FemaleDenmarkMember since 21 May 13Last online 6 years ago

 • JacquelineBoa
  Du har lidt problemer med nutid og datid, kommatering og du gentager rigtig mange ord. Den bliver lidt kedelig i længden, forudsigelig. Men det er godt fundet på og plottet er godt! Bare fokuser mere på dit sprog og historien, end at få den udgivet hurtigt!
  Friends in love // Simstegneserie.
  Friends in love...
  5050
  60
  173
  Eftersom min første tegneserie havde så meget succes, så blev jeg da nød til at lave en 2'er. Jeg har virkelig nydt at skrive på den, så derfor vil jeg ikke stoppe. I har ønsket et 2'er, hvilket så er...
  Maria G.
  7 years ago
  Tusind tak for det du skriver. Jeg ved godt selv at det kniber lidt med nutid og datid, og jeg prøver også at gøre noget ved det. Det med at gentage ting, vidste jeg ikke, men jeg skal nok kigge på det. Tusind tak for det.
 • JacquelineBoa
  Undskylder på forhånd for, at der ikke kommer mere i den nærmeste tid. Jeg har virkelig mistet inspirationen til "We won't tell", efter jeg kom i tanke om en ny idé til en movella:
  HjernevrideriHarry Styles var bare en normal teenage-dreng, der havde en godt liv og levede den måde, naturen ville have bestemt det; fuldstændig normalt, uden mærkelig...

  Det bliver primært den, jeg skriver på for tiden. Jeg lover dog at færdiggøre "We won't tell" på et tidspunkt, når jeg kan finde inspirationen til det igen! Jeg vil ikke presse et kapitel frem, for så bliver det ikke godt nok til jer, læsere! Vil kun skrive det bedste. Jeg henviser derfor til min nye movellas: Hjernevrideri, der OGSÅ er en Harry Styles og Louis Tomlinson historie! Bare meget længere!
  We won't tell
  We won't tell
  1458
  21
  16
  Der kommer et punkt i livet, hvor man bare giver op på, hvad man tror på. Du kan ikke blive ved med at tro på det samme hele livet igennem. Da du var lille troede du måske på alfer, tandfeen, magi eller...
 • JacquelineBoa
  Dit sprog er utrolig udviklet, hvilket er meget godt i en kort fortælling som denne. På en lille fortælling, når du at fortælle alt, selvom der ikke burde være plads til at fortælle meget. Det eneste, der eventuelt er, er små grammatiske fejl, men det er ikke noget, man bider fast i. Selve historien er fangende og interessant i sig selv, trods for man ikke kender meget til det hele. Sproget er en smule kompliceret, hvis man ikke er på samme niveau, men for dem, der forstår, er jeg sikker på, forstår det smukt og udfordrende! Det er virkelig godt skrevet og jeg ville elske, hvis du skrev noget mere.
  Indespærret
  Indespærret
  650
  3
  14
  Bare et mærkeligt og muligvis forvirrende forsøg på at være poetisk, inspireret af en meget rørende sang.
  Isabell Elena
  7 years ago
  Årh tusind tak!
  Hæhæ, du fik mig til at sidde og smile fjollet nu - jeg er virkelig glad for din kommentar, og at du i det hele taget har taget dig tid til at give mig noget konstruktivt!
  Har i planerne at starte noget nyt meget snart faktisk, var lige igang med at udvikle idéen i mit hoved, da du kommenterede!

  Jeg vil smutte ind og kigge på din movella om Larry, da jeg heller ikke kan lade være med at shippe dem, så deeeejlige som de nu engang er! :D
  Isabell Elena
  7 years ago
  - Forresten vil jeg med glæde give dig en kommentar med noget konstruktiv kritik på den, når du er nået lidt længere i historien :)
Loading ...