FemaleDenmarkMember since 28 Mar 14Age 18Last online 4 hours ago

Det er altid så akavet at skrive her... Hello... Awkward turtle here... How's it going? Velkommen til mit lille hjørne af paradis (eller Helvede, alt efter hvilke karakterer, du knytter dig til) - jeg er udgivet forfatter, men tumler rundt her på siden som den 5-årige jeg er inderst inde :-)

(kunne ikke linke til min side - miehald.dk)

 • Mie (MA Hald)

  mumbled "Er Movellas gået ned?"

  1 Like
  Jeg har ikke kunnet åbne og redigere kapitler i et par dage nu. Det er ikke første gang, det er sket, jeg vil bare lige høre, om der er andre, der har oplevet lignende?
  L. K. Hartwig
  4 days ago
  1 Like
  Det virker igen, @[Mie (MA Hald)] :D
  Sas18
  4 days ago
  Fedt
  Laura G.Editor
  22 hours ago
  Jeg ved personligt ikke, hvad der præcist sker bag Movellas lige pt. Ved dog, at både Lisa og jeg ikke arbejder der længere, og tror desværre ikke tingene er blevet bedre siden, vi gjorde. Så I skal nok ikke forvente, at der bliver rettet på fejlene lige foreløbig.. :/
 • Mie (MA Hald)

  mumbled "What the F*ck am I doing?"

  9 months agoReply
  Hey alle der muligvis lytter! Et hurtigt recap af de sidste 6 måneder:

  - Begyndte at overveje seriøst at forlade gymnasiet
  - Talte med UU-vejlederen og lærte, at man kan tage orlov fra gymnasiet
  - Besluttede at uddannelse ikke vejede mere end angst
  - Begyndte faste møder med studievejlederen
  - Talte med kontoret
  - Kørte gennem eksamenerne med meh-karakterer
  - Arbejdede non-stop hele sommerferien
  - Betalte 25.000 til en guideskole

  Om halvanden måned hopper jeg på et fly til Mallorca for 4 ugers oplæring og springer så hen til guderne ved hvor! Spændt, men på en kvalmende, rædselsvækkende måde, har jeg forladt skolelivet efter ca. 13 år. Nu starter skolerne på mandag samtidig med, at jeg møder ind på mit midlertidige fuldtidsjob.
  Mentalt helbred er mange gange vigtigere end at glide gennem skolen. Om 12 måneder vender jeg (måske) tilbage til 3. G med et hoved, der ikke prøver at degradere mig til en klynkende klump. Med denne post vil jeg bare sige; det er muligt! Det er muligt at tage en pause og vente med at tage næste skoleår, i stedet for at droppe ud eller lide under mentale forstyrrelser.

  <3 <3 <3 Mie (MA Hald)
  KajsaSchübeler
  9 months ago
  1 Like
  Du er sej, Mie. Og jeg håber virkelig, at det hjælper at få en pause fra det hele. Og så kan man jo være misundelig på din Mallorcarejse. Nyd det. Krydser fingre for dig. :)
  #Always...
  9 months ago
  1 Like
  Ej, hvor er du sej!!! MEGA held og lykke i fremtiden <3
  P_i_n_k
  9 months ago
  1 Like
  så fedt, hvad du gør. Held og lykke
 • Mie (MA Hald)

  mumbled "Fremmede Vande Trailer"

  9 months agoReply
  2'eren til Ravnekrigen, Fremmede Vande, har været ude et stykke tid, og da jeg kedede mig lidt i varmen, besluttede jeg mig for at lave en bogtrailer... Håber, I kan lide den <3  Fremmede VandeEfter seks år i staterne indhenter Alfred Carters fortid ham. Det er tid til igen at påtage sig alteregoet "List", og forlade familien for at sejle ud...
Loading ...