FemaleDenmarkMember since 14 Nov 13Last online 1 weeks ago

// Always be yourself unless you can be batman, then always be batman! //

// Ens destination er aldrig et sted, men en ny måde at se tingene på -Henry Miller //

 • Elma - just ♡

  mumbled "Endelig noget nyt"

  Jeg kendte engang en pige, hvis liv jeg synes var meget interessant og desværre også meget tragisk. Så jeg spurgte om jeg ikke måtte lave en lille historie ud af det jeg har fået fortalt og det måtte jeg sørme.
  Så jeg håber i kan lille min nye historie du kan finde den her -->
  HimKort fortælling om et efterskoleår der endte skidt på grund af et forkert vennevalg og hvad der skete i sommeren efter. Mini dagbog om en piges liv...

 • Elma - just ♡

  mumbled "Siden 2013, lidt hjælp?"

  1 Like
  Jeg har nu været medlem siden 2013.. hold da ferie hvor tiden fløj forbi, men jeg er nået til et punkt hvor jeg har svært ved at komme ordentligt igang med at skrive, så derfor spørger jeg nu om der muligvis er en som kunne tænke sig at skrive en historie med mig?
  Jeg har ingen krav til hvad historien skal være omkring, lige nu har jeg bare brug for en der vil skrive en historie med mig, da jeg selv synes at det er lidt nemmere end at have ansvaret for en hel historie selv.
  Så hvis du har lyst til at kaste dig ud i et samarbejde med mig, så må du gerne smide en kommentar :)
 • Elma - just ♡

  mumbled "Spørgeskema"

  Heey, jeg har projektuge i denne uge og ville spørge om I ville svare på mit spørgeskema?
  https://da.surveymonkey.com/r/QDNP2TX

  Og så har jeg en anden nyhed, jeg er lige for tiden igang med at skrive en ny historie hvor der vil blive publiceret et nyt kapitel hver advent og det sidste kapitel vil så komme ud juleaften.

  Det ville være rigtig fedt hvis I ville skrive evt. nogle bestemte emner, som kunne være spændende at læse om, nede i kommentar :)
  L. K. Hartwig
  2 years ago
  Sådan :)
  Tohpi
  2 years ago
  Jeg har lige besvaret dit spørgsskema :)
  Jeg vil foreslå at du lige ser på ordlyden af sidste spørgsmål igen og måske præciserer om du taler om kosmetisk plastiskkirugi eller plastikirugi i al almindelighed som medicinsk speciale.
  Elma - just ♡
  2 years ago
  1 Like
  Mange tak, og @[Tohpi] det havde jeg gjort men det var desværre blevet gemt :)
 • Elma - just ♡

  mumbled "Et lille farvel"

  Jeg får altså dårlig samvittighed, hver gang jeg går ind på movellas. For jeg kan simpelt hen ikke for mig selv til at skrive videre på de historier jeg er i gang med, så derfor har jeg valgt at jeg ikke vil bekymre mig som dem mere og sætte dem helt på pause og i det hele taget holde en pause fra movellas.
  Jeg vil selvfølgelig vende tilbage, men lige nu har jeg brug for en tænke pause.
  Jeg håber at vi ses snart igen :)
  Historietøsen
  3 years ago
  2 Likes
  Tror, at de fleste af os i perioder har brug for en pause, og det er helt okay - men håber da, du snart vender stærkt tilbage med fornyet energi og overskud! Og ved du hvad? Dårlig samvittighed er noget af det mest dræbende i forhold til skriveprocesser, så drop den med god samvittighed, for det vil der med garanti komme noget godt ud af ;-) Jeg tror på dig! Kram
  Elma - just ♡
  3 years ago
  2 Likes
  Mange tak, håber virkelig at det hjælper med en pause. Jeg regner med at være tilbage snart igen :) <3
  Original
  3 years ago
  1 Like
  Det kan være lysten ligepludselig kommer tilbage :) det har taget mig et år at få lysten tilbage, men nu skriver jeg også som et spillende klaver :)
Loading ...