• Labloch19
  5 hours agoReply
  Hej Cecilie,
  Så fik jeg læst de 4 kapitler. Nu har jeg ikke selv meget baggrundsviden indenfor græsk mytologi, så min feedback er baseret på at du siger den skal være læsevenlig til alle. Jeg håber du kan bruge det til noget :)
  - Jeg synes starten af historien er forvirrende, jeg har svært ved at skilne hvem der snakker, og hvornår du snakker om faren og hvornår du snakker om Achilleus.
  - Eftersom jeg ikke er bekendt med stederne, synes jeg det er svært at leve sig ind i de steder personerne er, da det ikke er nogle steder man kender. Fx lejren. Hvordan er den?
  - Når man kommer længere ind i teksten bliver det virkelig spændende, og personerne bliver meget mere levende. Du skriver virkelig godt og har et bredt ordforråd, det skal du have.
  - Du nævner i resuméet at Patroklos er hans ven, alligevel så lyder det ikke som de kender hinanden da de mødes senere, det er jeg lidt forvirret over. (men igen kender ikke den oprindelige historie)

  Generelt synes jeg det er en rigtig spændende historie, og man bliver revet med og har lyst til at læse mere. For mit vedkommende mangler der flere beskrivelser af stederne.
  Jeg synes netop det er svært når det nye kapitel starter at finde hoved og hale i hvilket sted man nu er, fordi der mangler lidt beskrivelser.
  Men som sagt kun min mening som læser, jeg håber det kunne bruges :)
  Legenden om Achilleus
  Legenden om Achill...
  2
  455
  9
  Achilleus har netop mistet sin barndomsven Patroklos. Han har hævnet hans død og bundet Hektors lig fast til sin vogn. // Andromache har netop mistet sin mand og vil gøre alt for at få ham lagt til hvile....
  Cecilie Reckendorff
  Mange tak for din feedback, det er helt sikkert noget, jeg kan bruge!
  Du bekræfter egentlig lidt det jeg allerede tænkte - nemlig at jeg er endt med at skrive lidt for "indforstået" fordi jeg selv kender historien så godt.
  I forhold til Patroklos - historien skifter fra kapitel til kapitel tidsperspektiv. Altså 1,3,5 osv. foregår på Troja lige efter Achilleus har slået Hektor ihjel, mens Achilleus er voksen. 2,4,6 osv. er et tilbageblik. Det er derfor Achilleus kender Patroklos så godt i halvdelen af kapitlerne og den anden halvdel har han først lige mødt ham og det er fortællingen om hvordan de vokser op som unge drenge. Jeg tror også du har ret i det med stedbeskrivelserne. Det er i hvert fald noget jeg vil tage op til overvejelse. ;)
  Mange tak for din feedback! :)
 • Labloch19
  4 days agoReply
  Wow hvor er det bare en fangende og spændende historie, blev helt opslugt i den med det samme. I skriver begge virkelig smukt og beskrivende, man føler man er der med karakterne. Glæder mig til at se når du uploader mere :)
  En prik i verden
  En prik i verden
  19
  2870
  42
  Kaia og Marcus er to vidt forskellige personer med vidt forskellige liv. Kaia er usynlig og ensom, modsat Marcus som har mange venner og lever sit liv i den hurtige bane. Deres liv flettes pludselig sammen...
 • Labloch19

  mumbled "Feedback please:)"

  4 days agoReply
  Hej Allesammen,
  Vil i ikke gå ind og læse første kapitel af min historie jeg lige har lagt op.
  Kunne rigtig godt bruge noget feedback om først kapitel er så fangende som jeg gerne vil have at det er. På forhånd tak :-)
  T.M.Kaur
  3 days ago
  Det kan være en god ide at lave feedback for feedback aftaler! :D
  Men jeg vil gerne tage et kig på den, når jeg får tid! <3
  Labloch19
  3 days ago
  Det vil jeg rigtig gerne, kan man skrive privat på en eller anden måde? :)
Loading ...