FemaleDenmarkMember since 22 Jul 13Age 20Last online 8 hours ago

En 20årig kvinde, hvis passion er at skrive, når hun ikke sidder med næsen dybt begravet i en bog eller er optaget af noget helt tredje.

 • Toget til fortrydelse
  Toget til fortryde...
  2
  41
  7
  by Juliea
 • Juliea

  mumbled "Red Rising"

  3 years agoReply
  I går gik salget af bogen for alvor i gang, hvad synes I om den?
  Er det noget for jer, skal I læse den eller I er måske allerede i gang?

  - Fik foræret den på arbejdet i går (yesyes, arbejder i en Bog&Idé), og selvom, at den bare er til låns så er jeg spændt på at komme i gang med den. <3
  Maria Louise Persdatter
  1 Like
  Har ofte kigget nysgerrigt på den engelske udgave, men jeg har aldrig fået den læst. Har et brændende ønske om, at man kunne lokke Gyldendal til at tilsende den. Har i hvert fald ikke pengene til at læse den på dansk. xD
  Juliea
  3 years ago
  Uha, nej den må også være dyr. Det er virkelig træls til tider!
 • Juliea

  mumbled "Eheheh"

  4 years agoReply
  Eyeyeyey, så er der kommet et nyt cover til Dangerous Mind, som jeg selv er blevet godt tilfreds med, på trods af, at det ikke tog mig andet end en halv time og noget godt musik. Har ikke skrevet længe, men har bare ikke haft tiden, vil dog se, om jeg ikke snart kan komme i gang igen. OG som jeg har skrevet før, så arbejder jeg på en masse andre idéer, blandt andet en 2'er til Dangerous Mind og jeg kan gå så langt og sige, at den kommer til at hedde Dangerous Life. Jeg har også planer om en 3'er, hvis titel bliver Beautiful Mind, hvilket er noget af en ændring i forhold til de andre, men nu må vi se. Har btw allerede lavet et cover til 3'eren, så ih, det er bare så spændende! Den kommer dog nok først ud i løbet af næste år.

  Håber, at I alle sammen har det godt <3
  Juliea
  4 years ago
  Dangerous MindEn sen aften overværer Lila Dorsey et mord. Morderen - en lejemorder, der i frygt for, at hun skal fortælle, hvad hun så, sætter sig for at dræbe hende....
 • Juliea

  mumbled "Fuld af idéer, hvalp, svimmelhed & sommer, bruuh"

  4 years agoReply
  Nånånånå, har ikke været meget aktiv på det seneste. Ej heller har jeg skrevet meget på DM, men sagen er den, at jeg kæmper med at finde på noget at skrive, og så har jeg bare været helt optaget af at se serier.
  De sidste par dage har mit fravær skyldtes, at jeg har været utroligt rastløs. - I starten af ugen så vi på en hvalp og vi gik bare og ventede på at få at vide, om vi kunne få lov til at få den. Vi fik så at vide, at den var solgt dagen efter, øv altså. Nå men, et par dage efter fandt vi så en anden hvalp, hvor vi var inde og reservere en af dem - ud af 9 hvalpe -, men vi kan først få hende til september.
  I dag har jeg været svimmel det meste af dagen, burde sikkert få hvilet mig, men jeg bliver simpelthen så svimmel når jeg skal op igen. Har derfor været så dum at holde mig oppe hele dagen og set film, og nu vil jeg se, om jeg ikke kan få skrevet lidt på DM. Håber, at jeg er mere frisk i morgen. Derudover har jeg lavet et nyt cover til The boy that no parent would let their daughter meeting, mæh. Er faktisk blevet ret til tilfreds med det. Er allerede godt i gang med at planlægge 2'eren af DM og i gang med at lave et cover til mit næste store værk, der kommer inden DM 2 - 2'eren får btw en ny titel, tænker jeg. Arbejder også lidt på et cover til DM og 2'eren.

  Derudover er der kun tilbage at skrive, at jeg håber, at I har haft en god sommer indtil videre og så må I nyde resten imens den er der! - Også selvom, at det ikke ligefrem har været den varmeste sommer.
  Juliea
  4 years ago
  Og så er jeg ved at runde 1000 visninger på DM, hvilket er helt fantastisk!
 • Juliea

  mumbled "Takke mumble, wow"

  4 years agoReply
  Woooooaw, jeg ved godt, at jeg slet ikke er den eneste, langt fra, og det her sikkert totalt kliché, men hold da helt fest. Min historie Dangerous Mind har knap nok været ude i en måned, og allerede har den formået at få en masse kommentarer, der udelukkende har været ro. Stort tak for det!
  Antallet for, hvor mange gange den har været vist er steget gevaldigt meget, den fik omkring 3-400 på én uge, wow. 7 på favoritlisten og 14 likes. Jeg ved godt, at det ikke lyder af meget, måske, men jeg synes, at det er så sindssygt vildt taget i betragtning, at det er den første historie jeg har lagt ud, der har været seriøs.

  Jeg har prøvet i evigheder at lægge noget ud, men har altid endt med at slette det igen. - DM er den eneste historie, hvor jeg virkelig har kæmpet for at skrive videre, så det er bare så fedt, at den er blevet taget så godt imod. - Nu er den også blevet anbefalet i Ambassadørerne anbefaler: Juli (første halvdel), hvilket slet ikke var ventet. Faktisk så havde jeg glemt, at det var muligt, ahaha, men woaw, tak. Virkelig.

  Det betyder virkelig meget for mig, altså. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive, åha.
  Og når min "takke mumble" når sin ende er der kun tilbage at sige: Håber, at I får jer en god weekend. <3
  //Juliea
  Juliea
  4 years ago
  1 Like
  Taaark <3
  cibena
  4 years ago
  1 Like
  Stort tillykke - det er så fortjent <3
  Juliea
  4 years ago
  Tak <3
Loading ...