FemaleDenmarkMember since 24 May 14Last online 11 months ago

- Skovbunden
- Wrong
- The Diary About her

 • Skovbunden
  Skovbunden
  29
  2033
  60
  by s. my
 • Wrong
  Wrong
  13
  1484
  21
  by s. my
 • The Diary About Her
  The Diary About...
  17
  993
  13
  by s. my
 • s. my
  3 years agoReply
  Jeg er meget inspireret af dine covers - og også dine tekster da ;) - men hvor har du de fine billeder fra, og bruger du et specielt program?
  Øjeblikke, der ligger mit hjerte kært
  Øjeblikke, der lig...
  5
  423
  12
  Jeg tror jeg oplever verden anderledes end andre, for jeg finder glæde i de mærkeligste ting, der for andre ingen betydning havde, men giver mig et smil på læberne.
  M. Maja
  3 years ago
  Haha, mine covers er nu intet specielt - men tak. Jeg finder oftest billederne på WeHeartIt eller tumblr, og skal jeg være helt ærlig er næsten alle, på nær min nyeste, bare redigeret med movellas egen coverredigering, fordi jeg var for doven til at gøre det store udad dem! xD
  s. my
  3 years ago
  1 Like
  Der kan man bare se ;-) Synes de er super fine og meget enkle, hvilket er super flot. Det ser nu ellers meget professionelt ud, heheh.
  M. Maja
  3 years ago
  Haha, da er jeg nu glad for, men håber du kunne bruge mit svar til noget ;)
 • s. my
  3 years agoReply
  Rigtig fin tekst! Jeg er ikke sikker, men tror når du skriver 'jeget' i resuméet, at der skal stå 'jeg'et' i stedet for. :-) Men et like herfra !
  Spotlight
  Spotlight
  2
  348
  6
  En historie, der beskriver jegets indre kamp i mod den virkelig verden. Jeget lever i en egoistisk og perfekt, indre verden, hvor alt udefrakommende praller af. Teksten er et øjebliksbillede af jegets...
 • s. my
  3 years agoReply
  Din historie fanger mig med det samme!! Virkelig! Jeg tror ikke jeg hidtil har fundet en historie, som har fanget mig så meget. Du opbygger en spændingsfaktor fra først kapitel, og det er virkelig fedt :-) Jeg kan sige, at den allerede ligger på min favorit og fået et kæmpe like fra mig.

  Hvis jeg skal komme med lidt respons, så er det, at du skal huske dine kommaer. Især når du laver de 'lange' sætninger, så er der nogle der misser, så måske du lige skal skimte teksten igennem, for at sætte nogle ekstra.
  I dit sidste afsnit i Kapitel 1, så har du skrevet "snakkede de på liv og løs", men det hedder "på livet løs" :) Og lige før det havde du også skrevet "jeg var vågnede", men tror nu du mente "jeg var vågen" - nok bare en af de mange tastefejl man i ny og næ får lavet.

  Håber du kan bruge den feedback jeg har givet - god skrivelyst :D
  Væk
  Væk
  4
  663
  7
  De stirrede alle på mig. Spurgte hvad jeg hed. Spurgte om min alder. De mumlende stemmer flød sammen. Jeg kunne ikke skimte dem fra hinanden. Mit hoved dunkede. Jeg følte mig svimmel. De tog fat i mit...
 • s. my
  3 years agoReply
  Rigtig fint og meget personligt. Kan godt lide det! Du mangler bare en del kommaer, og det er ikke alle der sidder helt som de skal. Måske du skulle lave et lille referat eller en introduktion til det du har skrevet, det ville være SÅ fint :-)
  Movellas: Dømmer ingen
  Movellas: Dømmer...
  10
  630
  24
  Førstepladsen i "Movellas bliver 7 år"
  Viola.
  3 years ago
  mange tak! :)
  jeg hader de der lorte kommaere..
  hmm.. kunne godt være, jeg skulle se, måske at lave et referat eller andet ;)
 • s. my
  3 years agoReply
  1 Like
  Hej, her kommer lige lidt feedback:

  For det første skriver du rigtig godt. Det fanger mig som læser, fordi det er simpelt at forstå, men samtidig bruger du nogle vendinger, som gør det interessant. For det andet så har du ikke specielt mange fejl, hverken stavefejl eller kommafejl. Der er dog nogle fejl jeg lige faldt over i afsnit 2, hvor du skrev "jeg er født i d. dato" og der skulle du have undgået 'i'. Og sætningen lige bagefter gav heller ikke mening for mig, så måske du lige skulle se på det :D

  I starten skriver du lidt om din person og sådan, men så på et tidspunkt så er det, at det hele starter der på Starbucks og jeg ville personligt lave et nyt kapitel, eller bare '***' sådan nogle, for at indikere at der er ny tid.

  Men like herfra og super godt :D
  Bitter Sweet Love
  Bitter Sweet Love
  33
  1476
  10
  Den 18 årige gymnasiestuderende og youtuber Paris Royalty Edwards, der er bosat i Los Angeles sammen med hendes rige forældre oplever en dag kærligheden på kloshold, idet hun møder den 22-årige soldat,...
Loading ...