FemaleDenmarkMember since 16 Jan 12Last online 1 years ago

Der er en evig konstant duft af kaffe, den søde smag af after eight mint, lugten af nye bøger og efterlyden af stille musik, i min egen lille bobbel. En bobbel som indeholder eventyr og forstillinger. En bobbel som jeg håber på at kunne invitere jer alle ind i :-)

 • Storyhunter
  5 years agoReply
  @[Alanna.lion] , jeg forstår ikke karakterlisten for point? Hvor er Rebecca henne? Skrev ret hurtigt til svar på jeres tråd, så kan ikke forstå jeg ikke er med :(
  Online Hunger Games
  Online Hunger Game...
  80
  10.6k
  593
  Har du nogensinde ønsket dig at være med i The Hunger Games? Nej måske ikke rigtig, man kan jo dø, men det er nu spændende alligevel ikke? Nu har vi en løsning på dit dilemma. Denne løsning kommer i form...
  Queen Sun
  5 years ago
  Navnene står baglæns nwn
  Alanna.lion
  5 years ago
  Acceber fik otte :-)
 • Storyhunter

  mumbled "Taggeleg"

  5 years agoReply
  Endnu en tagge-leg, denne lidt anderledes men også meget sjov! :) Jeg er blevet tagget af @[Ane K.].

  1. Jeres absolutte yndlingskarakter(er), der er JERES egen?
  Jeg har altid haft lidt af et "søster-bånd" til Rachelle i min movella; Genfødt. Det er den første movella jeg nogensinde har skrevet; derfor er der både stave og plot fejl, men den identifikation jeg kunne drage imellem Rachelle og mig selv, gjorde at jeg havde svært ved at slippe hende igen. Hun er lidt af en splittet sjæl.
  2. Absolutte yndlingskarakter(er), der IKKE er jeres? (tag personen <3)
  Jeg er ret vild med Elysia i movellaen "over muren", skrevet af @[Maria Louise Jensen]

  3. Jeres absolutte yndlingshistorie(r), som I SELV har skrevet?
  Lige i øjeblikket "The sun will rise again", som er en twilight fiction omkring Reneesme. Jeg har aldrig været den store twilight fan, men skrev den i starten som bud på en konkurrence og så fangede reneesme mig. Det er/var jo en figur, som jeg kan tilpasse efter, hvad jeg synes passer bedst.

  4. Jeres absolutte yndlingshistorie(r), som I IKKE selv har skrevet? (tag personen!)
  Uha, jeg er vildt kærsen på dette punkt. Men jeg har altid været facineret af, hvordan @[Cecilie P.G.] har kunnet fange læseren og jeg glæder mig til at læse videre på "Banlore-ulvene" :-)

  5. De(n) forfatter(e), der har gjort mest indtryk på jer i 2013 herinde? (tag!)
  @stvles har en rigtig smuk skrivestil - ingen tvivl om det. Derudover er jeg også ret så fascineret af @[Chokofanten], som jeg har fulgt længe. Fantastiske historier! :-)

  6. Et fact om en af jeres egne karakterer, som ingen andre ved (høhøh)? (husk at skrive hvilken karakter, fra hvilken historie!)
  Rachelles yndlingsfarve er himmelblå.

  7. Hvis I har et karakterpar i en historie - hvad skulle deres barn, hvis de fik et, hedde? Dreng eller pige?
  Uha. Jeg tror Rachelle og Joshua - hvis blot deres skæbne havde været anderledes - ville have fået en datter, hvor Joshua ville have været den sødeste far og senere en søn. De ville have hedder Sarah og James (efter Joshuas bedste ven, der døde efter at være blevet angrebet).

  8. Hvad skal, efter jeres mening, jeres absolut yndlingspar i en histories barn hedde? Og bliver det en dreng eller pige?
  Uha! Hvis @[Chokofanten] parrede Ivy og Zach sammen, ville der være en ekstremt glad udgave af mig, som hoppede rundt på bordene, haha. I så fald ville barnet være en dreng og hedde Daniel, tror jeg.

  9. Hvis hovedpersonen i jeres igangværende (eller seneste) historie skulle være et dyr, hvilket?
  Reneesme ville helt sikkert være en kat. Doven, elegant, halvdum men alligevel med klør og tænder! :D

  10. Hvis du nogensinde skulle mødes med din yndlingskarakter af dine egne karakterer - hvor skulle det så være?
  Rachelle, ville jeg nok møde i en mørk gyde - selvom jeg helst vil undgå det, haha. Men ellers vil jeg elske at møde min "unknown" pige karakter i movellaen "regnvejr", efter forløbet er sket. Jeg tror virkelig hun må være interessant at lære at kende som menneske.

