FemaleDenmarkMember since 11 Feb 12Age 21Last online 1 years ago

Jeg skriver mange digte, fordi jeg føler, at jeg på den måde kan fryse følelser, stemninger, og de melodier der flyver rundt omkring mellem alle os mennesker. Jeg elsker det frie, det pludselige, de marginale eksistenser, det er dem der giver rytme i mit univers. Det er farverne, og gerne mange af dem på en gang, for jeg har ikke noget imod en lille smule kaos. Det er kærligheden; den der er ægte, og ikke den der eksisterer for at vi andre får lyst til at købe parcelhus.

 • septemberbarn
  septemberbarn
  8
  744
  11
  by Sif:)
 • og galakser
  og galakser
  8
  924
  7
  by Sif:)
 • Noget om Lykke
  Noget om Lykke
  30
  1014
  10
  by Sif:)
 • Fiktive Folk
  Fiktive Folk
  18
  1223
  11
  by Sif:)
 • Sif:)

  mumbled "jeg er ikke sikker på hvor verden står og hvor jeg står i verden og sådan noget"

  3 years agoReply
  4 Likes
  Det er altså ikke fordi jeg ikke har puls eller er stoppet med at skrive at I ikke har hørt fra mig længe. (Nu kommer jeg til at lyde sygeligt kliché, høh sorry man, men: ) Der sker bare vildt meget lige nu, jeg har egentlig ikke travlt men der sker meget med mig, og med hvem jeg er og hvem jeg skal være og alt det der man nu engang finder ud af henad vejen.
  Og det kan jeg se på min skrivning, og jeg er egentlig bare et sted hvor jeg ikke har haft behov for at dele det med movellas. Jeg har ikke bevist valgt at holde en pause fra at være aktiv herinde, men det er vist det jeg har gjort, og umiddelbart virker det egentlig meget rart at jeg ikke har følelsen af, at jeg skriver til noget/nogen.
  Men ja, det her var en mumble hvor jeg siger "halløj jeg lever stadig", og jeg håber I har det skønt
  knus
 • Sif:)
  4 years agoReply
  Hvor er det dog en fin, fin tekst! Du har et virkelig flot levende sprog, og dine beskrivelser er til at få kuldegysninger af <3
  Heliumballoner
  Heliumballoner
  8
  429
  7
  “Hun pyntede sig altid med gamle kærlighedsblomster der var blevet efterladt i den hvide glasvase på Frederiksberg.” Vinder af andenpladsen af 'den utrolige historie om'-konkurrencen.
 • Sif:)
  4 years agoReply
  1 Like
  super flot samling. Du får sat ord på mange genkendelige følelser :)
  når der gå hverdag i den
  når der gå hverdag...
  15
  1167
  12
  // Når der går hverdag i en forelskelse, kan det af og til føles sådan her.
  // amore
  4 years ago
  Tusind tak :)
Loading ...