FemaleDenmarkMember since 11 Feb 12Age 21Last online 2 years ago

Jeg skriver mange digte, fordi jeg føler, at jeg på den måde kan fryse følelser, stemninger, og de melodier der flyver rundt omkring mellem alle os mennesker. Jeg elsker det frie, det pludselige, de marginale eksistenser, det er dem der giver rytme i mit univers. Det er farverne, og gerne mange af dem på en gang, for jeg har ikke noget imod en lille smule kaos. Det er kærligheden; den der er ægte, og ikke den der eksisterer for at vi andre får lyst til at købe parcelhus.

 • Sif:)

  mumbled "jeg er ikke sikker på hvor verden står og hvor jeg står i verden og sådan noget"

  4 years agoReply
  4 Likes
  Det er altså ikke fordi jeg ikke har puls eller er stoppet med at skrive at I ikke har hørt fra mig længe. (Nu kommer jeg til at lyde sygeligt kliché, høh sorry man, men: ) Der sker bare vildt meget lige nu, jeg har egentlig ikke travlt men der sker meget med mig, og med hvem jeg er og hvem jeg skal være og alt det der man nu engang finder ud af henad vejen.
  Og det kan jeg se på min skrivning, og jeg er egentlig bare et sted hvor jeg ikke har haft behov for at dele det med movellas. Jeg har ikke bevist valgt at holde en pause fra at være aktiv herinde, men det er vist det jeg har gjort, og umiddelbart virker det egentlig meget rart at jeg ikke har følelsen af, at jeg skriver til noget/nogen.
  Men ja, det her var en mumble hvor jeg siger "halløj jeg lever stadig", og jeg håber I har det skønt
  knus
 • Sif:)

  mumbled "Jeg har været i Athen...."

  4 years agoReply
  2 Likes
  på studietur med min klasse. Det har været så utrolig fedt!
  Grækenland er utrolig smukt, og de har de fineste gader med markeder, og jeg har aldrig oplevet noget så vildt som at stå foran Parthenon og se udover byen. Udsigten var så smuk!
  Men kontrasten var nok det vildeste. Der er så meget fattigdom dernede, og det, at jeg det ene øjeblik kunne stå og se på de smukkeste marmor bygninger velbevaret helt fra antikken, og det næste øjeblik nærmest støde ind i en lang række af hjemløse var utroligt.
  Men det har været en rigtig god tur. Det jeg glædede mig mest til at se var Dionysis teateret.
  I antikken samlede man sig der i 6 dage i træk. 6 dage i træk stod man og så teater. De 3 første dage så man en komedie og de sidste 3 dage så man en tragedie, og teatrene var religiøse handlinger til fordel for guderne på olympen.
  Det har været en hel vild tur! Jeg ville gerne fortælle om det hele, men det vil jeg aldrig kunne få plads til i en mumble ;)
  Jeg håber at I har det godt <3
 • Sif:)

  mumbled "det handler om så meget...."

  4 years agoReply
  2 Likes
  det der med at skrive digte. Jeg bliver tit spurgt hvad jeg så skriver om, og jeg har aldrig nogensinde nogen ide om, hvad pokker jeg skal svare. For hvad er det egentlig jeg skriver om? Nogen gange er det luften, nogen gange er det kaffe, nogen gange kærlighed, andre gange er jeg blevet fanget i en sætning på et toilet i byen... Jeg ved det ikke. Det føles tit som et trick spørgsmål, for digte handler jo om så meget. Og måske handler et digt om noget helt andet for dig, end det gør for mig. Så jeg er begyndt at svare, at jeg skriver om at eksistere. Det er sådan et svar hvor man rimelig meget undgår at havne i en catch22 ;) Kender I situationen?

  Udover at tænke nærmere over, hvad jeg svarer folk der stiller mig svære spørgsmål, så har jeg lige publiceret "septemberbarn". Jeg ved endnu ikke om der kommer mere, men muligheden er der :) Jeg håber at I har lyst til at læse:
  septemberbarnselvom jeg blev myndig i september tænker jeg stadig om verdenen som om den er langt, langt væk.

  Knus og kram <3
 • Sif:)

  mumbled "ti digte senere + jeg vil gerne dele noget musik med jer"

  4 years agoReply
  Jeg har netop publiceret tiende og sidste digt til "og galakser" og jeg vil selvfølgelig blive rigtig glad hvis I vil kigge forbi :)
  og galaksertænker at på månen ville du kun veje ti kilo men du er tusind tung på kanten af min skjortelomme >>Digte<<


  Jeg har hørt rigtig meget dansk musik på det sidste. Især mens jeg har skrevet. Jeg har fundet et band der hedder "Mellemblond" som jeg synes er ret fantastisk. Deres LP "Lysvågen" er jeg blevet helt forelsket i, og jeg synes hele verden bør lytte til deres sange

  Især den første sang (på anden side) "Riv" synes jeg er virkelig fin og sigende, og allerførste sætning "jeg har revet dig ud af en drøm og skrevet dig ren" kan jeg ikke rigtig sætte ord på, jeg synes bare det er så... fint og skønt!
  En opfordring til at læse "og galakser", høre Mellemblond og have det godt skal I have fra mig ;)
  KajsaSchübeler
  4 years ago
  1 Like
  Efter at have lyttet til dem, forstår jeg godt din opfordring. Mellemblond er gode at lytte til. :)
 • Sif:)

  mumbled "hej derude"

  4 years agoReply
  3 Likes
  Okay, det er super længe siden I har hørt fra mig. Men jeg lever altså stadig i bedste velgående, og livet har været super rart imod mig i ret lang tid nu <3
  Jeg ville egentlig bare sige, at jeg håber I har det godt derude. Også vil jeg lave lidt reklame for min nypublicerede digtsamling "og galakser"
  og galaksertænker at på månen ville du kun veje ti kilo men du er tusind tung på kanten af min skjortelomme >>Digte<<

  Der vil løbende blive publiceret digte, så jeg håber I vil læse med ^_^
  knus og kram <3