  11. Skriv 3 ting som tiltrækker dig ved en karakter.
  En mørk personlighed - jeg er vild med lidt horror ligende movellaer - og så må personen godt være en lidt splittet sjæl, men kun til sådan en grad, at man stadigvæk kan identificerer sig med personen. Desuden elsker jeg personer med kold sarkasme.

  12. Hvordan opbygger I jeres historier? Planlægger I den, ellers skriver I bare løs?
  Jeg skriver for det meste bare løs. Jeg elsker det der med, at man ikke helt selv ved, hvor man er på vej hen, ud over at man selfølgelig har en ide om målet. Det er magisk og gør at jeg nyder at skrive lige så meget som at læse andres værker; det er uforudsigeligt.

  Mit spørgsmål:
  Hvor meget påvirker din historie, dit humør, imens du skriver den?

  Jeg tagger:
  @[Chokofanten]
  @[Cecilie P.G.]
  @[Bittersweet]
  og
  @[Night whispers]
 • Storyhunter

  mumbled "Mangler du et cover?"

  5 years agoReply

  Jeg laver gerne covers! Bare nævn hvad der skal på og jeg er klar (y)
  Lea Horan
  5 years ago
  Jeg mangler ikke noget cover, men kunne godt tænke mig at blive bedre til at lave dem. Hvilket program bruger du? :)
  Storyhunter
  5 years ago
  Photoshop, når jeg er på min stationær og gimp på min mac :) det her er lavet i gimp :)
  Lea Horan
  5 years ago
  Okay, tak! :)
 • Storyhunter
  6 years agoReply
  Hov forresten: Da drengen fra diskrikt 6 blev lavet, stod der om han måtte være venner med min Hunt figur - sagtens sagtens! ville elske, hvis de var venner. Har læst om ham. Tror Rebecca Hunts mening om ham ville være ret meget alla: jeg hader at han får så meget opmærksomhed, men jeg elsker at han tager sig af børn. Og så kunne de eventuelt være blevet venner, fordi han havde hjulpet en af hendes små brødre engang? i dont know, haha :D anyway! Det her er det sejeste!:D
  Online Hunger Games
  Online Hunger Game...
  80
  10.6k
  593
  Har du nogensinde ønsket dig at være med i The Hunger Games? Nej måske ikke rigtig, man kan jo dø, men det er nu spændende alligevel ikke? Nu har vi en løsning på dit dilemma. Denne løsning kommer i form...
  Storyhunter
  5 years ago
  Ja da! eller; nej slet ikke haha. Mener; selvfølgelig vil hun gerne allieres med ham! De er jo som nævnt venner, så hun vil have et svagt punkt for ham - derfor er han nok også hendes svaghed i spillet, da hun ikke vil være i stand til at slå ham ihjel. Men hvad angår distrikt 3, der har ønsket at indgå en alliance: Jeg kan forstille mig, at Rebecca ville hade Katrine for hendes udseende og syn på spillet = hun vil ikke stole særligt meget på hende. Joshua vil hun nok bedre kunne lide, fordi han minder lidt om hende selv, men igen vil hun nok også finde ham lidt langsom, fordi han netop ligesom hende, tænker meget over tingene. Men hvis Micke virkelig insisterede, ville hun nok gå med til at alliere sig med dem. I værste fald vil hun bare bryde op med dem, når hun ikke mente, de havde mere at gøre for hinanden - hun er trods alt ikke særligt glad for mennesker! ;)
  Storyhunter
  5 years ago
  hvad siger du @[Happy me] ?? :-)
  Happy me
  5 years ago
  jeg her med på alting bare så længe at Micke er allieret med Rebecca :D
 • Storyhunter
  6 years agoReply
  1 Like
  glæder mig sååå meget til distrikt 6 :3
  Online Hunger Games
  Online Hunger Game...
  80
  10.6k
  593
  Har du nogensinde ønsket dig at være med i The Hunger Games? Nej måske ikke rigtig, man kan jo dø, men det er nu spændende alligevel ikke? Nu har vi en løsning på dit dilemma. Denne løsning kommer i form...
Loading ...