FemaleDenmarkMember since 26 Aug 12Last online 2 years ago

Life is like a flower
It unfolds slowly, and you only realize how pretty it was when you’re dying.
Don’t wait till the flower is dying, enjoy it’s beauty while it’s still unfolding.

 • Rachel Evans
  Hi! I really need a cover for a story i'm doing.
  Title: Hit List
  Authors: RachelEvansXOX
  Genre: It's a romance (and a fanfic), but a very playful dramatic romance.
  Colours: Dosen't matter, really
  Other: The story is about Tom Holland (as himself, not as Spider-Man), and the girl i used, is Louisa Johnson, so if you could fit them in it would be perfect! (i also really like the style of the Maddox High cover)

  I think that was it! Thank you!
  Cover Shop: Your welcome anytime :)
  Cover Shop: Your...
  2801
  4
  22
  Want a cover for a movella? or a name tag or a profile pic? Just ask ill make one for you
  Ivy-Grace<3
  3 years ago
  I'm on to it for you XD
 • Rachel Evans

  mumbled "Dagbog"

  Som nogen af jer måske har opdaget, så har jeg lavet en dagbog. Det er noget jeg har overvejer at lave i længere tid, og nu kom der en konkurrence med det, så jeg tænkte det var på tide.
  Min dagbog bliver som en opdatering i hvad jeg går rundt og laver. Jeg kommer nok til at skrive hvis jeg får en ide, men den bliver nok ikke fuldstændig uddybet. Det er også det sted hvor jeg har tænkt mig at komme ud med alle mine tanker og frustrationer når de kommer. I kan få et indblik i min verden, hvilket der ikke er særlig mange der får.
  Så tag et kig hvis i har lyst :)
 • Rachel Evans

  mumbled "Ny movella?"

  1 Like

  Mit liv er ikke ligefrem hvad jeg ville kalde fantastisk lige nu, så derfor har jeg valgt at gøre som jeg nu gør. Lige nu er jeg ved at skrive første kapitel til en hel ny movella. Det er anderledes end det jeg plejer at lave, men det er stadig personligt. Hvis man ser mellem linjerne, og får det hele sat rigtigt sammen, så får man et meget klart blik ind i mit hoved. Sådan er det med alt jeg laver.
  Jeg kan afsløre at den bliver engelsk, eftersom det føles mere rigtigt. Jeg regner ikke med at den bliver opdateret jævnligt, for den er bare min måde at komme ud med mine følelser og tanker. Men jeg vil gerne allerede nu give jer coveret til den. Fortæl endeligt hvad i synes!
 • Rachel Evans

  mumbled "Idestore?"

  1 Like
  Jeg har altid haft mange ideer. Alt for mange ideer. Nogle af dem er meget gennemtænkt, med hele storyline på plads, andre er kun en "skitse" og nogle gange er der kun nogle enkle scener. Mange af de ideer har jeg forelsket mig i. Jeg vil så gerne se dem komme til live, men jeg kan aldrig nå selv at skrive dem. Jeg har 12 udkast til forskellige historier, og nogle af dem går tilbage til 2012. Jeg kommer aldrig til selv at kunne skrive dem, for der kommer hele tiden nye ideer.
  Derfor har jeg i noget tid overvejet at lave en idestore. Ligesom en Coverstore, bare med ideer. Det er noget jeg har tid til at lave mens jeg er på efterskole, og så kan jeg også se mine ideer komme til live. Måske ikke på den måde jeg selv ville have gjort det, men det er det smukke ved det hele. Du kan få få dele af en historie, og så kommer din egen.
  Lyder det som ide?
  Frayja
  6 years ago
  Det kunne være ret sejt :-)
  Historietøsen
  6 years ago
  Har det lige sådan, og det kunne være sjovt at se, om det får mange følgere. Jeg har selv en tendens til at skrive mine idéer ned i hånden, så efterhånden har jeg en hel mappe med løse papirer/idéer, som bare venter på mig. Det er altid sjovt at gå tilbage, for når jeg tager en idé op igen, så udvikler den sig. Faktisk leger jeg stadig med et rimelig omfattende projekt, som jeg kom på i 1997, og som jeg stadig ikke kan lægge fra mig. (Okay, nu føler jeg mig så vildt gammel, ha ha!) Har ikke skrevet noget på historien endnu, men jeg har et rigtig fedt cover liggende, og det kræver en del research, inden jeg kan gå i gang, så det ligger nok stadig et godt stykke ude i fremtiden, men jeg kan godt lide tanken om, at jeg kan gå i gang, når jeg har lyst. Måske lader jeg bare op til det ;-) og når jeg så får tiden og energien til det, så går jeg i krig ... måske. Men giver du ikke besked, hvis du opretter den? For jeg kunne helt sikkert godt finde på at følge med :-)
  Rachel Evans
  6 years ago
  1 Like
  Selvfølgelig giver jeg lyd fra mig hvis den bliver til noget. Jeg er lidt begyndt at lave det allerede, så jeg regner med det kommer om ikke så længe. Så snart vores internet fungere igen :)
 • Rachel Evans

  mumbled "Pause"

  Eftersom at jeg er på efterskole, har jeg besluttet at tage en pause fra Movellas. På en måde. Jeg udgiver nok ikke noget før til sommer, men jeg har flere ting jeg arbejder på. Hvis der kommer noget, bliver det måske et one-shot, eller noget der ikke bliver opdateret jævnligt.
  Min roomie har givet mig en udfordring, som jeg har tænkt mig at tage. Jeg skal skrive en kliche historie, og jeg kan vidst roligt sige det ikke er det jeg arbejder mest med. For at være ærlig aner jeg ikke hvordan jeg skal slutte den når jeg når så langt.
  Hvis i vil hjælpe mig lidt, så smid et kort kommentar om jeres yndlings kliche scene, person, plot alt!
  Mit net lukker om lidt, så det er alt for nu! :)
  Sarah S.P.
  6 years ago
  Kan desværre ikke kommer på noget, det må du undskylde, men god fornøjelse:)
  Rachel Evans
  6 years ago
  Så meget har jeg på plads. Jeg har mine personer, jeg har mit plot. Jeg mangler bare en del scener og slutningen :)
Loading ...