FemaleDenmarkMember since 24 Aug 15Last online 1 years ago

Hej folkens jeg er en pige som elsker at skrive historier og læse dem. Der er nok nogen stave fejl eller nogen andre fejl men jeg håber i ville tag godt imod mig og min historier selvfølglig.

Ey

by , Thursday May 30, 2019
2 Comments

Er der stadig nogen her? 


Read more

 • Lagkage

  mumbled "Anime-lover"

  4 years agoReply
  Anime-lover! Hun har skrevet, hvordan nordlysene (trio) mødtes. Den er rigtige god og mega sjov du får et godt grin. Altså hvis du har de samme humor�� (Hvis i forstår sådan en lille en����) læs den!
  Anime-lover
  4 years ago
  Det er ikke engang løgn!! ��
 • Lagkage
  5 years agoReply
  Jeg har aldrig set sne i mit liv fordi jeg bor i Austalien. Men min mor og far har bestemt vi skal rejse til Danmark så vi kan se sneen. Jeg glæder mig som et lille barn til at se snevejr. Lige nu er vi på flyet og vi skal snart lande. "Liv se!" Råbte min lille bror og pegede udenfor "woaw" mumlede jeg. Det var hvidt sne over alt det var så..... Så smukt at det næsten ikke var til at bærer. "Den 1 December 2015 ville jeg aldrig glemme" sagde jeg.
 • Lagkage
  5 years agoReply
  1 Like
  Jeg ville vildt gerne læse julekalenden det ville blive sjovet og spænde.
  Best Friends Brother | Harry Styles
  Best Friends Broth...
  144.9k
  224
  320
  Freya er flyttet til sin bedstevenindes by, hvilket betyder, at Freya og hendes veninde, Daisy, kan tilbringe mere tid sammen. De startede som internet-venner, men nu er de blevet bedsteveninder. En...
Loading ...