FemaleDenmarkMember since 9 Sep 15Age 16Last online 12 hours ago

Det skrå tastatur og de skrå brædder sidder dybt forankret i mit hjerte.

Feel free til at finde mig på FB
Min hjemmeside er på vej, den skal lige programmeres færdig

Komma For Dovne

by , Friday September 8, 2017
9 Likes
3 Comments
Komma For Dovne

Er du doven? Magter du ikke flere grammatikark? Heller ikke mig! Her har jeg skrevet mine bedste tips til at sætte et okay komma, selvom du ikke laver grammatikark.


Read more

 • Fia V.

  mumbled "Life update (ja, jeg tør vise mig igen efter stilhed næsten hele året)"

  1 weeks agoReply
  1 Like
  Halløj!
  Jeg er tilbage, surprise, surprise! Efter alt, alt for lang tid er jeg endelig sådan tilbage-agtigt. Jeg kommer nok først rigtigt tilbage i sommerferien, men jeg vil prøve på ikke at glemme Movellas for meget resten af skoleåret, men der sker bare så meget, så nu må jeg lige fortælle lidt om det.

  Efterskole
  Ja, jeg er jo på efterskole, og jeg har aldrig haft det bedre og samtidigt sværere før. Jeg har aldrig haft venskaber på den her måde før. Jeg er vant til aldrig rigtig at nå til et punkt, hvor jeg skændes med mine venner, fordi jeg sjældent ser dem, men her sker det, og det har været lidt nyt for mig. Mine nye venner her har lært mig så meget om mig selv og om omverden, at jeg ikke kan forestille mig, hvad jeg har været før. Ærligt, det kan jeg ikke. Jeg ved ikke, hvordan jeg fungerede som menneske, for nu føler jeg mig mere hel og klar på verden. Og samtidig bare ikke klar til at flytte væk om 3 mdr. og starte forfra igen ...

  Selvværd
  Jeg har næsten lige haft en aha-oplevelse, som jeg aldrig har haft før. Jeg stod og kiggede mig i spejlet og tænkte: "Wow, jeg har på en eller anden måde en form for tidsløs skønhed." Og jeg er så glad for, at jeg har tænkt det. Jeg har godt nok ikke de der populære ting med ovalt ansigt, lang, smal næse, høje kindben og høje øjenbryn, men jeg opdagede bare den dag, at jeg ikke er grim. Det er lige meget, om jeg ligner en af de der modeller. Jeg har et ansigt, som ikke bare er smukt i dag, for det er tidsløst på en eller anden måde. Jeg ville ønske, at jeg havde haft den oplevelse for flere år siden!

  Miljø
  Jeg er gennem de seneste måneder blevet meget mere miljøbevidst. Jeg har altid været miljøbevidst, men jeg er blevet endnu mere bevidst om det, og jeg har nu sat mig det mål at cutte ned på alt plast i mit liv og gøre færre ting, der udleder en del CO2.

  Fransk
  Sidste skoleår havde jeg fransk på aftenskole, så jeg kunne tage fransk på efterskole i år, og jeg tænkte, at med mine franskkundskaber, så kommer jeg ingen vegne (og det gjorde jeg heller ikke i starten af året), men jeg kan mærke, at jeg har haft et kæmpe ryk. Jeg kan en del mere fransk, end jeg kunne for blot et år siden. Det er helt fantastisk! Da jeg så, at jeg ligger på 7 i fransk kunne jeg heller ikke lade være med at være overlykkelig. Nogle bruger siden 5. klasse på at nå et niveau, jeg nåede på et år, og jeg er ærligt talt fantastisk stolt. Og samtidig beviser det, hvad hårdt arbejde kan udrette, for jeg har virkelig kæmpet med fransk og bare siddet og hørt en masse fransk musik og set film og serier på fransk bare for at være lidt bedre med.

  Musik
  På det seneste er jeg begyndt at spille en del mere musik. Vi forberedte i januar en teaterkoncert, som vi spillede i februar, og jeg gik fra ikke at turde at synge foran mine venner til at synge en solo i mic, og igen er jeg vildt stolt! Generelt har jeg haft en enorm personlig udvikling, og jeg er så lykkelig over det! Ærligt, har du muligheden, så tag på efterskole, fordi man bliver et helt andet menneske med en helt andet form for selvværd og ro i sig selv.
  Men altså, i efterårsferien lærte jeg mig selv at spille klaver, og så inden vinterferien købte jeg en ukulele, som jeg lærte mig selv at spille på i ferien. Det er så bare træls, når man hakker en brødkniv i fingeren, så man ikke kan spille, men det er, hvad det er.
  I hvert fald er jeg begyndt at elske at lave musik og vil fortsætte med det, fordi det er fantastisk!

  Så ja, jeg har det rigtig godt. Igen vil jeg bare anbefale et efterskoleophold. Jeg har det virkelig, virkelig godt, selvom det kan være enormt svært, og der har været dage, hvor jeg bare ville langt væk, men jeg er fortsat, og jeg er overlykkelig over det. Jeg har lært så meget om det at være sig selv og menneske.

  Hvordan har du det? Hvad laver du af spændende ting for tiden?
  Xoxo, Fia <3
  #Always...
  1 weeks ago
  Wow, wow, hvor er det dejligt at du har det godt! <3 Og rart at du er lidt tilbage!!
  Fia V.
  5 days ago
  1 Like
  Tak <3 Jeg er også rigtig glad for at være tilbage! Jeg har virkelig savnet det!
 • Fia V.

  mumbled "Jeg er tilbage ... OG TAGGELEG!"

