FemaleDenmarkMember since 8 Oct 13Age 23Last online 7 months ago

Jeg skriver mest Fantasy - overnaturligt, om du vil. Jeg har længe været fascineret af det, selvom jeg ikke tror på det. Jeg tror vitterligt ikke på det overnaturlige, men jeg nyder at opdigte historier om det. Derudover kan jeg også i ny og næ finde på at skrive en krimi. Eller lidt om realisme, om hvordan menneskesindet hos mange - specielt unge - kan fungere. Men jeg giver det lidt "hyggelig" handling for at undgå, at det bliver for tungt at læse - uden det bliver helt urealistisk. Min lille novelle, This is Chloe, er en sådan slags, men med et stærkt budskab, der fortæller, at du er god nok præcis, som du er.

Jeg er måske ikke regelmæssigt aktiv herinde, da jeg arbejder på en så småt begyndende sangskriverkarriere.

Feel free to tell me what you think - good or bad. I'd love some feedback.
Xoxo.

 • J. Carter

  mumbled "Hjælp til cover til ny Movella."

  4 years agoReply
  Jeg er efter en lang pause - grundet skriveblokade - og er startet på en krimi, En Farlig Alliance, men mine evner ligger i det skriftlige, så jeg er derfor ikke i stand til at lave et pænt og iøjnefaldende cover dertil. Er der nogen, der kan hjælpe mig?
 • J. Carter

  mumbled "Fanfictions"

  5 years agoReply
  2 Likes
  Alt for mange fanfictions efterhånden. Jeg troede virkelig, at Movellas var en seriøs side. Det hele går op i One Direction eller Justin Bieber. Jeg mener, det er fint, at fantasien ikke fejler noget, men det virker ligesom lidt for drømmende - og urealistisk. I kender dem ikke. Heller ikke selvom I har styr på jeres research. I øvrigt er de ganske almindelige mennesker. Måske det var en idé at drømme om nogle, der er en mulighed i? Blot et forslag. Jeg synes, det andet fylder for meget. Når det så er sagt; det er ikke for at kritisere jeres måde at skrive på, for flere af jer skriver faktisk rigtigt godt. Men det ville være fornuftigt at bruge disse skriveevner lidt mere seriøst.
  For hvad med vi andre? Vi, der rent faktisk går op i skriverierne? Vi, der gerne vil noget med vores historier?

  No hate at all.
  Xoxo.
  Karamelle
  5 years ago
  1 Like
  Kan ikke være mere enig :D Du siger hvad jeg tænker! :)
  J. Carter
  5 years ago
  Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er alene om den tanke.
 • J. Carter

  mumbled "Nyt kapitel; En Ende"

  5 years agoReply
  1 Like
  Jeg har i et par dage funderet lidt over, hvad mine planer egentlig er for min Movella, En Ende. Og nu hvor jeg vist er kommet frem til noget interessant, har jeg naturligvis fået skrevet lidt, hvilket så er blevet til et nyt kapitel, som ER blevet publiceret.
  En Ende er mit bidrag til konkurrencen om psykisk syge i familien.
  God læselyst. Kom endelig med feedback.
  Tak.
 • J. Carter
  5 years agoReply
  1 Like
  Hvor er du altså god, Marcel. Virkelig. Jeg er så vild med dit ordforråd. Du når vidt omkring med dit ordvalg. Jeg elsker det! Der er ingen, der skriver som du. Det er helt enestående. Du formår altid at fange mig blot ved prologen/første kapitel. Jeg nyder at følge med i dine forskellige historier.
  Hvor mon du får din inspiration fra?
  Lykkeligt Deprimeret
  Lykkeligt Deprimer...
  12
  324
  4
  Maja er 17 år gammel. Hun har på overfladen et perfekt liv, er midt i et gymnasieforløb og har en sund familie. En kæreste. Gode venner. Men alt dette er bare en facade. Lige siden hendes 16-års fødselsdag,...
 • J. Carter

  mumbled "Store nyheder forude"

  5 years agoReply
  Jeg må meddele, at jeg i løbet af den næste måned nok ikke vil få skrevet ret meget på Den Sorte Rose, da jeg lige nu arbejder på min så småt begyndende sangskriverkarriere. Spændende ting på vej.
  MiliLouis
  5 years ago
  1 Like
  Nej, mest på engelsk. Engang skrev jeg dem på dansk, men synes bare de bliver mere.. interessante på engelsk, i hvert fald dem jeg skriver. Og jeg skriver om mine følelser, specielle tanker jeg har for tiden. De ting, der bare ikke rigtigt ville komme til sin ret på en side i dagbogen. Dig?
  J. Carter
  5 years ago
  Det lyder utroligt interessant. Virkelig.
  Jamen, jeg har det på samme måde. Jeg er faktisk ret træt af det danske sprog. Det er kedeligt og ensartet. Så jo, jeg skriver også på Engelsk. Om de tanker jeg gør mig omkring diverse situationer i mit liv. Jeg har brugt min evne til at skrive disse sangtekster for at undgå, at uskyldige mennesker har fået min frustration i hovedet. Jeg har aldrig fungeret til at skrive tingene i en dagbog. Det har heller aldrig rigtigt været mig.
  MiliLouis
  5 years ago
  Præcis.
Loading ...