hun bare tilfældigvis ser godt ud.

  Personlighed: Clementine er meget selvsikker og frembrusende. Hun er vant til, at folk kan lide hende, og hun går meget op i at sørge for, at de fortsætter med at kunne det. Hun kan snakke med de fleste, og hun lader ikke til at være lige så overfladisk og dømmende, som man måske kunne tro hun var ved første øjekast. Hun er nysgerrig og altid klar på sjov og ballade, hun er "på", som de unge siger. Hun vil gerne opleve ting. Hun vil gerne se ting, dufte ting, smage ting, høre ting. Alting. Det er sjældent, hun siger nej, men kun hvis hun føler, hun kan få noget ud af det, eller i hvert fald ikke mister noget af det. I sidste ende er hun nok ikke så sød og uskyldig, som hun prøver at få sig selv til at se ud. Hun gør, som det passer hende, så længe hun kan få lidt sjov ud af det, og alligevel kan folk ikke se den bedrageriske side af hende, fordi hun virker så imødekommende og frisk. Hun er hurtig til at komme med en smart og drillende kommentar, hvilket nogle gange kan støde folk (selvom de som regel tilgiver hende forholdsvis hurtigt), og hendes street smarts opvejer måske lidt for hendes mangler inden for det faglige. Men fordi hun måske ikke er den skarpeste kniv i skuffen, betyder det ikke, at hun ikke gør sig umage. Hun er meget flittig og gør alt, hvad hun kan for at bevise sit værd. Hun har også en tendens for at dække meget over sine følelser, som svinger rigtig meget, da hun egentlig er et meget følsomt og mentalt skrøbeligt menneske, men det hele skal jo være så perfekt...

  Baggrundshistorie: Hun har sådan set haft en meget normal barndom, men et vendepunkt i hendes liv var, da alle hendes veninder begyndte at gå op i, hvordan de så ud, og hvad de skulle sige, og hvordan de skulle opføre sig. Naturligvis fulgte Clementine i trop, selvom hun ikke nødvendigvis kunne se fidusen i det hele. Det endte med at give pote. Folk lagde pludselig mere mærke til hende, og hun fik meget positiv opmærksomhed. Men hun opdagede også, at der blev lagt et større pres på hende. Et pres til at leve op til forventningerne, altid se godt ud, altid være på, samtidig skolen og de mange fritidsaktiviteter, som også var et krav for, at man var noget værd. Det blev for meget, og hun knækkede fuldstændigt og var nødt til at skifte skole pga. voldsom angst. Efterfølgende er hun bare blevet mere falsk og "perfekt" og er næsten helt stoppet med at vise autentiske følelser og lukker sig i stedet inde.

  Seksualitet: Hetero

  Relationer: Øhh, ingen indtil videre
  Queen Sun
  1 months ago
  Aw, hun er fin. Ethel vil sikkert elske hende xD
  Selly Shakespeare
  1 months ago
  Taak, prøvede at gøre hende rimelig simpel for lige at vænne mig til sådan at skrive igen hæhæ
 • M.Kage

  mumbled "FÆRDIGGJORT "B*TCH" + update on my f****** life"

  4 months agoReply
  1 Like
  Halløj mennesker,
  Ja, nu har jeg været væk i et stykke tid, men jeg fik lige pludselig lyst til at tilføje et sidste digt til "B*tch", som nu er færdiggjort efter, hvad, 6 måneder? Et år?


  Well anyway, det er nok en af de digtesamlinger jeg er mest stolt over, så det ville glæde mig, hvis I ville hoppe ind og måske se på den? Ej, det er fint hvis det ikke lyster, men I er mere end velkommene til det xD <3

  Og nu til en lille update:
  Som så mange andre er SRP'en lige over hovedet på mig, så det er lige det jeg har pænt travlt med. Derudover fik vi idag en besked om, at vi ikke ville få udleveret vores problemformulering til SRP, hvis vi ikke har afleveret alt vores skriftlige arbejde, så det er det jeg er igang med lige nu. Det vil sige få færdiggjort en biotek og matematik aflevering. Jeg er dog næsten færdig, så det gør ikke så meget. xD
  Udover det så er mit liv så kedeligt som altid ^^ Der er intet udover det normale i min hverdag, men det er nok også okay.
  MEEEEN godt nok har jeg en pause her fra Movellas, men jeg kommer stadig forbi nogle gange. ^^

  B*tchEn blanding af sætninger og digte der aldrig bliver luftet, da man prøver på ikke at såre andre. //Denne samling er sat til GUL, men hvis I synes at...  -- Kage
  M.P.eace
  4 months ago
  1 Like
  Vi glæder os til du kommer tilbage igen <3
  M.Kage
  4 months ago
  Jeg glæder mig også til at komme hjem <3
  #Always...
  4 months ago
  Dejligt at du er tilbage igen!!!
  KÆMPE held og lykke med SRP <3 <3
 • M.Kage
  4 months agoReply
  1 Like
  JEG SKRIGER!!!
  Luce, det er Sinclair. Du tilføjede seriøst den scene!
  Og Naho Sinclair! Jeg simpelthen elsker den kvinde og den lidt mutte Hook.

  Har ikke læst læst kapitel 17 endnu, men gør det nok hen ad weekenden. Måske. Eller måske først i næste uge? Who knows xD xD
  Elektrisk Blå Årer
  Elektrisk Blå Årer
  33
  6692
  242
  To usædvanlige søskendepar kompliceres i det sociale liv i Springville, Utah. Vi har et offer, en morder, et vidne og én, der kom for sent. Hvem er hvad? – Stolt vinder under kategorierne ‘Årets Movella...
Loading ...