FemaleDenmarkMember since 3 Jul 14Age 18Last online 8 months ago

 • Livslinjen
  1 years agoReply
  Super god ide, rigtig godt skrevet! Det mangler dog noget finpudsning - nogle stavefejl hist og her, og lidt spring i tiden - men måske du allerede er ved at fikse det? Desuden kunne det være rigtig fedt med noget dialog, hvor Bree bliver afvist - hvad tænker Shelly? Måske er hun slet ikke så perfekt, og kommer til at sige noget rigtig grimt? Måske pakker hun afvisningen pænt ind? Det er selvfølgelig bare forslag ;)
  Held og lykke med konkurrencen!
  Enhed -Oneshot
  Enhed -Oneshot
  1
  212
  6
  Mit bidrag til konkurrencen om: Kunsten at være normal- Jeg er som et træ, alene kan de intet, men sammen gør de en kæmpe forskel.
  Livslinjen
  1 years ago
  Med spring i tid mener jeg, at starten (så vidt jeg lige husker) er skrevet i datid, og så bliver der sprunget over i nutid, og tilbage i datid igen - kronologien er der intet i vejen med ;)
  Og det var da så lidt!
  Laura_Monique
  1 years ago
  når tror jeg fik rettet dem jeg kunne finde så det burde være iorden nu <3 Tak for hjælpen, er gået i gang med Shellys synsvinkel.
  Livslinjen
  1 years ago
  Glæder mig til at læse! ;)
 • Livslinjen
  2 years agoReply
  Virkelig stærkt og virkelig godt skrevet. Jeg er vild med den måde, du får blandet idyllen med den virkelige verden på. Det taler til mig på en helt særlig måde. Du er virkelig talentfuld - bliv ved med det gode arbejde!
  selvom det er jul
  selvom det er jul
  56
  1665
  53
  vi. selvom det er jul, er smerten ikke ovre
  syredronning
  2 years ago
  tusind tak! havde næsten glemt at jeg havde skrevet den her, jeg er glad for, at du fandt den !!
  Livslinjen
  2 years ago
  you're welcome!
 • Livslinjen
  2 years agoReply
  Jeg er helt vild med denne dialog. Du er virkelig god til at få frem gennem replikkerne både hvordan børnene er, men også den måde, de interagerer med hinanden på. Det er super flot skrevet, og så i sådan en svær disciplin. Synes virkelig, det er velskrevet. Det kan du godt være stolt af!
  blomsterbørn
  blomsterbørn
  24
  1326
  18
  to børn finder hinanden på trods af deres forskelligheder.
  Faquella
  2 years ago
  Hold da op, tusind tak! :)
  Livslinjen
  2 years ago
  Truth must be spoken
 • Livslinjen
  3 years agoReply
  1 Like
  Hatten af, du skriver virkelig fantastisk og utroligt realistisk :)
  Desuden synes jeg virkelig også, det er et vigtigt emne at skrive mere om, eftersom flere og flere unge indenfor LGBT vælger at springe ud i tidligere og tidligere alder, så som samfund bliver vi nødt til at sætte mere og mere fokus på, at transkønnethed er en rigtig ting. Og indtil videre ser det her virkelig lovende ud - håber, du bliver ved med at skrive!
  Pigelatter
  Pigelatter
  7
  522
  5
  Historien om den unge dreng Joshua, der igennem hele sine 17 år har følt sig fanget i en krop, hvori han ikke hører til. Denne historie vil lukke jer ind i tankerne på en ung og forvirret dreng, som inderst...
 • Livslinjen
  3 years agoReply
  DrownNan er 15 år, lesbisk, og skal starte i en ny klasse. Det er en ny skolesammenlægning, og nogle fra klassen kender hun, andre ikke. Første skoledag bliver...


  Ja, den er gået lidt i stå. Men det er lige meget, for vi skriver muligvis videre på den senere, og feedback er altid godt til senere udvikling!
  Movellas Anmeldelser
  Movellas Anmeldels...
  20
  875
  28
  Tjek første kapitel for mere information --->
Loading ...