FemaleDenmarkMember since 21 Mar 13Age 22Last online 1 months ago

Har to grupper her på Movellas:
Danske Film og Retrohjørnet

Min egen Blog

by , Saturday February 9, 2019
0 Comments
Min egen Blog

Jeg har startet en blog via Blogersdelight 

Drømmemusen et sted til store tanker og drømme 


Read more

 • Malene410

  mumbled "Hey allesammen <3 "

  6 months agoReply
  Lige en lille opdatering fra mig. Har ikke lagt noget op, herinde længe og tænkte på hvad, der er stemning for blandt folk? Fanfiktion? Digte? Dagbog? Historisk? Lidt af alt muligt?? For jeg har en del både færdige og ikke færdige historier liggende - som jeg godt kun tænke mig, at dele med jer - hvis det er noget, der er interesse for og folk herinde stadig gerne, vil læse det jeg skriver.

  Mit hoved popper af ideer til historier, men kan bare ikke altid få den ud og ned på papir. Men jeg arbejder på det og nye tekster til, at dele herinde og muligvis også på Watpatt (Malene Justesen). Derinde ligger nogle andre, men også nogle af de samme som herinde - så hop gerne derover at følge med også.

  Under alle omstændigheder kommer der nok, noget nyt herind på et eller andet tidspunkt - så glæd jer, for det gør jeg...

  Håber at hører fra jer

  TLC
  Malene410
  L. K. Hartwig
  6 months ago
  1 Like
  Jeg elsker at læse historiske historier, så hvis du har en liggende, vil jeg da gerne læse den ;D
  Malene410
  6 months ago
  Har nogle, de er dog ikke helt færdige - men skal nok komme herind på et tidspunkt :-)
 • Malene410

  mumbled "Om at genfinde glæden ved ID og føle sig fanget "

  9 months agoReply
  Hey lige en lille opdatering....

  Som I kan se sker der og er der sket en udvikling i mine historier herinde. Men desværre føler jeg, mig på en måde fanget - fordi jeg kan ligge den ene historie efter den anden herind. Uden det giver de store læsere (hvilket det aldrig rigtigt har gjordt), i "gamle dag" følte jeg at Fan fiktion´erne fyldte det hele og tog fokus fra alle dem, der skrev noget andet - og på en måde føler jeg stadigvæk sådan. Føler nogle gange, at de spændende historier findes andre steder og Movellas bare er stedet for One Direction og Justin Bieber - mens mange andre fan fiktions skal findes på eks. Wattpad. Hvilket jeg synes er syndt og irriterende, for jeg elsker Movellas og har brugt det i flere år. Men det er ligesom om hele verden og os forfattere forandres, mens stedet her forbliver det samme - bare med mindre aktivitet end før hen. Samtidig med at mange inklusiv mig selv, har og er muligvis stadig lukket ude pga. sidens problemer - hvilket ikke gør irritationen over stedet her mindre og det gavner heller ikke, at de ikke rigtigt gør noget for, at hjælpe alle so med problemer (Vi finder bare ud af, at man ikke skal kontakte dem over Facebook). Jeg ved ikke om Movellas skal gentænkes eller hvad det skal - men et eller andet skal der i hvertfald gøres + ser gerne snart der kommer nye og flere konkurrencer som før i tiden. Dette blev et langt, lidt surt opstød - hvilket bestemt ikke var meningen, men det letter hjertet.

  På gensyn
  Malene410
  NielsGjern
  9 months ago
  1 Like
  Jeg er enig med dig på flere punkter, og jeg har også haft bøvl med at få siden til at fungere, uden at kunne få hjælp. Desuden synes jeg også, at langt det meste fanfiction er kedeligt.
 • Malene410
  2 years agoReply
  Forfatternavn: Malene410
  Titel: Når mor mangler
  Genre: Dagbog
  Resume: Historien handler om når mor mangler - savnet ved at miste en man elsker og det at komme ovenpå, at komme videre.
  Personer: har ikke nogen bestemt - hovedpersonen i historien er en pige.
  Stemning: trist
  Farver: lyse farver
  Citat: ikke med mindre du har et godt et
  Skrifttype: Gerne håndskrevet
  Mine Ideer: Coveret må gerne vise sorgen ved at mist - om det så er en grædende pige eller moren er en del af coveret på en eller anden måde, er lige meget.

  Håber du har tid og lyst til, at kigge på det
  PS: jeg elsker dine covers
  Cover Store
  Cover Store
  3465
  8
  127
  *ÅBEN* Min gamle Cover Store repræsenterede ikke rigtig min stil og stolthed længere, så her er der en ny :) Bare bestil løs, når du har læst kapitel 1&2.
  Malene410
  2 years ago
  Super - glæder mig til at se det
  Malene410
  2 years ago
  Tak - det er virkeligt flot
  Fia V.
  2 years ago
  Var så lidt
 • Malene410
  2 years agoReply
  Mere ��
  For enden af venskabet, venter kærligheden.
  For enden af vensk...
  14.3k
  44
  439
  Maja Christiansen er en ganske almindelig 16 årig teenager. Hendes bedsteveninde Sofie, er lillesøster til den efterhånden kendte håndboldspiller Rasmus Lauge. Maja har altid været en smule betaget af...
Loading ...