MaleDenmarkMember since 14 Dec 11Last online 1 months ago

Jeg er fra Jylland.

 • Karamelle

  mumbled "FORLAGSKONTRAKT!!!"

  5 months agoReply
  7 Likes
  Jeg aner ikke, hvor mange af jer der stadigvæk følger mig lol. Men nu forholder det sig sådan, at det projekt, jeg har brugt årevis på at få skrevet, er kommet i hus og blevet antaget hos Byens forlag. Det er en ungdomsroman med titlen Kvalmegule Vægge, der handler om angst, og som har den femtenårige Sophie i hovedrollen.

  Dem af jer, der kunne have interesse i projektet, kan følge mig på instagram, marcell_bulow, og min fb-side, Marcell Bülow - Forfatter.

  Dette betyder så til gengæld også, at jeg ikke længere kommer til at bruge tid på movellas. Jeg er glad for de syv gode år, jeg har tilbragt herinde, men jeg må også videre nu. Alle mine projekter og movellaer vil derfor heller ikke være tilgængelige pr. 1. Februar 2019. Det betyder ikke at I ikke kommer til at høre mere fra mig - Kun herinde.

  Hav en god december! Og igen, tak for alle de gode år, I har givet mig - Selvom nogle af jer ikke er herinde på movellas mere ;)
  Forfatter Amanda Juhl
  Gud ja, tillykke også :)
  BeSkydreamer
  5 months ago
  Ej hvor fedt! Tillykke! :D
  #Always...
  5 months ago
  SEJT!! Tillykke, jeg skal helt sikkert læse den!!
  Cecilie Reckendorff
  Wow, tillykke! Held og lykke med det hele! :D
 • Karamelle

  mumbled "Hej alle! Forlagssnak og mulig udgivelse"

  10 months agoReply
  2 Likes
  Så skete det endelig! Nu fik jeg langt om længe nosset mig sammen til at prøve kræfter med et af de store forlag. Gyldendal, faktisk, to be exact. Det manus, jeg har sendt af sted, er historien En Verden Lavet Af Glas, hvilket er en socialrealistisk ungdomsroman om angst og om når det at flygte fra virkeligheden skaber flere problemer, end det løser. Den har femtenårige Sophie i hovedrollen, og er et projekt, jeg har arbejdet på i seks år. Den er sådan delvist baseret på virkelige hændelser, både fra mit eget liv og særligt fra teenageårene (hvoraf jeg med vilje lader den foregå i sommeren 2011).
  For de af jer, der har fulgt min profil siden begyndelsen, så startede jeg jo på Kærlighedens Konsekvenser tilbage i 2012, hvilket skulle have været et konkurrencebidrag, indtil det så gik op for mig, at jeg havde glemt at føje den til konkurrencen, før det var for sent, oh well. Men sidenhen indgik den samtlige omskrivninger, hvor den blev til Et Helvede i Paradiset, der så gennemgik yderligere omskrivninger, og nu er det endelige resultat færdigt: En Verden Lavet Af Glas, hvilket (forsøger jeg da at bilde mig selv ind) er 272 siders nonstop følelsesmæssigt intensitet, der bare stiger og stiger lige til de sidste kapitlers bragende klimaks.
  Enten det, eller også er det blevet noget effed up lort, lol.
  Jeg regner med at lægge første kapitel op her snart, som en lille smagsprøve på, hvad I kan have i vente, når (eller HVIS) den bliver udgivet.
  I øvrigt, hvis nogen har en forlagsliste, til når/hvis Gyldendal giver mig afslag (hvilket jeg ærligt tror er det, der med størst sandsynlighed kommer til at ske), så kunne jeg være enormt interesseret :)) Jeg kender Byens fra @[Sofie R. E.] (som jeg også har tænkt mig at sende ind til, hvis Gyldendal og Høst & Søn beslutter sig for, at En Verden Lavet af Glas faktisk *er* noget lort) og jeg så vist også et eller andet med, at @[Maria Louise Persdatter] også har fundetet forlag, men så mange gode anbefalinger som muligt modtages gerne med kyshånd.

  Og nu sidder jeg ellers bare og venter på, om det bliver en antagelse eller et afslag xD Carlsen, Turbine og Politikens var ikke just imponeret, men man ved jo aldrig. Man kan blive overrasket.


