FemaleDenmarkMember since 21 Feb 14Last online 6 months ago

17-årig livsnyder❤️ At rejse er at leve❤️Addicted to Netflix❤️

 • LauraJD
  2 years agoReply
  Du har gjort det igen! Simpel, rørende og en dyb historie har du fået ned på er par sider! Wauw..
  Vanilje og 12-taller
  Vanilje og 12-tall...
  73
  1757
  61
  Jeg har fået 4 i biologi. Og Petra er smuk, alt for smuk. // Om at bestille kaffe, når man helst vil have chai latte, og om at vælge mat A, når man er bedst til tysk. Biddrag til Piger '18, om perfektion.
  Sofie R. E.Editor
  2 years ago
  Mange mange tak! Hvor er du sød!
 • LauraJD

  Handling vs. stemning

  2 years agoReply
  Hejsa!

  Jeg er i gang med en historie. Jeg ved ikke hvordan den ender, måske som min første bog, måske som en ny movella og måske som ingenting, men jeg er i hvert fald i gang.

  Jeg har skrevet ca. 20 sider nu, og jeg tager mig selv i at der er for meget handling og for lidt stemning.
  Jeg ved ikke hvordan jeg skal få mere stemnings- og miljøbeskrivelser ind i min skrivning, men mine 2 hovedpersoner er konstant i gang med at gøre noget.

  Eksempel fra historien:
  William snuppede sin rygsæk og proppede nogle bøger og sin computer i den. Herefter gik han ned til køkkenet, hvor en madpakke stod klar som altid. “William” stod der på hans, og hurtigt røg den også i tasken. Han gik så ud i entreen, hvor han tog sin jakke på. Han hev døren op, og gik ud mod bilen. “Hav nu en god dag min skat” lød det fra hans mor, lige inden døren smækkede i. Han svarede ikke, men fortsatte mod sin bil.

  Det er bare handling, på handling, på handling og ikke særlig meget kunstnerisk eller stemningsfyldte beskrivelser!

  Nogle tips? :)

  Mvh. Laura
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  1 Like
  Det kommer nok. Bare klø på. Og jeg er flad for at kunne hjælpe.
  Fia V.
  2 years ago
  Du kunne måske skrive "Den blå madpakke" istedet for "madpakken". Prøv at sætte farver eller funktioner på ting. Det er også en god ide at tilføje kropslige ting som "hans hjerte bankede hurtigere efter turen ned ad trappen". I det jeg lige har skrevet får man allerede at vide, at der er en trappe i huset, hans værelse er på mindst første sal og hanskondi kunne måske ikke være helt i orden (kommer an på hvor lang trappen er. For at uddybe det kunne man tilføje "ned af de sytten trin på trappen").

  Jeg håber det hjalp en smule! :) Har selv makket en del med det. Jeg har bare ofte ladet mine karaktere tage pauser i deres handlinger.

  Lige et hurtigt tip: Hvis du vil have en rolig scene er det en god ide at beskrive alting meget dybdegående og omgivelserne detaljeret. Når man er i ro har man ofte bedre muligheder for at kigge på detaljer omkring en :)

  Knæk og bræk med din historie!
  LauraJD
  2 years ago
  1 Like
  Tusind tak for det gode råd! Altså det skal også siges, at eksemplet jeg har lagt ind, er et af de steder i min tekst, som er "allerværst" på for-meget-handlings-fronten...
 • LauraJD
  2 years agoReply
  Mere!
  Hi, I'm Your Daughter
  Hi, I'm Your Daugh...
  26
  8136
  8
  "Fjorten år siden fik du og en anden en baby. Jeg er den baby." Rose har altid været et fosterbarn, på grund af hjerteproblemer da hun blev født, blev hun aldrig adopteret. Indtil hun finder hendes forældre....
 • LauraJD
  2 years agoReply
  Mere❤️
  The Time Of Our Lives - 1D
  The Time Of Our...
  45
  48.3k
  73
  Crystal har levet et utroligt hårdt liv, på trods af hendes kun 18 år. Som blot 15 blev hun smidt ud af sin alkoholiske far og måtte affinde sig med, at være stripper og luder, så hun kunne tjene penge...
  Maria1209
  2 years ago
  I morgen❤️
 • LauraJD
  2 years agoReply
  Årh mere! Du kan ikke stoppe den der! :O
  About that night • Justin Bieber
  About that night...
  32
  12.5k
  12
  Tiana Lyon -16- er en verdenskendt model, som lever godt, sammen med hendes veninde Jenna Harris -24- Da de flyttede sammen besluttede de sig for at holde en fest, hvor Justin Bieber deltog. Det ente...
Loading ...