FemaleDenmarkMember since 19 May 15Age 24Last online 2 years ago

Jeg elsker at falde ind i en verden af bøger, skrive digte der kan stå på mine hænder og drikke kaffe sortere end nattens øjne

 • Jeg drømmer
  Jeg drømmer
  1118
  9
  6
  by kaffe
 • jeg bløder digte
  jeg bløder digte
  3573
  47
  31
  by kaffe
 • kristian
  kristian
  1692
  35
  22
  by kaffe
 • jeg, mig og ensomheden
  jeg, mig og ensomh...
  5699
  88
  83
  by kaffe
 • kaffe
  3 years agoReply
  Jeg tror, at det her er min yndlings digtsamling af dig. Du skriver med en vild rytme som jeg bare elsker, for det skaber virkelig liv i dine digte :-)
  dystopia
  dystopia
  2588
  32
  16
  vores verden er på vej mod dystopia
  ildflue
  3 years ago
  Wauw du er virkelig talentfuld. Elsker det!:) Du skaber meget liv i dine digte!<3
 • kaffe
  3 years agoReply
  Det kan være et problem (for mig i hvert fald), ikke at skrive det hele "biografisk."
  Jeg har siddet og arbejdet med en kort tekst, som er 100% biografisk. Når jeg skriver digte, er de for det meste også 100% biografiske. Det er overraskende svært for mig, at bytte noget af det biografiske ud med fiktion.
  Jeg vil bestemt gerne deltage, men jeg er bange for, at det vil virke mere som en genfortælling af en scene i mit liv og vil derfor mangle beskrivelser. Hvis der er nogen, der har nogle råd omkring dette, vil jeg super gerne høre dem.
  Fia V.
  3 years ago
  1 Like
  Jeg plejer at forestille karakterene i mine historier som mine venner, og jeg har så enten hørt deres fortælling og skriver den ned, eller selv set den uden at blive bemærket. I de scener af dit liv kan du også bytte de forskellige personer ud med fiktive karakterer. Det hjælper at lave en beskrivelse af en person inden man går i gang. Dvs. Navn, alder, bopæl, nærmeste venner, prægende scener fra personens liv eller hele livshistorien, familie, uddannelse og hvordan man mødtes med personen. Du kan selvfølgelig tilføje mere, men det er sådan mere de basale ting.
  Håber det hjælper :)
  kaffe
  3 years ago
  Fedt, tak for det :)
  Fia V.
  3 years ago
  Så lidt! Jeg har samme problem, bare med fiktion! :)
Loading ...