  Karamelle
  10 months ago
  What she said^^
  Subangi
  10 months ago
  Uh, hvor spændende! Held og lykke! :D Tror kun, jeg lige kan komme på de forlag, du har nævnt lige til den genre, du skriver. Ellers kan du evt. spørge i nogle af de forfattergrupper, der er på FB - der er helt sikkert nogen, der kan komme med kvalificerede bud :)

  Hvor er det fedt, at så mange herinde sender til forlag/får udgivet romaner! Håber snart, det bliver min tur til at sende noget ind, hæhæ. Sidder med en roman, jeg har arbejdet på i tre år, og føler stadig det er lort, så der går nok noget tid... (medmindre jeg snart dropper den, fordi den er en umulig b*tch)
  Sinaja :D
  10 months ago
  Jeg håber at de gerne vil udgive den. Held og lykke��
 • Karamelle

  mumbled "Selfiebørn!"

  1 years agoReply
  1 Like
  Jeg har en super glædelig nyhed til alle jer, der følger med i Selfiebørn. Nu får jeg langt om længe opdateret den, og det er det, jeg regner med at få den resterende del af februar måned til at gå med - At opdatere Selfiebørn og få den skrevet helt færdigt. Hvad tror I, at den slutter med? Jeg spoiler selvfølgelig intet ;) De to næste kapitler kommer allerede i dag, så håber I er klar
  @[Queen Sun] , @[Aagaard] , @[Yoongi] , @[Christina M.] og alle jer andre, der også følger med i det skjulte ;)
  Yoongi
  1 years ago
  Nej hvor gooodt! c:
  Aagaard
  1 years ago
  Wuuuu
 • Karamelle

  mumbled "Selfiebørn og movellys 2017"

  1 years agoReply
  2 Likes
  Omg. Jeg logger sådan tilfældigvis ind på Selfiebørn, fordi jeg lige skal læse nogle ting igennem og tage nogle noter til fremtidige kapitler, og så ser jeg minsandten - MINFREAKINGSANDTEN -, at den er nomineret til movellys 2017 som årets klassiske fiktion.

  Altså tror ikke jeg vinder, det plejer jeg ikke, men damn, hvor er det fedt at se - Det er sådan ret vildt, at man ikke rigtig har været aktiv på movellas i et godt stykke tid, og så tænker man at skrive en historie derinde, som led i en interessant konkurrence, og så bliver den nomineret til movellys. Det gør mig ret glad. Og I må gerne gå ind og stemme, men I skal ikke stemme fordi jeg siger det, I skal kun stemme sandfærdigt og hvis I kan lide den.

  Må den bedste vinde nomineringerne :D Også i alle de andre kategorier :D

  Peace out!
  Yoongi
  1 years ago
  Ih, blev helt glad da jeg så din historie var nomineret. Jeg er meget stor fan af den, haha, og tror din chance for at vinde er stor. Held og lykke i hvertfald ^^
  Karamelle
  1 years ago
  1 Like
  Den vinder vel kun hvis folk stemmer xD
  Og tusind tak! Det gør mig glad! Jeg beklager at jeg ikke har opdateret mere på den, men det skyldes at den skide konkurrence stadigvæk ikke er ovre... men har en masse kapitler i udkast, så du har noget at se frem til (forudsat at det altså ikke er noget totalt lort xD).
  Cecilie Reckendorff
  Kæmpe tillykke! Jeg vil også gerne læse den på et tidspunkt - de 6 timers læsetid skræmmer mig bare lidt. :p
  Karamelle
  1 years ago
  Hvis du godt kan lide psykologiske portrætter og udforskninger af en midtjysk provinsbys mørke sider (en by jeg i øvrigt er utrolig velbevandret i), så skal du ikke holde dig tilbage.
  Det skal du i det hele taget ikke, vil gerne bilde mig selv ind at den er de seks timers læsetid hver xD
 • Karamelle

  mumbled "GLÆDELIG JUL ..."

  1 years agoReply
  5 Likes
  ... til jer alle på movellas.
  @[Aagaard] taggede mig i et opslag, som jeg så lægger ud på mandag xD

  Men ved godt det først er sådan rigtig jul i morgen, men jeg ønsker jer nu alligevel alle sammen en glædelig jul, for jeg kan ikke garantere for at jeg er særlig movellas-aktiv i morgen.


  OOOOOG apropos i morgen, så er prologen til Vi Er I Morgen langt om længe ude - Jeg håber at I vil kigge forbi, da det er en lidt anderledes historie, der har lidt mere eventyrlige elementer, end hvad jeg normalt har i mine historier. Men håber I vil kigge forbi alligevel, selvom den ikke *bare* er rårealisme xD
  Aagaard
  1 years ago
  GLÆDELIG JUL