FemaleDenmarkMember since 16 Jun 13Age 31Last online 7 years ago

Jeg er her for feedback! :D

 • Santhena
  7 years agoReply
  Virkelig fedt.

  Du maler virkelig med dine ord, og lige så snart man sætter sig til at læse, bliver man draget ind i et andet univers. Og jeg synes at det er rigtig rigtig fint at du bruger sproget således, at man kan mærke at vi ikke hører til her, lige nu, i MIT dagligliv, men et andet sted.
  Det synes jeg er rigtig fedt.
  Et eventyr
  Et eventyr
  852
  34
  17
  De lever af din livskraft og fantasi De er monstre fyldt med stumperne af tusinde knuste drømme og fantasier. De byder velkommen til Teater Noche *Denne historie er inspireret af sangen "The Show Must...
 • Santhena
  7 years agoReply
  Nu har jeg lige siddet og læst første kapitel.. Og det første der falder mig i øjnene er når hun tænker at hun har brug for at komme væk. altså ikke selvmord, men en rejse.

  For det første, så synes jeg altså at det er en mærkelig formulering - i og med, hvem ville tænke dét for sig selv? Altså scenariet er jo, at vi er inde i hovedet på Sarah, så hvorfor ville hun tænke sådan, forklarende "altså ikke selvmord" - det syntes jeg bare var mærkeligt.
  For det andet, synes jeg også det med "en rejse" er lidt.. Ja.. Vi læser jo i prologen af hun kommer ud og rejse, så er det ikke lidt unødvendigt, når vi ved det i forvejen?

  Det er ihvertfald bare min tanke omkring det! Udover det, er du god til at gøre læseren en del af historien, og man kan let mærke Sarahs frustrationer, og det er jo pisse godt :)
  På gensyn!
  På gensyn!
  667
  38
  47
  Jeg har valgt at skrive ud fra billedet "Fly (London)" Jeg håber I kan lide mit bidrag. Sarah er ikke som de fleste - hun har OCD. Hun har kun én veninde, som virkelig forstår hende, men er det nok?...
  Deanie
  7 years ago
  Tak for feedback :-) Jeg kan godt se hvad du mener, men nu vil jeg ikke afsløre for meget, men hvis man læser hele teksten, vil man se at selve handlingen er et flasback ;)
  Santhena
  7 years ago
  Okay.. Det taget i betragtning, hvorfor skriver du så i nutid?
  Deanie
  7 years ago
  Fordi man ikke behøver datid ;)
 • Santhena

  Feedback søges og gives tilbage :)

  7 years agoReply
  Hej derude.

  Jeg er ny herinde, og vil meget gerne have feedback på de ting jeg har skrevet. Der er kun én serie; Teenager - Sue me.
  Resten er noveller.

  Jeg vil meget gerne have feedback på dem. Så Stille kære Noah og Isabella er ældst, så dem er jeg ikke så hypet på at få feedback på, men alle de andre, ville jeg være meget glad for at høre jeres mening om.

  Smid mig et link til jeres og så lover jeg at give feedback lige så snart jeg er online. Jeg synes det er dårlig stil, der er en del som skriver at de giver feedback, og så kan man vente i flere dage på det..
  TheSurvivor
  7 years ago
  Skal nok tjekke din:) Jeg har et par, så syntes selv du må vælge hvilke(n) du tager af mine;D
 • Santhena
  7 years agoReply
  Jeg synes du skriver pisse godt, din alder taget i betragtning. Dit sprog er nuanceret, og du er meget skarp på dine beskrivelser. Der er nogle stavefejl hist og her, som jeg tror, du ville fange hvis blot du læste den igennem et par gange, inden du publicerer.
  Jeg hader at læse en god historie på computer, når den er i den her størrelsesorden, men jeg synes at du skal klø på, og med lidt held, kan du måske engang få den udgivet :)
  Soldier.
  Soldier.
  6708
  66
  73
  Germania er et imperium under diktatur, der er ledet af briten Callfax. Da Scarlett bliver befriet fra den celle, hun har været låst inde i de sidste fem år, slutter hun sig til organisationen Soldier...
  Maria Louise Persdatter
  Mange tak. Jeg håber på udgivelse en gang, når historien igen er blevet gennemrettet. :)
 • Santhena
  7 years agoReply
  Jeg kan rigtig godt lide tankerne bag historien, jeg savner dog lidt at vide, hvor gammel drengen er? .. Og jeg ved godt at det er lidt lame, men det kan godt mærkes at du er en pige, der skriver om at være en dreng. Drenge tænker nogengange lidt ... ja... overfladisk sexfikseret. Læs for eksempel Angel Kirkegaards 'Wonderboy' - hun fletter det rigtig godt ind.

  f.eks. når drenge tænker på en pige kan de godt være sådan lidt "jeg synes godt om Linnea. Hun er pisse god til at spille tekken. Og så har hun pæne bryster" agtigt.

  Også rigtigt gode beskrivelser, og jeg kan godt lide at du skifter imellem linjelængden.
  Der er lidt komma og stavefejl, men det laver vi alle. Jeg læser til dansklærer, så hvis du vil, kan du må godt vende kapitler med mig, så kan jeg lige pointere fejlene og komme med feedback til kapitler, hvis du får lyst i fremtiden :)
  Hele vejen ned (Pompeji)
  Hele vejen ned (Po...
  721
  10
  25
  *REDIGERET DEN 16/6 2013 And the walls kept tumbling down In the city that we love Great clouds roll over the hills Bringing darkness from above. Min historie til konkurrencen: "Inspireret...
  EwieBro
  7 years ago
  Mange tak! :)
  EwieBro
  7 years ago
  1 Like
  Jeg kunne godt bruge en "grammatik ekspert" nogle gange, så det vil jeg huske! ;)
Loading ...