FemaleDenmarkMember since 5 Feb 17Age 15Last online 1 days ago

Jeg er en pige på 15 år. Jeg kommer fra Danmark og bor på Sjælland. Jeg går til Teater og kunst-rulleskøjteløb. Jeg elsker at skrive historier. Jeg vil gerne være skuespiller og/eller forfatter i min fritid, og psykolog eller politibetjent som job til at leve af. Jeg elsker Harry Potter. Jeg har valgt at hedde E. L. Schlichting fordi, jeg er inspireret af J. K. Rowling. Jeg håber at I vil nyde mine Movellas.

 • E. L. Schlichting

  mumbled "Nyt kapitel!"

  Hey allesammen,
  Det sidste kapitel af '3 days' er nu lagt op, som lovet. Sorry for at det kom op så sent.
  God aften.
  3 daysViola tager bussen til skole hver dag, men en dag flytter en familie ind i et hus, hvor bussen standser. Hun forelsker sig hurtigt i den familie. Den virke...
 • E. L. Schlichting

  mumbled "Nyt kapitel!"

  Heej,
  Jeg er lige blevet færdig med min sidste nye movella: 3 Days. Jeg begyndte på den for længe siden, måske sidste år, og er endelig færdig. Den er ikke særlig lang, men, jeg vil lige gøre alle opmærksom på, at den er værd at tjekke ud. Jeg lægger det sidste kapitel ud snart. Jeg kan ikke love at det bliver i morgen, da jeg skal noget vigtigt, men jeg skal prøve.

  3 daysViola tager bussen til skole hver dag, men en dag flytter en familie ind i et hus, hvor bussen standser. Hun forelsker sig hurtigt i den familie. Den virke...
 • E. L. Schlichting

  mumbled "Vigtigt spørgsmål"

  Hej,
  Jeg spurgte forleden dag (tror faktisk det var i går) om nogen ville læse en Avatar: The Last Airbender fanfiction. Jeg er lidt desperat, da jeg har en god idé. Jeg spørger igen, da jeg ikke selv kan finde min mumble, og mine venner kan godt se deres egne.
  Men i hvert fald. Vil nogen af jer interessere jer for at læse en Avatar:Den sidste lufbetvinger fanfiction?
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Jeg tror ikke du skal tænke så meget på om folk vil læse den :) Hvis det er en ide du rigtig gerne vil skrive, så skriv den og øv dig i at være ligeglad om folk kan lide det. Det magiske ved at skrive (blandt andet) er at man kan være sikker på at en eller anden godt vil kunne lide din historie. Jeg synes du bare skal skrive den og fortælle om den i en hel del mumbles, så folk kommer til at høre om den(det er sådan man får læsere på movellas ;)). Hvem ved, måske får du nogle interesserede i at se / læse Avatar?
  E. L. Schlichting
  Tak, det var dejligt du gjorde mig opmærksom på det. Det var også et godt råd��
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Så lidt :)
 • E. L. Schlichting

  mumbled "Spørgsmål til ny movella"

  2 Likes
  Hej alle sammen,

  Jeg har fornylig set en video, der nævnte Avatar: The Last Airbender. Jeg kom til at tænke på hvor fantastisk det er og søgte og søgte og fandt endelig et sted, hvor jeg kunne se den gratis (dog på engelsk uden undertekster) men det har jeg ikke noget imod. Jeg elsker det TV-show og vil skrive en fanfiction, men jeg vil høre om nogen overhoved er interesseret i at læse den? Så hvis I er, ville jeg blive glad hvis I gad skrive det i kommentarfeltet.
 • E. L. Schlichting
  Kommer der flere kapitler til Titanic 2? Den er mega spænende.
  Titanic 2
  Titanic 2
  4
  807
  4
  Fra det isnende Atlanterhav bliver en mand indkapslet i is fisket op. Manden bliver vækket til live igen, men den verden han kendte er væk. Alle mennesker han holdt af er døde, og myndighederne indleder...
Loading ...