FemaleDenmarkMember since 8 May 15Age 17Last online 1 years ago

måske

 • cibena

  mumbled "fordi poetry slam er livet"

  2 years agoReply
  4 Likes
  hyggehejsa

  jeg ville bare lige sige, at jeg håber, at i alle har det godt et sted under den varme sol, der hænger over danmark i disse dage. siden jeg skrev min sidste mumble, er jeg blevet 9. klasse (hvilket er grunden til, at jeg er ret inaktiv fortiden), SUF'er (hvilket er grunden til, at mine vægge nu er klistret til med politiske budskaber og plakater), brønderslever (hvilket er grunden til, at jeg lige har haft nogle bedste dage i mit liv med de bedste mennesker), og så er jeg også blevet poetry slammer. resultatet af det sidstnævnte kan ses i min nyligt publicerede movella, der bærer rundt på en så kreativt titel som "hverdagsfrustrationer." jeg sender luftkys til alle, som kunne tænke sig at se mig fremføre mit digt og linker også lige til movellaen, hvori videoen kan findes:

  poetry slam: hverdagsfrustrationerjeg tilbragte kort sagt syv af de bedste dage i mit liv på brønderslev forfatterskole. jeg var poetry slam-holdet for begyndere, hvilket resulterede i,...


  her til sidst vil jeg bare lige sige, at jeg håber, at i får skrevet en masse, læst en masse og ikke mindst: smilet en masse. det er trods alt det vigtiste!
  cibena
  2 years ago
  enig! @[Jon A. Christensen]
   nikoline
  2 years ago
  dit liv lyder som et fedt liv. MEGA fedt med at du er politisk engageret, ville ønske at alternativet havde et ungdomsparti, for så ville mit liv være lidt federe.
  cibena
  2 years ago
  årh, er også virkelig glad for endelig at være blevet politisk aktiv, for det er seriøst noget af det fedeste – er i øvrigt helt enig med dig i, at det kunne være vildt fedt, hvis alternativet havde sig et ungdomsparti!!
 • cibena
  2 years agoReply
  1 Like
  åh maja!! dette er helt igennem skøn læsning
  kan du huske?
  kan du huske?
  4
  417
  11
  Kan du huske, da du sagde, at du elskede mig?
  cibena
  2 years ago
  1 Like
  ihh, du skriver bare over fb, så finder vi ud af noget. har virkelig savnet at snakke med dig ! <3
  Maja Lundsberg
  2 years ago
  1 Like
  Aww, i lige måde!! - det lyder som en plan! <3
  cibena
  2 years ago
  1 Like
  godt at høre!!!
Loading ...