FemaleDenmarkMember since 10 Jun 13Age 24Last online 7 years ago

Hej derude i movellas verden.
Jeg er en 17-årige pige fra det nordlige Danmark. Jeg går på handelsgymnasiet HHX i Hjørring som 1.g'er. Jeg kan rigtig godt lide at skrive og læse movellas om One Direction, da alt min kærlighed går til dem. Jeg har været fan siden september 2011, så det er snart ved at være 2 år siden. Her på movellas vil jeg kun lave danske fan fictions, men I kan finde mig på wattpad (http://www.wattpad.com/user/sneffer) hvor jeg vil oversætte mine danske movellas til engelsk, så der også er chance for at udlandske kan læse med. Jeg håber at I vil følge med i mine fan fictions. Det er den første jeg er igang med nu (Magic).
I må meget gerne kommentere, like eller dele den med jeres venner.

Har I nogen spørgsmål eller andet, så kan I finde mig på disse sider:
Twitter: @stephanielaunie
Instagram: stephanielaunie
Tumblr: stephanienielsen.tumblr.com

 • stephanielaunie

  mumbled "Skole igen"

  Hej med jer, søde læsere.
  Jeg starter på handelsgymnasie her på tirsdag, så det bliver nok mest i weekenderne at jeg opdatere "Magic". Håber stadigvæk at I vil følge med. :) Jeres støtte betyder meget for mig.
 • stephanielaunie

  mumbled "Sommerhus"

  Hej læsere.
  Jeg har lige været i sommerhus med mine veninder, så har ikke haft tid til at skrive på min movella, men jeg lover jer, at jeg opdatere den i morgen engang. :)
  Stephanie x
 • stephanielaunie

  mumbled "Hjemme "

  Hej sødeste jer.
  Jeg er hjemme igen, efter 14 dejlige dage i Grækenland. Jeg regner med at opdatere "Magic" i morgen. Tusinde tak fordi I følger med. Det betyder rigtig meget :)
  Stephanie
 • stephanielaunie

  mumbled "Rhodos"

  Hej søde følgere.
  Jeg kommer ikke til at opdatere på min movella de næste fjorten dages tid, da jeg skal fjorten dage på Rhodos. Jeg kommer hjem igen den 31. juli. Jeg håber I har en rigtig god sommerferie. En anden ting jeg gerne vil sige er, at jeg er taknemlig for at I gider at følge med og læse min movella. Tusinde tak! :-) I må meget gerne skrive hvad I synes, og dele "Magic" med jeres venner, hvis I har lyst til det. Tak tak tak!
  Stephanie. :-)
Loading ...