FemaleDenmarkMember since 16 Mar 15Last online 4 years ago

”At være fanget i en malstrøm af ord og tanker, river en i stykker. Til tider. Andre gange healer det. Motiver. Glæder. Det er mange ting, et godt eksempel for forfærdeligt og fantastisk.”
Hej! Jeg er Sarian!
Jeg øh… Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive… Jeg er en pige der er helt gakket med at skrive, fantasere og sådan noget. Og så håber jeg selvfølgelig at jeg er god til det men det er jeg nødvendigvis ikke. Det må I bedømme.
Udover det elsker jeg at læse, jeg er også ret glad for sådan sport som stikbold, høvdingebold(jeg er altid den der er sidste fordi at jeg står ude i siden uden at gøre noget xD )og badminton som jeg engang gik til. Jeg er inde menneske og jeg kan bedre lide at sidde og skrive, læse, se film og sådan noget end at være ude.
Jeg hader kulde. Puha, kulde :( mange folk ser mig som meget god til gyserfilm min mor beskrev mig således: ”Hun er typen der kan se en gyserfilm og bare gå ned af en mørk korridor uden at være bange.” Okay aner ikke om det er sandt, har aldrig set en gyserfilm og så gået ned af en mørk korridor xD
Tror faktisk at jeg måske vil gyse lidt hvis den film var uhyggelig. Okay har måske aldrig set en gyserfilm jeg fandt uhyggelig men det er jo noget helt andet!
Jeg er i øjeblikket i gang med at læse ”Den Uendelige Historie” af den skønne Michael Ende! :)

 • De Hængte
  De Hængte
  4
  283
  0
  by Sarian
 • Adessa Greven Sirren
  Adessa Greven Sirr...
  3
  452
  3
  by Sarian
 • Sarian
  4 years agoReply
  Super fantastisk ide at hjælpe og komme med tips og trick til fremtide fotografer! <3

  Ekstremt smukke og stemningsfulde billder ;)
  Art World by Stefan
  Art World by Stefa...
  89
  2481
  26
  Dette er min portfolio. Min livspassion er fotografi - det kan være alt lige fra kunstfotografi til modefotografi. Dette er stedet hvor I kan komme, hvis I vil se på billeder, hvis I selv har en lille...
Loading ...