FemaleDenmarkMember since 24 Jun 17Last online 6 hours ago

Jeg er bare en helt normal teenagepige, som elsker at skrive, men ikke vil noget stort med det hele.
Jeg skriver for det meste fan fiction, så håber at I kan holde det ud xD
Psst.... Elsker feedback ;) xD

Du kan altid kontakte mig på:
Email: Sarahisabell.movellas@gmail.com

 • Sarah Isabell

  mumbled "Anbefalinger af bøger"

  Hej alle.
  Jeg fik efterårsferie i torsdags efter at have været i skole til klokken 22 med kun 2 og en halv time derhjemme. Og nu sidder jeg bag mit skrivebord og skal til at skrive på mine historier, og kommer pludselig til at tænke på, hvad jeg skal læse, når jeg er færdig med de bøger, jeg har liggende.
  I kan lige få en lille liste over de bøger, jeg har læst, de bøger jeg er i gang med, og de bøger jeg vil læse på et tidspunkt. ;)
  Har læst:
  Hush, hush
  Divergent
  Twilight bog 1
  (Skal lige siges, at jeg ikke er et menneske der læser hele tiden, men det er jeg ved at blive! xD)

  Læser:
  Divergent 3
  Twilight 2
  Evermore

  Skal læse:
  Hush, hush 2, 3 og 4.
  Twilight 3 og 4
  Divergent 4
  Pretty little liars
  Lying game
  Hvis bare du var min

  Er der nogle andre gode bøger I kan anbefale? Jeg håber på, at jeg får de fleste af disse bøger i fødselsdagsgave i overmorgen, men ellers har jeg bare tænkt mig at få tjent nogle penge og så købe resten, når jeg har nok ;))
  Sarah Isabell
  3 days ago
  Tusind tak for dit svar! Dem vil jeg tjekke ud! :)
  Glæder mig også helt vildt til at få dem læst, men de findes desværre ikke på biblioteket i byen, så jeg ønsker mig dem i fødselsdagsgave og julegave ;)
  Maria Louise Persdatter
  1 Like
  Jeg har ikke læst noget på dansk i evigheder, så jeg kan kun anbefale engelsk literatur. De kommende bøger er vist ikke på dansk, men de er virkelig et must at læse!
  Kan virkelig anbefale duologien Passenger af Alexandra Bracken, som både er virkelig fed genremæssig indenfor tidsrejse, men også bare en smuk fortælling, der formår at være virkelig virkelighedsnær.
  Dertil kan jeg anbefale alt af Ruta Sepetys. Hun har skrevet meget fiktion indenfor anden verdenskrig fra et YA-perspektiv, og til forskel for de klassiske fortællinger der enten foregår i Tyskland eller England, foregår de alle i miljøer, som de færreste har hørt om. De er ret barske, men det gør netop, at man burde tjekke dem ud. Har tvunget en del af mine venner til at læse dem efterhånden, og Salt to the Sea har fået samtlige til at tude. (:
  KajsaSchübeler
  3 days ago
  1 Like
  Måske ikke så meget en anbefaling af en bog som lidt rekalme, men hvis du har lyst, er vi nogle stykker, der læser Oprører af Louise Haiberg sammen i løbet af efterårsferien.

  Og ellers kan jeg anbefale dig Temerarie af Naomi Novik (den handler om drager og 1800-tallet) og bøger af Neil Gaiman sådan generelt og ellers For foden af trappen af Pernille Eybye, som jeg mindes godt at kumme lide, da jeg læste den (det er efterhånden nogle år siden).
 • Sarah Isabell

  mumbled "Hovedpersonens navn"

  Hej alle!

  Nu er jeg endelig begyndt at komme lidt tilbage til skrivningen, men dog ikke tilbage til Movellas endnu.
  Men! Jeg har dog alligevel brug for jeres hjælp!
  Jeg skal i gang med en engelsk historie, som jeg er rigtig spændt for, men der er dog det problem, at jeg ikke er helt sikker på, hvad min hovedperson skal hedde ;)
  Jeg har kortet det ned til tre navne, sætter dem i rækkefølge efter hvilke, jeg bedst kan lide. ;)
  (Når jeg sætter et "/" efter navnet, er det fordi, at det er et kælenavn ;))
  1. Michaela/Mica
  2. Grace/Gray/Gracie
  3. Mackenzie/Mac
  Jeg havde tænkt, at hvis historien nogensinde skal lægges op på Movellas, og der skulle en pige på coveret, ville jeg sætte Selena Gomez på, så det skal også passe til hende ;)

