• Jennifer Olesen

  mumbled "Læs min historie <3 "

  Vi er ved at tage vores jakke på og skal til at ud af døren, da jeg så mærker Stefans varme og bløde hænder klemt i min hånd. Vi går ud af døren uden at sige en lyd først da vi var nået det halve af vejen spørg han om han måtte vide hvad der skete idag.

  Jeg prøver at forklare det på en lidt stille måde som om der ikke skete noget men at jeg bare var helt ok med det.. Men det er jeg jo ikke, og jeg havde det lidt dårligt med at jeg løj for ham.. Men ja!  Vi når så hen i biografen og vi betaler vores billet for at komme ind og se filmen.

  Det var en meget lille biograf og sjovt nok ingen mennesker derinde udover ham der skulle se vores billet.

  Vi sætter os helt om bag ved og jeg beder til gud i håb om at der ikke kom nogen fordi jeg synes at Stefan er helt vildt lækker..

  Selvfølgelig er der jo reklamer før filmen så vi kommer ud og køber en XL popcorn til os begge og en sodavand hver ;)

  Filmen starter og jeg er lidt bange fordi at traileren var mega uhyggelig. Men det var også godt fordi så kunne jeg måske komme til at holde ham i hånd igen, og jeg blev ved med at sidde og tænke på det. Pludselig kom der en mand gående rundt inde i biografen som ser rimelig uhyggeligt ud...

  Han gik rundt nede ved skærmen. Og så vender han sig om mod os og vi sidder bare og kigger. Jeg bliver vildt bange og ser det er.. '' LAURITZ! '' Jeg blev fucking sur og gik ud på toilettet og Stefan fulgte efter mig... Så nåede jeg til døren og jeg mærker en hånd på min skulder og begynder at græde lidt mere og vender mig om med min hånd klar til en lussing men ser det bare er Stefan.
Loading ...