FemaleDenmarkMember since 23 Mar 13Age 27Last online 1 weeks ago

Når alt andet fejler & jeg ikke ved hvad jeg ellers skal gøre, lader jeg ordene blive til digte & udfolde sig til tekster <3 Kreativiteten & bøgerne er mit sikre sted & det kan ingen tage fra mig <3

 • Skyggernes hemmelighed
  Skyggernes hemmeli...
  2
  647
  4
  by Rina
 • Bucket liste
  Bucket liste
  3
  1479
  0
  by Rina
 • All by myself
  All by myself
  4
  2104
  2
  by Rina
 • Feel
  Feel
  1
  1096
  0
  by Rina

Oh damn - flytning?

by , Wednesday February 1, 2017
2 Comments
Oh damn - flytning?

Type your subtitle here

Type your teaser/intro here


Read more

 • Rina

  mumbled "Taggeleg "Summer goals 2018""

  4 months agoReply
  2 Likes
  Well, well, well. Sødeste @[Forfatter Amanda Juhl] har været så sød at tagge mig i denne lille leg. Meningen er at finde frem til 5 mål man gerne vil gennemføre, inden sommerferien er ovre. Jeg havde egentlig ikke tænkt over at have nogen skrive mål som sådan denne sommer, men hey? Hvad kan det skade? So, here we go :)

  Mine mål er som følger:
  1) At få afsluttet "Skyggernes hemmelighed"
  2) Få skrevet videre på "Evighed #2" (Har næsten lige sendt "Evighed #1" til et forlag)
  3) Blive bedre til at poste på min Facebook side
  4) Finde ud af hvad jeg ellers skal skrive på
  5) Få opdateret mere på min forfatter blog

  Det var så mine mål for sommeren, og har forsøgt at holde det så nemt som overhovedet muligt.

  Til gengæld tagger jeg:
  @[Mizulla]
  @[Historietøsen]
  @[Spørgsmålstegnet]
  Forfatter Amanda Juhl
  (y)

  Glæder mig til at høre, om det går med Evigheden #1 :D
 • Rina

  mumbled "Taggeleg - 'Hvad elsker du ved dig selv?'"

  10 months agoReply
  1 Like
  Oh damn, så blev jeg dælme lige tagget af søde @[Historietøsen], hvor jeg skal dele lidt om mig selv. Shit! Ikke ligefrem det jeg gør mest af, but here we go! :)

  1) First of all, kan jeg som en ting nævne at mit hår er en ting jeg elsker ved mig selv. En ting jeg faktisk kan gøre noget ved & være konsekvent omkring - selv tykkelsen af mit hår, hvilket kun gør det mere fyldigt. Jeg kan beholde det langt, få pandehår eller ej, gøre det kort og ikke mindst style det som jeg vil :)

  2) Second of all, så elsker jeg at være i mit eget selskab, da jeg på den måde har frit spil til at kunne finde ideer til historier/projekter. Lade fantasien få frit spil, uden at der er andre omkring mig der dømmer mig på baggrund af at jeg eventuelt lige forsvinder fra den virkelige verden et øjeblik og hiver mig tilbage til virkeligheden. Jeg skal ikke forholde mig til andre end mig selv :) Jeg kan på den måde bedre lade ideerne komme frem.

  3) Third of all, så elsker jeg den måde jeg kan se det positive hos andre omkring mig, selvom jeg ikke helt kan se det ved mig selv. Jeg elsker at kunne se de gode ting ved andre & deres muligheder, samt det at de er i mit liv. Hvad end der er af dårlig ting, så forholder jeg mig til de gode ting så vidt muligt :)

  Det var vist det.
  Til gengæld tagger jeg - Hvad mon I elsker ved jer selv?
  @[Mizulla]
  @[Solus]
  @[PetteFie]
 • Rina

  mumbled "Nytårstagge leg :)"

  10 months agoReply
  1 Like
  Well, sødeste @[Historietøsen] har tagget mig i denne lille leg, hvor jeg skal dele 5 nytårsforsæt med jer. Har jeg mon nogen nytårsforsætter? Lad mig lige tjekke.

  1) Få en elevplads indenfor kontor - administration, da jeg virkelig gerne vil i den retning og virkelig mangler en elevplads, så det vil være super.

  2) Få gennemarbejdet mere af 'Evighed' end jeg har nu (jeg satser på det). Vil nødig give op på den, da det er det første projekt jeg nogensinde for alvor har færdiggjort af den størrelse. Måske skulle jeg få en ekstra betalæser på?

  3) Få troen på mig selv og at jeg er god nok som jeg er. En seriøst mangelvare i min personlighed.

  4) Få læst mere. Seriøst. Jeg savner at give den gas med at læse som jeg gjorde da jeg var yngre. Hvilket forhåbentlig også giver anledning til genlæsning af nogle af mine yndlingsbøger.

  5) FÅ SKREVET MERE! Ja, jeg vil seriøst gerne tage mig sammen til at få skrevet mere.

  Det var vist mine nytårsforsæt. Hvem end der har lyst til at være med, hop da på & lad os se hvad I har af nytårsforsætter.
  Jeg tænker at tagge:
  @[Mizulla]
  @[Solus]
  @[LenaBlak]
  Rina
  10 months ago
  1 Like
  Jeg er helt enig. For tiden læser jeg 'Følgesvenden' af Pernille Eybye. Har indtil videre slugt Blodets bånd serien i mig og denne bog er IKKE en undtagelse, så årets læsning er skudt godt i gang.
  Historietøsen
  10 months ago
  Fantastisk!! Jamen det vil jeg da lige sige videre til hende ;-) Hun bliver altid så glad, når nogen er begejstret for hendes bøger.

  Jeg har lige et enkelt ærinde på netbank og skal have sendt en mail, men så er jeg klar på en times skrivning cirka. Vil du være med?
  Rina
  10 months ago
  1 Like
  Super! Man må i hvert fald sige at serien er gennemført, selvom jeg kun er igang med 4. bog :D

  & lyder godt. Tænker at jeg godt kan tage en times tid til at skrive, inden jeg smutter i seng. Hverdagen kalder igen imorgen :P
 • Rina

  mumbled "Glædelig jul :)"

  10 months agoReply
  2 Likes
  Jeg vil da lige ønske jer alle en glædelig (bag) jul & informere om at jeg i dag har publiceret 2 kapitler mere af 'Skyggernes hemmelighed' & der er nu 5 kapitler i alt. Håber i alle har haft en dejlig juleaften, sammen med dem i har kære.
  Skyggernes hemmelighedEt vampyrsamfund i det 23. århundrede, år 2332, hvor den unge Troian (tidligere kendt som Freja), er højre hånd for præsidenten, Sir Nicholas. Men Troian...
Loading ...