  Min veninde synes bedst om Mackenzie, men selv synes jeg, at Michaela kunne passe rigtig godt til Selena, og det er oveni rigtig flot og sødt navn, synes jeg selv. :)
  Hvad synes i?
  Sarah Isabell
  2 weeks ago
  Tusind tak, @[#Always...]! <3
  Har også savnet at være her, men desværre tror jeg først, at jeg er helt tilbage igen i november ;) <3
  #Always...
  2 weeks ago
  1 Like
  Jeg venter spændt <3 <3
  Sarah Isabell
  2 weeks ago
  @[Always...] Dejligt at vide <3
 • Sarah Isabell
  1 months agoReply
  1 Like
  Ej hvor fedt, at der er en som gør dette igen!
  Hvis du har lyst, må du meget gerne tjekke min historie ud, Hearts on a platter. Vil så bare sige, at de første par kapitler er nok lidt dårlige, da jeg skrev dem for en smule tid siden, og har udviklet mig meget med min skrivningen siden xD
  Her er linket.
  Hearts on a platter - Harry StylesHarry Styles, skolens badboy. Isabella Lightwood, usynlig. Modsætninger som ild og vand hvis veje krydses, som var det bestemt ved skæbnen. Følelser opstår...
  Louise B Anbefaler
  Louise B Anbefaler
  10
  938
  23
  Efter den manglende aktivitet, så er det på tide, at der dukker en "anbefaling" movella ud, som kan give et spark til aktiviteten. Læs mere omkring de to genre i kapitel 2.
  Louise B
  1 months ago
  1 Like
  Præcis den movella har jeg allerede lavet en anmeldelse over. Du kan se den her:
  Vi Anbefaler (PAUSE)Os som har for meget fritid, har derefter valgt at gå sammen og hjælpe de ukendte, såvel også kendte læsere/forfattere med deres historier. Vi sætter en...


  Den er vidst noget med 50-51, hvis jeg husker korrekt :D
  Sarah Isabell
  1 months ago
  Helt okay. :D Så vil jeg da tjekke den ud igen ;)
 • Sarah Isabell

  mumbled "Pause?..."

  2 months agoReply
  1 Like
  Hej alle.
  Efter at have læst en mumble, tænkte jeg for mig selv. "Er det måske på tide, at jeg tager en pause?"
  Har jeg brug for at komme væk fra skrivningen i lidt tid? Maybe?
  I lang tid har jeg haft svært ved at skrive, som i nok allerede ved. Hele mit liv var et stort kaos sidste skoleår. Mit liv var forfærdeligt, synes jeg selv.
  Skrivningen hjalp mig, vil jeg med glæde indrømme, men jeg er måske også noget til det punkt, hvor jeg siger "stop!"..
  Med det mener jeg ikke, at jeg stopper for evigt. Bare midlertidigt. Jeg vil fokusere på min skole og min sang i lidt tid. Skrivning vil stadig være en stor del af mit liv, men det bliver bare en hobby, jeg vil have for mig selv. Og hvem ved, når jeg kommer tilbage har jeg måske en hel historie eller bare nogle kapitler færdige til jer!?
  Jeg lover selvfølgelig at komme tilbage, for det ved jeg, at jeg gør, da jeg elsker denne side mere end noget andet! Og jeg vil stadig være online, da jeg ikke kan lade vær med at svare på mumbles og andre ting ;)
  Selv tror jeg at det ville være en stor hjælp for mig, at tage en pause. Jeg vil fokusere lidt på den nye klasse, jeg er inde i og begynde at starte venskaber op, som jeg virkelig tror vil fungere :)
  Og jeg vil fokusere på min drøm. At synge. En drøm jeg drømmer om hver dag og hvert minut. Flytte til USA og leve drømmen ud. Synge og danse på en scene foran en masse mennesker. Selvom jeg har totalt sceneskræk, kan jeg stadig se det for mig. Musik er mit liv!
  Så dette må være mig som siger farvel i lidt tid. (MEN STADIG AKTIV!) Jeg vil aldrig kunne drømme om at sige farvel til denne side for evigt! Bare farvel til skrivning. Måske ind til min fødselsdag, eller måske kun ind til den skanning jeg skal ind til med om jeg skal have bøjle på, som kommer til at foregå i september? Hvem ved? Ikke engang jeg gør :)
  Vi ses alle sammen! <3
  P_i_n_k
  2 months ago
  1 Like
  Held og lykke
  #Always...
  2 months ago
  1 Like
  ALT GODT FOR DIG I FREMTIDEN <3 <3
  Emma.!
  2 months ago
  Held og lykke :)
Loading ...