FemaleDenmarkMember since 19 May 13Age 22Last online 3 months ago

 • C. L. Jensen

  mumbled "Søndag"

  Så er det søndag igen og jeg indhenter alle de forsømte afleveringer, selvom jeg ikke er specielt god til at holde mig inde for stregerne og skrive i kronik kassen... Så i stedet har jeg tilføjet endnu et digt til samlingen "Victor" Jeg ville blive så glæd hvis i vil læse samlingen og gerne komme med nogle konstruktive kommentarer :) fortsæt god søndag og nyd stilheden af helligdagen.
 • C. L. Jensen

  mumbled "Ny digtsamling: Victor"

  Hej, så er jeg igen kravlet ud af den melankolske skriveverden med en ny digtsamling, med titlen Victor. Den er symbolsk, metaforisk og malerisk, regn den selv ud på jeres egen måde. Håber meget i vil følge med i den da jeg poster digtene lidt hen af vejen, og give jeres besyv på hvad i mener om den, ny den dejlige søndag og glæd jer til en ny uge med udfoldelse og døsighed!
 • C. L. Jensen

  mumbled "Mandag morgen"

  Hej venner, så er jeg tilbage med et nyt digt efter en lang pause, hvor jeg har været gennem diverse ambulatorier, hvilket burde skabe inspiration, men ikke gør det. Ny jeres start på en ny uge og et nyt liv, og så må i meget gerne læse "del din poesi" og komme med noget feedback.
Loading ...