FemaleDenmarkMember since 7 Mar 13Last online 1 years ago

I know a thing or two about a thing or two.

 • lukeitshemmings

  mumbled "Percy Jackson movella."

  Jeg har siddet lidt og tænkt over det, og jeg har altså besluttet mig for at slette min allerførste movella 'Darcy, datter af Poseidon.' Hvis jeg skal sige det selv, synes jeg bogstaveligt talt, at den historie er noget værre lort. Så til jer der havde den på favoritlisten, i'm so sorry.
 • lukeitshemmings

  mumbled "Cover til Mullingar."


  @[Mullingar] Her er det cover jeg har lavet til dig. Det er okay hvis du ikke kan lide det. Jeg ville bare lige give det et forsøg :-) Du er velkommen til at bruge, men det er selvfølgelig ok, hvis du ikke bryder dig om det :-)
  lukeitshemmings
  6 years ago
  Mullingar: Okay, det er bare fino :-)
  The USA freak: Okay, jeg skal prøve.
  Jeg laver mine covers på min mobil, men jeg kan da godt nævne de forskellige apps, hvis du vil have det? :-)
  Line L. Jensen
  6 years ago
  Ja tak
  lukeitshemmings
  6 years ago
  Jeg bruger superimpose, fuzel, colorschemer og phonto :-)
 • lukeitshemmings
  Jeg synes du skriver godt og du har sat det godt op. Man kan også sagtens sætte sig ind i Allisons liv og forstå hvordan hun har det. Èt like herfra :-)
  You&Me4ever [One Direction FF]
  You&Me4ever [One...
  992
  14
  38
  En forvirret tøs på 17, ved navn Allison, har et ret så besværligt liv. Hendes korte omtanke og spontane handlinger, skaber tit problemer om fyre og ikke mindst kærligheden derom. Hvad er det, der er...
 • lukeitshemmings

  mumbled "Skole imorgen"

  Ja, så er det første skoledag efter ferien for mig imorgen. Derfor ved jeg ikke helt hvornår jeg får skrevet andet kapitel to 'Things sounds better with you - One Direction' færdigt. Jeg er igang med det, men jeg får nok ret travlt i denne uge, sååå ja... Jeg prøver at nå så meget som muligt. Håber I stadig vil læse med :-)
  Cecilie HBH.
  6 years ago
  Jeg skal også i skole i morgen
 • lukeitshemmings

  mumbled "Nyt kapitel snart."

  Jeg sidder lige nu og arbejder på et nyt kapitel til 'Things sounds better with you - One Direction'. Jeg regner da med at jeg snart har det klar, men kan ikke love noget. Igen, tusind tak for de søde kommentarer og favoritlisterne. Det betyder rigtig meget <3
Loading ...