FemaleMember since 9 Feb 12Age 21Last online 6 years ago

What happens once, can happen twice.

 • ✘Emilie B.
  Hey guys!
  Beklager den (ultra) lange ventetid, men fik en skriveblokade, og så fik jeg pludselig travlt i skolen - Hverdagen kom i vejen. Men begynder at skrive igen nu, håber, at I stadig vil følge med :D
  Tak for de mange likes og favoritter, det betyder alverden! <3
  Magi i Luften
  Magi i Luften
  26
  2228
  48
  Det er forbudt at færdes ude efter mørkets frembrud. Det er også forbudt at udøve magi. Da Nattaya en aften begiver sig ud for, som så mange gange før, at bryde begge disse love, sker det utænkelige. Kongens...
 • ✘Emilie B.

  mumbled "Konkurrencebidrag!"

  Yeah, så har jeg altså publiceret første kapitel af mit bidrag til konkurrencen om en besættelse.
  Det er en lidt anden genre, end jeg plejer at skrive i, men håber, at I vil give den en chance alligevel! :D

  Jeg ville blive rigtig glad, hvis I ville tage et smut forbi og fortælle mig, hvad I synes! ;)
  Den hedder "Besat af Kærlighed" c:
 • ✘Emilie B.
  Hold da ferie. Det må jeg give dig - Du har godt nok fået mange intense følelser formidlet i den novelle! Dine beskrivelser er rigtig gode, og dit sprog varieret og flydende - Noget, der gør det meget nemmere for læseren at leve sig ind i historien.
  Der er et par enkelte stavefejl og forskellige ting, men sådan vil det jo altid være, og det ødelægger ikke historien. Man kan virkelig fornemme hendes sindsstemning, mærke atmosfæren i luften. Rigtig godt gjort! Du er utrolig god til at beskrive, og du formår at fange læseren helt fra start.
  En rørende og utrolig smuk novelle. Du får et Like herfra! ;)
  Min lysende stjerne
  Min lysende stjern...
  41
  1742
  75
  Jeg ved ikke hvad der gik af mig den dag. Pludselig blev det bare for meget for mig. Jeg kunne ikke klare det mere. Jeg havde fundet mig i så meget fra din side af, men det var dråben som fik bægret til...
  Lucky me!
  6 years ago
  Mange tak! :-D
 • ✘Emilie B.
  Først og fremmest: Super god idé. Du har et rigtig flot sprog og krydrer historien godt med beskrivelser. Elsker specielt den måde, du har fremstillet skolen på i første kapitel - Og den måde, du beskriver Emilys tanker på. Og at drage Harry Potter ind i det hele? Genialt. Du formår at få en humoristisk undertone og samtidig holde læseren fanget i, hvad der egentlig sker, og hvad Emily mener om det hele.
  Lagde ikke mærke til nogen fejl, så det er jo, som det skal være. Synes, at hendes tanker er meget realistiske, og det gør det også nemmere at læse. I det hele taget er din tekst meget flydende og velskreven, og jeg har et indtryk af, at den er godt gennemarbejdet - Ellers er du knagme dygtig ;)
  Du får et Like herfra og fortsæt endelig med at skrive! :D
  Why so serious?
  Why so serious?
  10
  1654
  21
  Den 16-årige Emily Møller bliver sendt på kostskole af sin far, fordi han skal to år til Afghanistan i krig. Faderen syntes ikke, at hun skal bo alene hjemme, uden nogen til at passe på hende, for hendes...
 • ✘Emilie B.
  Rigtig god idé! Du har et rigtig flot, varieret sprog og skriver meget flydende - Hvilket gør det dejligt nemt for læseren. Jeg har ikke lagt mærke til ret mange fejl, og dem, jeg har set, har sandsynligvis bare været tastefejl - Jeg kan ikke umiddelbart huske, hvilke kapitler det var i.
  Jeg kan rigtig godt lide den måde, du trækker os ind i hendes tanker på, og det hele virker i det hele taget meget livagtigt. Synes måske, at Siri er lidt for stille i de to seneste kapitler, og det virker lidt som om, at hun er stum, og at alle de andre dermed siger alt for meget - Men er man i chok, siger man nok heller ikke så meget. Så det er måske hensigten, det skal jeg ikke kunne sige :) Hvis det er, så virker det i hvert fald! For man får en klar fornemmelse af, at hun er i chok og mangler ord.
  Umiddelbart er krimi ikke lige min genre, men jeg synes allerede, at du har godt gang i spændingen. Man kan føle Siris rædsel og fornemmer tydeligt stemningen i historien. Rigtig, rigtig flot skrevet! Du har virkelig nogle gode beskrivelser.
  Du får et stort Like herfra! ;)
  Spil for livet.
  Spil for livet.
  30
  2903
  37
  Siri kæmper med at tjene til dagen og vejen, men det er ikke altid nemt når man er anden rangs violinist, der spiller på de nærmest uddøende musik restauranter. En dag finder hun noget som vender hendes...
  Pseudonym.
  6 years ago
  Mange, mange tak! :-)
  - Jeg laver en del tastefejl, men er for doven til at rette dem desværre... Det er lidt hensigten at Siri skal være stille, og i chok, fordi det er hun ligesom. Men det er i hvert fald dejligt, at det virker som det skal :-)
Loading ...