MaleDenmarkMember since 19 Nov 17Last online 1 hours ago

Det, jeg interesserer mig mest for, er humor og satire, for der er alt for meget i denne verden, som tages alt for alvorligt :) Det har altid været et stort spørgsmål for mig, hvad det er, der gør, at noget er sjovt. Derfor har jeg læst bøger og set film, som både jeg selv og andre griner af, lige fra Sex and the City, Bamse og Kylling, Monty Python, Klovn og alt muligt andet.

Samtidig kan jeg godt lide at skrive en form for realisme, hvor hovedpersonen forstår, hvor barsk, tilfældig og kaotisk verden er, men at der heldigvis også er et sammenhold imellem mennesker, som der dog sjældent tales højt om.

Hvis I vil kontakte mig, er min mail: Nielsgjern11@gmail.com

Kærlig hilsen Niels Gjern

1½ digt til Anja

by , Monday January 15, 2018
4
2 Comments
1½ digt til Anja

Jeg har kun skrevet to digte i mit liv, og her er det ene. Meningen er, at det udelukkende skal være sødt og nuttet, og for guds skyld ikke rumme stof til eftertanke, om emner som for eksempel kærlighed, politik, gud eller andet.


Read more

 • NielsGjern

  mumbled "Plan for skriveweekend"

  2 weeks agoReply
  1 Like

  Mit projekt denne skriveweekend er at komme i gang med en bog, som jeg fik ideen til i onsdags. Den hedder "Den elektriske Lakrids" og starter sådan her: 

  En dag går marsvinene Sloggi og Truntemøller rundt på stuegulvet hjemme hos deres ejer, og på et tidspunkt får de øje på en lækker lakridssnøre, som de skynder sig over til og begynder at spise. Men det er i virkeligheden et internet-kabel, og snart får de to marsvin et kæmpe stød, og befinder sig pludselig i internettets labyrintiske univers. Det er skam også sjovt nok i starten, men så sætter deres ejer sig ved computeren og begynder at surfe på nettet, og så bliver Sloggi og Truntemøller kastet rundt fra den ene hjemmeside til den næste. 

  Og så har jeg ikke fundet på mere til historien om den elektriske lakrids, men det gør jeg forhåbentlig i weekenden...

  Hvad vil I skrive på?
  Lukas. I. C.
  2 weeks ago
  Fedt at du har dit projekt klar til weekenden. B) Det lyder helt sikkert som en kreativ historie.
  Det bliver en Fantasy, jeg skriver på her, så det er fedt nok at komme tilbage til det efter en helt masse realisme-historier.
 • NielsGjern

  mumbled "Ferie!!!"

  3 weeks agoReply
  1 Like
  Jeg vil lige sige et lille tillykke til alle jer, som får sommerferie fra jeres studie eller måske endda afslutter studentereksamen med en fin, hvid hue og et karakterbevis :)
 • NielsGjern

  mumbled "Bolig, bolig, bolig!"

  1 months agoReply
  1 Like
  Med fare for at lyde som en gammel idiot, så vil jeg anbefale alle at skrive jer op i køen til at få et værelse på et kollegium eller lignende, hvad enten I går i 2.G eller er ved at være færdig med et sabbatår. Da jeg begyndte på Roskilde Universitet, var der nogle, som boede i telt ved universitetet, fordi ikke havde noget sted at bo, og det må bare have været fuck, fuck, fuck!!
  L. K. Hartwig
  1 months ago
  Jeg er helt enig med dig! Især ved større byer er det svært, der kan det sagnets tage de 2 år om at finde noget :/
  NielsGjern
  1 months ago
  Det er heller ikke særlig fedt, at skulle leje et privat værelse hos nogen andre, blandt andet fordi det er vildt dyrt, for de ved, de kan suge en masse penge ud af en desperat studerende. De fleste udlejere er flinke nok, men nogle er bare en pest. 

