FemaleDenmarkMember since 14 May 13Age 21Last online 4 years ago

 • Malipigen

  mumbled "TIllykke"

  6 years agoReply
  1 Like
  Jeg ville bare lige ønske min veninden tillykke med hendes nye bog her inde. Den hedder Different og hun hedder Catz, så skynd jer, ind og læs den. Den er vildt god. hurtigt hurtigt hurtigt.

  -M
 • Malipigen

  mumbled "Sorry"

  6 years agoReply

  Ja som i kan se har jeg jo ikke opdateret i 100 år, slå mig i hovedet med en spade, og kald mig gal. haha ej bare for sjov, men Undskyld, i sidste uge havde projektuge, og det vil komme til at stå på mit eksamen bevis, så ja alle mie vågen timer bruget jeg på det, ups :-P. jeg har valgt at jeg vil skriv på begge men, det plan jeg havde med at ligge ud på begge når jeg lagde ud på en, går lidt i vasken da, jeg nogen dage bare vil skrive på den ene og ikke den, anden. :-D jeg håber ikke i er alt for sure over jeg ikker ligger ud men, ja jeg laver rigtigt meget fortiden. men, jeg lover der vil komme et nyt afsnit på Meet me again i dag eller i morgen. Og når ja jeg vil bare lige sige tusinde tak for mine 232 visning det er jo sygt. men, ja der kommer en opdatering på Meet me again i dag eller i morgen og der vil komme en på You changed my life, meget snart også. :-*
 • Malipigen

  mumbled "Tillykke :-D"

  6 years agoReply
  Det her er bare en lille besked til min veninden kat, hun hedder Catz her inden. og hun har fødselsdag i dag, så tillykke :D håber du for en rigtigt god dag, og tak for morgenmad. <33
  Catz
  6 years ago
  Årh tak Mali <3 Jeg har først set den ny, undskyld :(
  Malipigen
  6 years ago
  1 Like
  gør ikke noget og det var så lidt<3 :-D
 • Malipigen

  mumbled "To historier"

  6 years agoReply
  Hej læser.

  Som i nok ved har jeg to historie igang.
  Jeg har fundet ud af hvordan jeg vil gøre det, så der kommer flest mulige kapitler på begge historier. Når jeg ligge et kapitel ud på den ene vil der også komme et på den anden indenfor et par timer, så ja der bliver lagt mange kapitler ud.

  Håber i syntes om min nye idé og jeg håber i vil læse min/mine historie/historier :-D

  -M

  Ps jeg synes lige i skal tage et smut over og tjekke mine gode venindens bøger, xD. Hun hedder Catz her inden, og hun laver efter min meningen nogen vildt gode historier :-D.

  Love to you.
  Catz
  6 years ago
  Mange Tak Mali! <3
  Du har ikke engang læst den nye xD
  Malipigen
  6 years ago
  Nej? men, det er svart når den ikke er lagt ud, og jeg ikke har været i skole i en uge xD <3
Loading ...