FemaleDenmarkMember since 8 Jun 16Age 20Last online 4 months ago

18 år i en ung krop med et gammelt sind.
Pt. i 3.G, men starter på New York Film Academy til september med store drømme om en Oscar for bedste manuskript.
Har jeg en plan B? Nej.
Burde jeg det? En fornuftig person ville nok sige ja, så måske er jeg alligevel bare et vildfarende barn i en voksen krop?

 • Marie_G

  mumbled "LIV I HISTORIEN - ude nu!"

  1 years agoReply
  1 Like
  Hey venner!
  Sidste år udskrev movellas en konkurrence, hvor man skulle skrive sig ind i historien, hvor 2 noveller fra henholdsvis Trelleborg, Kronborg og Frøslevlejren skulle med i en endelig novellesamling, der ville blive udgivet gennem Nationalmuseet.
  Ville bare minde folk om, at den nu er udkommet og kan fås gratis i butikken på Nationalmuseet.

  Og TILLYKKE til alle jer andre skibenter på bogen! Den er simpelthen blevet så god!

  Hvis man ikke kommer forbi Nationalmuseet, kan man bl.a. også læse mit bidrag til bogen her:

  Svingpensel*** VINDERNOVELLE FRA SKRIV DIG GENNEM HISTORIEN - RENÆSSANCEN*** Den unge Johan rejser hjemmefra og møder den mystiske Lorck, som lover ham formue...


  Tak til alle bag Movellas for alle de fede oplevelser, der fulgte med denne novellesamling!

  BeSkydreamer
  1 years ago
  øv :(
  Sas18
  1 years ago
  Det kunne da være jeg skulle forbi national musemet ��
  Marie_G
  1 years ago
  :D :D :D
 • Marie_G
  1 years agoReply
  1 Like
  Åh jeg tror aldrig jeg har læst en så komisk novelle herinde. Hele scenariet er bare genialt i sig selv, og man sidder lidt og er usikker på, om hun er en tung søvngænger eller om hun blot er vågnet op efter en pinligt brandert... Haha. Elskede de der små spørgsmål som: Hvad har jeg gjort af sofabordet... Bare genialt.
  100 liter is
  100 liter is
  2
  456
  4
  "Har jeg overhovedet en fryser?" Bidrag til Talent-konkurrencen.
  Maria F.
  1 years ago
  Åååårh, tusind, tusind tak! Er glad for, du godt kunne lide den! <3
 • Marie_G
  1 years agoReply
  Generelt kan jeg rigtig godt lide din dialog :) Der er klart en baggrundshistorie mellem linjerne, særligt i forholdet mellem Peter og Mulle, som jeg synes er spændende, og som jeg gerne ville læse mere om. Lige et sted, hvor dialogen måske halter lidt, er når Mulle siger: "Du kan rende mig... (eller noget), hvorefter hun siger noget med at han kan gå og ødelægge sine nyrer og ryge smøger eller noget i den stil. Den replik kan måske i min optik virke lidt for "skrevet", hvor det mere er forfatteren og ikke Mulle, der siger den. Den kunne man måske arbejde på. Hvis man siger replikken højt for sig selv med en aggressiv tone, er det næsten umuligt at sige alle de ord, der står i replikken... Håber du forstår min kringlede forklaring af det... Haha... Og lige en ting til. I den efterfølgende replik siger Peter: "Skrid op i Torben". Sådan rent fysisk er det umuligt, hvis hun er en pige - medmindre... Ja... Haha. Regner da med at Mulle er en pige.

  Ellers synes jeg, at det var en rigtig god dialog med mange gode elementer :-)
  Vi er ikke glaskugler
  Vi er ikke glaskug...
  3
  474
  1
  Vi er ikke glaskugler. Men måske er nogle af os alligevel. Mulle mener ikke selv hun er. Men måske er hendes mor? Og hvem har så kontrollen? //Bidrag til Oscars 2018 konkurrencen. Valgmulighed 1 - skriv...
 • Marie_G
  1 years agoReply
  Hvor sødt, det lyder virkelig som et drømme scenarie for dig. :-D
  Nu gider jeg ikke komme ind på stavefejl osv., men jeg kan lige påpege for dig, at ja, når man går i folkeskole kalder man nok gymnasiet for gymnasiet, men når man så starter i gymnasiet, siger man kun "vi skal i skole"... Bare lige til det sted, hvor du satte skråstreg mellem skole/gymnasie ;)
  Derudover hedder byen "Værløse" (Kommer selv herfra, gik i skole med ham ;-) ).
  + Jeg ville nok skrive Tia med stort T, fordi jeg fangede ikke lige, at det var et navn til at starte med haha.

  Tip: Prøv at beskriv tøj, omgivelser osv. Det ville give din tekst lidt farve :-D Ellers var den super sød, og man kunne virkelig fornemme, at det var en historie, du virkelig kunne leve dig ind i.
  let me love you
  let me love you
  0
  543
  3
  den historie handler en dreng som skal starte på en skole på Gladsaxe gymnasium. som har en drøm om at blive sanger . men lige pludselig at skrive med en sød pige på nette. de begynder virkelig godt sammen...
  cillemu
  1 years ago
  1 Like
  mange tak for hjælp er desvære ordblind med nogen ord stade væk men tak for råd det betyder virkelig meget for mig. Håber os du få en dejlige weekend og skøn dag knus her fra :-)
  Marie_G
  1 years ago
  Tak i lige måde :)))
 • Marie_G
  1 years agoReply
  1 Like
  Sjov idé. Du leger med eventyret som genre, hvilket er finurligt... (Hvis det giver mening haha). Personligt havde jeg dog håbet, at det med at han hed Frederik kom lidt mere flydende. Det der "forresten", så sidder man lidt og tænker den klassiske "spurgt", fordi der jo ikke var nogle i historien, der spurgte ham. Måske kunne man have gjort det anderledes... At han måske sammenlignede sit eget udseende med Pris Charming i bogen, at han så sig selv i "det lille spejl på væggen der" eller noget... You name it ;)
  Men ellers har du et levende og bredt sprog, som jeg rigtig godt kan lide :D
  Fanget
  Fanget
  4
  320
  2
  En prinsesse i tårnet, ventende på sin prins charming. Hendes ægte kærlighed. Hendes billet til frihed, til livet.
  CharlieEmil
  1 years ago
  Mange tak for feedback!
Loading ...