  De brokker sig, hvis kommer fuld hjem fra en fest og larmer, man skal tilpasse sig alle deres sære vaner, hvis man har kæreste og vil krølle lagner, så ved man bare, at vedkommende og lytter med, og det omvendte, hvis man skal høre på, at den anden har sex, så er det næsten værre (For mig kan det faktisk også gøre mig ked af det og misundelig, for jeg har efterhånden været alene i nogle år. Hulk, hulk, hulk, jeg græder så meget, at mine tårer kunne få hjulet på en vandmølle til at dreje rundt ;()
 • NielsGjern

  mumbled "Store indsigter i en karantæne-tid"

  2 months agoReply

  Halløj allesammen! Er der nogen af jer, der har fået store åndelige og intellektuelle indsigter i de her mange uger, hvor vi har siddet indespærret i karantæne, imens pest, corona og kolera hærger derude?

  Det burde sådan nogle følsomme kunstnersjæle som os jo få. Jeg selv har fundet ud af, ikke bare hvem jeg er, men hvem jeg i VIRKELIGHEDEN, og det uden at tage kurser i mindfulness og den slags. Jeg har nemlig altid vidst, hvem jeg i virkeligheden er, så jeg har da i hvert fald sparet en mindre formue under min karantæne

  Og så har jeg leget lidt klæd ud, som jeg gjorde, da jeg var 8-10 år gammel, og gerne ville være opdagelsesrejsende og eventyre med en hang til grusom vold og drab, og ofte kravlede i træer, tændte bål, snittede i træ med min spejderkniv og fiskede i Odense Å (Ingen af mine venner havde lov til den slags for deres forældre, så der var altid et mylder af børn hjemme i min have, for knive og bål er bare rigtig spændende for drenge).

  Som en del af min klæd ud leg ombyggede jeg en lysebrun ridehjelm, jeg købte i en Røde Kors genbrugsbutik, der var ved at lukke og havde tilbud på 50%. Men resultatet blev en hovedbeklædning, som jeg hellere burde have haft på, da var til Roskilde Festival første gang som 17-årig. Jeg tror nemlig, at jeg havde fået en vældig opmærksomhed ved at præsentere mig som Mr. Fuck and Run.

  Alt i alt så har det altid sat gang i min fantasi ved at gå tilbage til dengang, jeg var en rask dreng og drømte om at opleve store eventyr ude i den endnu større verden. Så jeg kan anbefale jer andre at lege klæd ud, hvis I mangler inspiration til jeres skriverier
  NielsGjern
  2 months ago
  1 Like
  Hej Marzia, jeg vil lige sige held og lykke med dine eksaminer til juni. Selvom du måske er i et totalt kaos af vilde følelser, så er jeg sikker på, at du vil kunne gå til mundtlig eksamen med lidt mere selvtillid end sidste år. Og hvis en af dem går ad helvede til, så vil du ikke blive tynget af det, men i stedet skriger ind i hovedet af din lære og censor:

  ”Fuck-det-her-pisse-borgerlige-samfund-hvor-unge-bliver-kørt-igennem-uddannelsessystemets-hakkemaskine-for-senere-blive-piskede-slaver-i-konkurrencestatens-forbrugs-og-karrieresamfundets-diktatur-og-i-øvrigt-er-det-jer-to-der-er-bødlerne!!!”

  Hvorefter du går ud og drikker dig plakatfuld, og for at markerer din frihed brækker du dig til sidst ud over dine studiebøger, inden du smider dem på et Sankt Hans bål, hvor de brænder op sammen med heksen :) :)
  Marzia H.
  2 months ago
  ahahah jeg takker! Det quote skal jeg lige have lært udenad :D
  NielsGjern
  2 months ago
  1 Like
  Jeg gik på landets mest venstreorienterede gymnasium (Det Frie Gymnasium), og selve det at true læren med at kalde ham borgerlig, var nok til at få et 10-tal :D
Loading ...