FemaleDenmarkMember since 11 Sep 12Age 23Last online 2 years ago

-

 • CeciliePayne

  mumbled "Getaway"


  Har fået taget mig sammen, og lavet en ny fanfiction om One Direction. I må meget gerne tjekke den ud. Cover er lavet af mig selv.

  Den 19-årige Anastasia Kertesz har med sin kæreste, Zayn Malik, valgt at tage på en getaway. Deres personlige liv er hektisk, og har derfor søgt privatliv sammen i noget tid. Det er ikke en dans på røde roser, da der pludselig kommer hemmeligheder op, og ødelægger alt.
  Louise B
  4 years ago
  Måske lav coveret i cover-form og ikke som et slags banner-form. For mig står der kun "Taway" pga formen af dit såkaldte cover :) men ellers der det faktisk kønt ud!
  CeciliePayne
  4 years ago
  Det er også min tanke, tænke bare af have det som et banner her, men skal lave det til et cover på selve fanfiction :)
  Louise B
  4 years ago
  Okay, men bare et godt råd her: folk bliver mere eller mindre interesseret i en historie, når man kan se billedet i cover-form, da det virker mere .. spændende og professionel osv :)
 • CeciliePayne

  mumbled "NY MOVELLA! "


  What a feeling er en ny movella, som jeg har valgt at starte. Når der ønskes nye kapitler, skal der kommenteres, da jeg ikke vil lave en historie hvis ikke læser det.
 • CeciliePayne

  mumbled "Undskyld."

  Undskyld, undskyld, undskyld. Jeg har ikke skrevet kapitel til den nyeste noveller, da hele min verden gik i stå brat. Har ligget syg fra 30 september til midten af oktober og min morfar gik borte i oktober d. 21 - Dagen før hans fødselsdag..
 • CeciliePayne

  mumbled "Hov hov hov.."

  Nu har jeg ikke været på i et halvt år. Ikke godt. Men nu er jeg tilbage! Gymnasie elev, 18 år, klar til at lave noveller igen. Er i klar på flere, nye, spændende fanfiction af mange FORSKELLIGE kendte? Skriv skriv skriv.
Loading ...