FemaleDenmarkMember since 13 Apr 15Age 18Last online 1 years ago

"Jeg var et blomsterbarn af natten, mens du var et stjernebarn af dagen. Sammen grinede vi af regnvejrsbørnene indtil englene tog dig med."

 • Regnvejrsbarn

  mumbled "Træthed og stolthed går hånd i hånd..."

  Så sluttede 24 timers konkurrencen for næsten 2 timer siden. Jeg deltog selv i konkurrencen med denne historie:
  Kaffekoppen og papiret"Hun var som den varme kop kaffe, man hele tiden havde lyst til at drikke af, mens han var som papiret uden ord. Under udviklingen af deres venskab blev...


  Blev færdig med den klokken 5.30 i morges, mens jeg kunne se solen så småt stå op, og så var der bare at rette tilbage. Det har været en virkelig sjov og hyggelig oplevelse for mig, men også stressende :O.

  I nat, da jeg blev færdig, var jeg virkelig træt. Men samtidig følte jeg en energi boble rundt i min krop og var derfor lidt lang tid om at falde i søvn :/. Fik dog også kun 4 timers søvn, da mine søskende vækkede mig :(.

  Men i hvert fald så var jeg mega stolt af mig selv over, at jeg havde skrevet en lang historie færdig på 24 timer. Jeg havde det faktisk lidt sådan her xD :

  Meen samtid havde jeg det også sådan her:

  Men historien fik sat sit sidste punktum, og nu har jeg kun stolthed tilbage. Så ja: stolthed og træthed går vel hånd i hånd xD

  Men hvordan gik det med jer? Fik i skrevet jeres historie færdig? Hvordan syntes i konkurrencen var? :D
  Marzia H.
  2 years ago
  1 Like
  Jeg har det præcist som dig, og jeg er tilfreds med mine kapitler. Denne her konkurrencer forbliver et godt minde <3
 • Regnvejrsbarn
  1 Like
  Haha din historie er humorristisk men sætter også tanker i gang. Den er rigtig god :D
  Abraham
  Abraham
  8
  984
  10
  En 7 timer lang flyvetur bliver til et rent Helvede, da maveproblemer opstår for den angste Abraham Russel. // Deltager i 24 timers konkurrencen.
  Lukas. I. C.
  2 years ago
  Tusind tak, det er jeg glad for at høre :D
 • Regnvejrsbarn
  Okay havde læst prologen, så læste lige 2. challenge, så du får lige en samlet feedback af historien fra mig ;)
  Jeg synes din historie er enorm spændende. Den måde du holder det alt sammen lidt hemmeligt for læseren (eller også er det bare mig, som overhovedet ikke kan læse teksten ordentlig xD). Jeg mener mit hoved sprænges af tanker. HVAD ER DER SKET? HVAD ER DET OVERHOVEDET DE KIGGER PÅ? SYGDOM? HVILKEN SYGDOM? Føler mig lidt draget hen i et Maze-runner univers (ved ikke om du har fået inspiration fra universet elller?...).
  Alt i alt er der overhovedet ikke noget i historien, jeg kan sætte en finger på. Der var vist nogen enkle stavefejl men de forstyrrer ikke læsningen overhovedet og det sker jo for alle :D
  Held og lykke :)
  Erona og fortidens trusler
  Erona og fortidens...
  3
  303
  13
  Erona Müller lever i en postapokalyptisk verden, hvor at Danmark, Norge og Sverige er forenede til Skandinavien. En slem sygdom har hærget verdens befolkning, og på forskerinstituttet vil hun som millioner...
  Marzia H.
  2 years ago
  Lange, mange tak. Jeg havde ingen inspiration fra the Maze Runner xD, og nu må jeg endelig kigge efter stavefejlene. Takket være feedbacken er keg lysvågen nu, hehe xD <33
  Regnvejrsbarn
  2 years ago
  Haha glad for at kunne hjælpe xD
 • Regnvejrsbarn
  Okay indrømmer lige at jeg blev lidt fanget og derfor også lige læste første kapitel (sorry :D)
  Men altså i hvert fald fangede din historie mig utroligt meget. Dine korte sætninger i prologen virker helt perfekt, og at du skriver det som en dagbog, virker så godt. Jeg ved bare, at din historie bliver bedre og bedre.
  Dog vil jeg lige sige at i dagbogsgenren, skal der var mange følelser og tanker, så måske kunne du få lidt mere af det med?
  Men i hvert fald så virker din histoire til at udvikle sig i den helt rigtige retning :D
  Held og lykke :)
  Mod det bedre
  Mod det bedre
  8
  1037
  13
  Hun er ung. Hun har overlevet et selvmordsforsøg, og en dagbog bliver hendes bedste ven i kampen mod en bedre hverdag. //deltager i 24-timers konkurrencen
  Selma Olesen
  2 years ago
  1 Like
  Hahaha det er så i orden ;)
  Ih altså, tak! Ja, men jeg har det lidt som om, at hun ikke er en karakter der er særlig god til at sætte ord på sine følelser, hvis du forstår. Og hun skriver den heller ikke helt frivilligt, det er kun fordi hun får råd fra lægen om det. Så, hun er nok ikke helt så følelsesladet – har ikke helt besluttet mig endnu, haha.
  Tusinde tak! Og i lige måde :)
Loading ...