  1 weeks agoReply
  2 Likes
  Halløjsa, så er jeg tilbage igen. Ja, jeg har jo ikke helt været væk, men været her, har jeg heller ikke rigtigt, ups ... der sker bare så meget. Der kommer en længere opdatering senere i aften, når jeg lige har fået skrevet den ...
  Men altså, jeg er tilbage, og jeg er lige blevet tagget af @[NielsGjern] til den her taggeleg med 5 (4?) spørgsmål, som jeg nu vil besvare:

  Jeg er blevet tagget til at svare på fem spørgsmål, og her så mine svar og dermed en lille bid af mit allerinderste :)

  1. Hvem er din yndlingsforfatter?
  Min yndlingsforfatter er 100% Tolkien. Jeg ELSKER hans værker, selvom de måske er lidt langtrukne og kedelige nogle gange, så beundrer jeg hans arbejde og ville ønske, at jeg selv kunne sådan noget. Jeg ser utroligt meget op til ham, og alt af hans jeg har læst, har jeg elsket.

  2. Yndlings bog?
  Uf, den er svær ... hvis jeg griber helt ned i hjertet er det faktisk ikke en Tolkien bog, der en min yndlings. Det må vel være Baskervilles Hund af Sir Arthur Conan Doyle, som også er en af mine yndlingsforfattere, men Tolkien er bare lige den smule bedre (sorry, still luv ya Doyle). Jeg har læst Baskervilles Hund utallige gange, og jeg har 4-5 versioner af den i reolen. Desuden har jeg lyttet alt for meget til den (ups XD)

  3. Har du en hyggelig ting, du laver når du læser?
  Efterskole gør dig seriøst afhængig af te, og nu har jeg svært ved at lave noget som helst uden te, så det er klart en god kop te (jeg anbefaler Pickwicks Joy of Tea Tropic, selvom jeg ikke støtter, at teposerne er plastik). Selvom jeg for det meste læser, inden jeg skal sove, så nyder jeg de andre gange noget godt te og vores gode morfar-lænestole.

  4. Hvad vil du gerne være når du bliver ældre?
  Nu er jeg basic: Mig selv
  Men hvis jeg nu skal sige, hvad jeg gerne vil lave af profession, så er jeg begyndt at være usikker. For jeg vil både arbejde i politiet og være skuespiller på et teater. Teater er mit et og alt, og jeg bliver helt nede, hvis der går for lang tid mellem, at jeg har lavet det, men samtidig vil jeg bare uendeligt gerne være politibetjent. Så ja, jeg bliver vel nok politibetjent og forfatter-skuespiller i fritiden.

  Ja, det var lidt fra mig. Som sædvanligt kan jeg ikke besvare et spørgsmål kort. Måske burde jeg overveje at blive politiker, men på den anden side har jeg for udprægede holdninger til ting, at det ville jeg ikke have succes med.

  Der kommer en opdatering om en halv times tid eller sådan til dem, der er interesserede.

  Og nu tagger jeg lige fire andre (jeg aner ikke, hvem der er blevet tagget, s jeg tagger bare randomly XD)
  @[Nanna360]
  @[Alittlebubble]
  @[Forfatter Amanda Juhl]
  @[Christaml]

  I må have en god aften og god søndag og hyg jer og alt det der!
  Xoxo, Fia <3
 • Fia V.

  mumbled "#Oktowrimo"

  6 months agoReply
  1 Like
  1.
  What are your October writing goals?
  Mine mål er primært at få skrevet et rolle spil færdigt, men jeg vil også rigtig gerne komme ind i en skriverutine igen, da jeg bare ikke har haft en her på efterskolen. Der sker simpelthen så meget! XD

  2.
  What's one of your non-writing October goals?
  Jeg vil gerne lære at spille Dance of The Sugar Plum Fairy på klaver :D (nok ikke opnåeligt, honestly XD)

  3.
  In which season does your WIP take place and why?
  Kongen af Universet foregår i starten i efteråret, da det er ved skolestart, men hovedparten foregår i vinteren, da der lige går nogle måneder inden de tager afsted, og så når de er ankommet sker der også noget, der får nogle måneder til at gå.

  4.
  Do you work on one manuscript at a time or more?
  Altid mere end et, haha XD Altså et hovedprojekt og en masse mindre, bla. en musical, en rollespilskampagne og nogle noveller samt digte. Så, nogle stykker ... XD

  5.
  Music while you write - yay or nay?
  Yay! Har hele playlister med forskellige stemninger til mine forskellige projekter XD XD

  @[Forfatter Amanda Juhl] har lagt et billede op af den originale challenge, så guys, join!

  Hvordan går jeres oktober indtil videre?
  Jeg skal hjem på weekend i dag og næste uge har jeg kun linjefag, hvilket betyder massere af TEATER!! WOOOOO!!!!

  Xoxo, Fia <3
  C. R. Håkansson
  6 months ago
  Oh nice, held og lykke!!! :D <3
  Men musical... du selv skriver? :)
  Fia V.
  5 months ago
  1 Like
  Nå ja, jeg er i gang med at skrive en musical, som jeg dog ikke rigtig tror, bliver til noget XD
  C. R. Håkansson
  5 months ago
  Ej, det skal den da! Hvis du skal bruge hjælp, så skriver du bare! Musicals er THE VERY BEST! Seriøst, tror jeg kan nævne flere musicals (og lignende) end normale film... XD
 • Fia V.
  7 months agoReply
  Hej!
  Velkommen til Movellas! Vi er rigtig glade for at have dig her. Har du nogle spørgsmål, skal du ikke være bange for at stille dem :D <3
  Held og lykke!
  Xoxo, Fia <3
Loading ...