FemaleDenmarkMember since 18 Jun 13Last online 1 years ago

Hej
Jeg hedder Alexandra Mary Grace (det er ikke mit rigtige navn). Jeg skriver for det meste noveller, men er lige nu igang med en roman. Du vil ikke finde den her inde lige nu, da jeg gerne vil være færdig med den først, så det ikke bliver sådan, at i skal vente flere måneder for at få den næste kapitel.
Lidt om mig: jeg er mest kendt ved min store kærlighed til skildpadder og bøger. Min ynglings serie er "I Hunt Killers" af Barry Lyga, men jeg har generelt en bred smag hvad angår bøger. Altså at jeg kan lide alle slags genre.
Det var kort om mig :)

 • Alexandra Mary Grace

  mumbled "I gang med en mini roman "

  1 Like
  Hej
  Det er desværre virkelig længe siden, at jeg har været her inde. Jeg ikke rigtig nogle "dårlige" undskyldninger, men jeg er i gang med at skrive en mini roman lige nu. Den kommer ikke op på movellas, før jeg er helt færdig med den. Det her gør jeg fordi, jeg tænker, at i så ikke behøver at venter fx. flere måneder på at jeg skrive den næste kapitel. Jeg er lige begyndt på den, og er færdig med kapitel 1. Jeg regner lige nu med, at der kommer til at være 7 kapitler (måske kommer der flere), selve kapitel 1 er lidt lang, så jeg regne med, når tiden kommer til det, at når jeg udgiveren den, vil jeg dele den op. Jeg kan dog ikke med sikkerhed sige hvornår jeg sætter mini romanen op, da jeg skal, efter sommerferien, starte i 9. klasse. Det var alt jeg havde at sige for denne omgang :)
  Alexandra Mary Grace

  P.S
  Mens i venter, kan i nyde lidt Batman ;)
  Alexandra Mary Grace
  Nå det viser sig desværre, at movellas ikke gider at sætte Batman billedet op :(
 • Alexandra Mary Grace

  mumbled "Keder mig lidt."


  Okay jeg skriger stadig inde i mig selv med de 10 fans, men synes lige at i skulle se denne flotte sten: lithium. ( fysik lektier ) ( er ensomme ;( )
  Alexandra Mary Grace
  Ja og den er faktisk også lidt sej, den bruges til medicin ( humørsvingning ) og den er inde i en mobil. Føler mig lidt klog XD
Loading ...