FemaleDenmarkMember since 10 Apr 11Age 24Last online 3 years ago

Bare endnu en fortabt pige.

 • They Bombed Us - (1D)
  They Bombed Us -...
  359
  0
  0
  by ckkbo
 • Shh, it's a secret. (1D)
  Shh, it's a secret...
  616
  1
  0
  by ckkbo
 • Dagen i går var dagen før i dag.
  Dagen i går var...
  611
  0
  0
  by ckkbo
 • Love is blind (1D)
  Love is blind (1D)
  1314
  6
  8
  by ckkbo
 • ckkbo

  mumbled "Nyt skriv."

  3 years agoReply
  Over længere tid har jeg skrevet mine tanker ned. Om hverdagen når man er mig. Begyndte i vinters og skriver når jeg har noget på hjertet - oftest kun de dage hvor jeg er nede af en eller anden grund. Måske vil jeg en dag poste det, men for nu, vil jeg skrive videre og efterlade en kort smagsprøve.

  "Jeg vil sige noget. Jeg vil åbne munden og sige noget. Jeg vil tale med menneskene. Jeg ønsker at være åben. At være uadvendt. Jeg åbner munden og siger noget. Akavet. Stemningen bliver akavet. For jeg er akavet. Jeg lukker munden.
  Jeg åbner min taske og tager min computer op. Jeg tager jakken af og hænger den over stolen. Sætter mig. Vi sidder i lokalet. Flere og flere kommer. Mange ”godmorgen’er”, ingen samtaler. Eller jo. Masser samtaler. Jeg er ikke en del af samtalerne. Jeg er ikke en man snakker med. Stille. Meget stille."
 • ckkbo
  7 years agoReply
  #NeverForget verdens bedste serie. Havde næsten ikke lyst til at læse epilogen fordi jeg vidste det ville være det sidste af BLY. Jeg har glædet mig og siddet spændt og ventet på et nyt kapitel dag efter dag.
  Jeg startede først på serien da du lige var startet her. Tror det tog mig halvanden dag at læse alt indtil der. Den fangede mig, på en måde som kun få movellaer har fanget mig, for ikke at sige ingen. Tak, tak fordi du skrev BLY, og fordi du traf de valg i serien du gjorde (På trods af jeg altså shipper Hackie..)
  Håber du finder på noget ligeså genialt til din næste serie!
  Har forresten ingen 'yndlings-momenter', historien i sig selv er fantastisk!
  Heartless Like You ❋ One Direction (Bly 3)
  Heartless Like You...
  70.4k
  395
  689
  Når man befinder sig i storbyen London, ændrer ens liv sig hurtigt. Det finder Jackie McClane ud af, da hun flytter dertil. Hun støder ind i den mystiske Matt Cox. Som Harrys halvbror, skaber han mere...
 • ckkbo
  7 years agoReply
  Hold da op. Det der er helt igennem fantastisk skrevet. Wow. Kuldegysninger.
  Sejt, du er noget til nr. 60, thumps up! Og det bedste af det hele er at hver og en af dem er gode, de rør en, de fanger en og de får dig til at tænke. Elsker dem alle!
  Please keep up the good work, Laura!
  Dear Niall ✾ (1D One Shot)
  Dear Niall ✾ (1D...
  5361
  187
  84
  She was in love with him, but he was gone.
  Laura G.Editor
  7 years ago
  Tusind tak, det betyder virkelig meget, kan slet ikke beskrive mine følelser :) x
 • ckkbo
  7 years agoReply
  1 Like
  Som nedenunder, ville jeg også gerne se den som film. Elsker den så meget. Jeg har læst Precious Minutes With You, men bliver stadig helt fanget af denne. Ihh hvor ville jeg gerne se den som film! Keep up the good work!
  Før du går
  Før du går
  3582
  61
  68
  At være fanget i en komaverden, fuldstændig isoleret fra andre, er ikke det fedeste i verden. Det ved Samantha Lucina alt om. Hun blev nemlig skudt d. 28. juni 2010 og har siden da været tvunget til at...
  Adison
  7 years ago
  Ih, tusind tak! Det rører mig virkelig, at du ligefrem vil have den filmatiseret :')
 • ckkbo
  7 years agoReply
  1 Like
  Åh Gud, det kan ikke passe! Jeg tuderrrr
  Precious Minutes with You | One Direction
  Precious Minutes...
  26.9k
  355
  959
  Alle er overbeviste om, at hun er væk. Borte. Forsvundet i sin koma. Det, de bare ikke er klar over, er, at Samantha Lucina er i en slags komatilstand, hvor hun er fanget i det scenarie, hun blev skudt...
Loading ...