FemaleDenmarkMember since 18 Apr 14Last online 4 years ago

Der er ikke så meget at fortælle. Jeg elsker at skrive. Længere er den ikke.

 • 10 skridt frem, 11 tilbage.
  10 skridt frem,...
  6
  594
  0
  by M.S.J.
 • M.S.J.
  4 years agoReply
  Fulde navn: Blake Hermond
  Alder: 18
  Køn: Mand
  Distrikt: 10
  Udseende: Lidt farve på kroppen, store markerede øjenbryn, sorthåret, brungrønne øjne, fyldige læber, normal størrelse mund, krøllet hår, spidse tænder, smalt ansigt, og lidt lav i det.
  Personlighed: Han er rar, og er god til at værdsætte andre (få dem til at føle sig speciel), han kan godt blive hidsig, hvis han kan mærke at en anden viser ham meget lidt respekt. Han er meget elskværdig, men han har selv svært ved at blive forelsket. Han har haft rigtig dårlige erfaringer med kærlighed. Fra nu af venter han på den rette.
  Styrker: Hans mod er helt klart en styrke, han er rigtig god til at slå folk, og så har han god reflekser.
  Svagheder: Han kan nogle gange være for rar til at slå nogen ihjel, han er en dygtig sanger, og er nogle gange helt inde i sangen, at han glemmer hvor han er, og hvem som helst kan snige sig ind på ham, og så er han på kanten til at springe ud af skabet, så han har virkelig hårde tider. Det bringer mange følelser op i ham, hvilket kan få ham til at virke svag.
  Våben: Næverne og bueskydning.
  Dyr: En kat der hedder Nemo.
  Typisk dig: At få folk til at kunne lide ham, som i li' li'. For det meste er det pigerne der føler sådan, hvilket kan være svært for Blake.
  Forhistorie: For to år siden (da Blake var 16), følte han at der var noget galt. Pigerne var omkring ham hele tiden, men af en eller anden grund, følte han ikke pigerne attraktive. Han begyndte at tænke over det, og pludselig gik det op for ham: han var homoseksuel. Han mødte en sød dreng, Kade, som faktisk endte med at blive Blakes kæreste. Desværre holdte forholdet ikke længe, da alle i hele Blakes område fandt ud af det. De skubbede ham, mobbede ham, og de kastede endda sten efter ham! En dag efter skole, tog Blake hen for at besøge Kade, men Kade var ikke til syne. Blake ledte overalt, indtil han fandt et selvmordsbrev i Kades skuffe. Eller, Blake troede det var et selvmordsbrev, men det var en af fredsvogterne der havde skrevet det. De havde dræbt Kade. Blake var synderknust, og gik på et tidspunkt ned med stress. Han var tæt på at få gråt hår!
  Blake bor alene med hans søster, Zerina, som er fire år yngre end Blake.
  Meldt dig frivilligt: Nej.
  Andet: Blake be'r for Kade hver evig eneste aften. Nogen gange synger han endda for ham.
  Alle har en historie THG Online *Pause*
  Alle har en histor...
  14
  925
  63
  24 deltager, en vinder, bliver det dig? At se sin kareter(e) kæmpe sig vej gennem arenaen. Sulten efter sejr. Det her er Online Hunger Games. Alt vil foregå professionelt og debatten vil (forhåbentlig)...
Loading ...