FemaleDenmarkMember since 14 Jun 11Last online 3 years ago

I may not understand
the very essence of our existence
but I know one thing is for sure
that in music you can never go wrong
with The Cure

 • emmaaaaaa
  5 years agoReply
  1 Like
  Haven't read it yet, but I'd just like to point out how great the trailer is! Really, really cool and what's the song? V excited to read it, sounds ace!
  Cab | Louis Tomlinson
  Cab | Louis Tomlin...
  114
  7345
  96
  If you met someone who spoke to you in the same way you sometimes speak to yourself, how long would you allow that person to be your friend?
  Adison
  5 years ago
  1 Like
  Thank you! The song is "The Funeral" by The Band of Horses :-)
 • emmaaaaaa
  5 years agoReply
  This is just absolutely lovely! I've read it quite a few times now, and each time it just blows my mind. Really, really good job!
  For Old Time's Sake
  For Old Time's Sak...
  42
  1868
  24
  From time to time she’d walk to the funfair and buy herself a balloon, maybe two if she was feeling particularly frisky.
 • emmaaaaaa
  5 years agoReply
  jeg elsker dig, johanne. jeg har ikke læst kapitlet, men du har opdateret og derfor elsker jeg dig, du er perfekt
  Proper Punctuation Needed - One Direction | Heart Beats Harder 2
  Proper Punctuation...
  391
  34.9k
  386
  Punktummer er noget, Kendall Burnwin har sat en masse af, men det største er nok det sidste. Dette punktum var, som de fleste andre punktummer, et punktum, og det skulle det meget gerne blive ved med...
 • emmaaaaaa
  6 years agoReply
  1 Like
  I kapitlet, hvor Gemma er blevet slået af sin kæreste, kan jeg altså ikke få det til, at hænge sammen med, at hun kun er 12. Hvis Harry er 10, må hun være 15, for i de andre kapitler har hun været 5 år ældre end ham, som hun også er virkeligheden. Er der noget jeg har misset, eller?
  Ellers er det en super god historie, og jeg glæder mig til at læse videre. x
  Picture Perfect Memories | Harry Styles
  Picture Perfect...
  358
  23.6k
  371
  Hvad ville du gøre, hvis du fik mulighed for at rejse tilbage i tiden? Ville du rette op på alle de fejl, du har begået? Forhindre Hitler i at blive født? Eller måske bare genopleve de øjeblikke, der gør...
  Adison
  6 years ago
  Gemma blev født i slutningen af 1991 (december), mens Harry blev født i starten af 1994, hvilket gør hende lidt over to år ældre end ham, så vidt jeg ved. I første kapitel, har jeg skrevet, at hun ikke engang er ti år, og sådan er det vist også i de andre, ehehe. xx
  emmaaaaaa
  6 years ago
  Nå okay, så har jeg misforstået noget. xx
 • emmaaaaaa
  6 years agoReply
  savner harry og zoey, savner ideén om, at de kæmper for hende, savner hvordan louis egentligt føler et lige så stort behov for at beskytte hende, savner at tjekke hver dag om der er kommet et nyt kapitel, savner at græde pga. at zoey afviser harreh, savner deres spydige bemærkninger, savner at længdes efter et nyt kapitel, savner kun at have interesse for én novelle. jeg har nemlig endnu ikke fundet en, som har fanget mig, lige så godt som denne her, og derfor sker det, at jeg læser den for tit.
  den her ligger på min top 3 over bedste fanfics, theaaaa
  1. DARK und Daisy Chains
  2. Zoey Green
  LAV SÅ EN TO'ER, SÅ JEG KAN FÅ FULDENDT MIN TOP 3, THEA, JEG ER ULYKKELIG
  og nu vil jeg give mig til, at læse den igen :(
  The ballad of Zoey Green - {1D}
  The ballad of Zoey...
  1025
  181.4k
  1723
  Zoey Green på 18, er ikke en af de piger, som går ubemærket igennem byen. Med sit lilla hår og anderledes udstråling, har hun opnået en høj status i blandt unge i London, men på en anderledes måde end...
Loading ...