FemaleDenmarkMember since 7 May 12Age 19Last online 2 years ago

I know simply that the sky will last longer than I.

 • Lucky me!
  4 years agoReply
  Mine tre bøger, som jeg forhåbentlig ser under juletræet i år, er:

  1) Wuthering Hights af Emily Brontë
  2) I'll Give You The Sun af Jandy Nelson
  3) Love Letters To the Dead af Ava Dellaira

  Og derudover vil jeg anbefale disse tre bøger til dem, som ser dette:

  1) The Perks of Being a Wallflower af Stephen Chobosky - dette er en af de bedste bøger, jeg har læst! Den formidler på en meget unik måde, hvordan det er at være ung, og så er den enormt livsopmuntrende. Derudover er der også en fantastisk filmatisering af den ;)
  2) Let it Snow af bl.a. John Green - selvom dette ikke er den største litterære oplevelse nogensinde, så er den enormt hyggelig og skal læses i december.
  3) Harry Potter af J.K. Rowling - bare fordi dette er de bøger, som står mit hjerte kærest.

  God jul alle sammen!
 • Lucky me!
  5 years agoReply
  Jeg virkelig godt lide din skrive og fortællestil, som virkerlig er behagelig at læse. Du formår at frembringe en lidt bedøvet atmosfære, der passer utroligt godt med hovedpersonens sindstilstand. Jeg ved ikke om det er dine fine beskrivelser eller hvad, men det fungerer super godt! :)
  Når det med den bedøvede stemning så er sagt, virker det derfor lidt malplaceret, når du bruger udråbstegn og underligt ubeslutsomt, når du bruger '/'.
  Jeg lagde kun mærke til én stavefejl, og det var i forsøgsbeskrivelsen, hvor du har skrevet 'samtaleterapo' ;)
  Der er én ting der undrer mig omkring hovedpersonen, og det er, at hun virker så bedøvet og ligeglad, men alligevel begynder hun pludselig at kaste med ting og brydes med nogle af de der kitler? Det virker sådan lidt underligt, da det helt falder udenfor hendes karakter :/
  Ellers synes jeg, at det er en meget spændende historie, som faktisk lyder ret original, trods det ikke er første gang man har hørt om en på psykiatrisk afdeling ;) Jeg kan rigtig godt lide, at du fortæller om forsøgsrapporten, det giver en form for insiderviden. Dog har jeg lige ét spørgsmål: når der står i kapitel overskrifterne 'Første dag' og 'Tredje dag', er det så de dage forsøget har varet, eller de dage hun har været der?
  Ellers, som sagt, rigtig fint :D
  Big White Room (på pause!)
  Big White Room (på...
  354
  10
  20
  Navn? Therese, alder? Atten, status? Singel, standard sindsstemning? ligeglad - det er fakta, men hvem er jeg, når alle vægge er malet hvide?
  Forfatter A. E. Juhl
  Når man er psykisk ustabil, så reagerer man ofte uforudsigeligt. Derfor hendes først bedøvede tilstand med et skift til voldelige tendenser ^^'

  Det er de dage forsøget har varet ;)
 • Lucky me!
  5 years agoReply
  Jeg synes, at det er et rigtig fint og trist digt. Jeg kan godt lide den stemning, du sætter op og så det, at du på et tidspunkt bruger 'du', så læseren føler sig involveret.
  Jeg synes, at du skal overveje at dele digtet op, for man kan let falde lidt ud, når den bare kører derudad. Der kommer også et par steder, hvor jeg tænkte, at det ville være naturligt med en pause :)
  En anden ting, jeg lagde mærke til, var, at du på et tidspunkt skrev 'værd' hvor der skal stå 'vær' ;)
  Ellers meget fint, synes jeg!
  Hun er i live
  Hun er i live
  237
  10
  29
  I skal aldrig såre hende igen
 • Lucky me!
  5 years agoReply
  Jeg kan rigtig godt lide det billede du skaber med digtet og den skjulte metafor, som hele billedet er bygget op omkring. Det er ikke overdrevet tydeligt, at det er en overgang fra barn til voksen, men man ved det alligevel 100 % sikkert når man har læst den færdigt - det synes jeg er rigtig flot lavet :)
  Ret rytmemæssigt falder de to sidste linjer i strofe 4 fra, de de er alt for lange og informerede - måske skulle du prøve at skære dem ned eller fortælle på en anden måde, hvad der er sket?
  Derudover tror jeg, at længes i nutid ikke staves 'længdes' med, ja, 'længes' - og så staves det 'længtes' i datid ;-)
  Alt i alt et fin digt!
  billedet
  billedet
  454
  7
  6
  digt om overgangen fra barn til voksen
Loading ...