FemaleDenmarkMember since 1 Apr 16Last online 3 years ago

// der er intet i denne verden, der kan give dig større problemer, end dine egne tanker //

En ordinær trettenårig pige, som elsker at skrive historier. Derudover elsker jeg (lidt for meget) Harry Styles. (Men gør vi egentlig ikke alle sammen det, haha. ;-P)

 • Cecilie ;-)
  4 years agoReply
  Omg, hvordan kan en historie være SÅ god?! Jeg synes det er en fantastisk historie, hvor man virkelig bliver fanget af kærligheden. Dog har jeg ikke læst den færdig, men jeg kan godt mærke at det går hurtigt, da du virkelig har formået at fange mig. Elsker den!
  Hvis der nogensinde kommer en 2'er, kan du sagtens regne med, at jeg vil være 'til stede'. ;-)
  Elsker din måde at skrive på!
  Knus Cecilie <33
  Out of Style
  Out of Style
  275.1k
  72
  37
  Hvad sker der, når den intelligente og milde Victoria Black brat får væltet sin ellers så rolige hverdag og normale madpakkeordning pga. et tilfældigt møde med One Directions mest populære og rebelske...
  EllasDiary
  4 years ago
  1 Like
  Hej Cecilie ❤️

  TAK for dine søde ord! Det er netop sådan nogen ord, som får mig til at ELSKE at skrive :) TAK endnu en gang! Kom endelig i gang og få læst den helt færdig, for den bliver kun sødere og sødere ;)

  Jeg har planlagt en 2'er på et tidspunkt, men jeg er netop i gang med en "Bieber Historie", som sikkert også vil være noget for dig, hvis du er til ham?

  Hvis du kan lide min måde at skrive på, så læs mine 4 historier, som hedder: "Fra Hellerup til One Direction". Det er en historie om ægte kærlighed, som sparker R..!!! Tror, at du også vil kunne lide dem og der er maaaaaaange timers læsning i dem :)
  Cecilie ;-)
  4 years ago
  Glæder mig til at komme længere ind i historien. Og du fortjener helt klart alle de søde kommentarer og de søde ord! <3
  Det kunne være utrolig fedt, hvis der kom en 2'er, men ellers vil jeg da med glæde også læse en Bieber fanfiction.
  Glæder mig også kun til blive ført ind i endnu et fantastisk univers med drengene, når jeg en dag læser "Fra Hellerup til One Direction". :)
  Knus! <3
 • Cecilie ;-)
  4 years agoReply
  1 Like
  Virkelig god og underholdende. Du skal bare blive ved med at skrive, for jeg ved at jeg vil blive ved med at læse. Sikkert også rigtig mange flere.
  Det at Avery ikke vil have ham til at vide, at det er hende, gør det hele meget mere spændende, så thumbs up!
  Mega stort like herfra! <33
  We Are - Justin Bieber fanfic
  We Are - Justin...
  57.4k
  156
  139
  De ser hinanden hver dag, alligevel har de ingen anelse om hvordan hinanden ser ud. Over appen What’s Up skriver de frem og tilbage, kun med 3 informationer om hinanden – køn, alder og skole. Avery Williams...
  KANTI
  4 years ago
  Din besked fik mig til at stor smile. Tak!! <3
 • Cecilie ;-)
  4 years agoReply
  Jeg er allerede helt forelsket i den. Glæder mig forfærdeligt meget til næste kap. Elsker hvordan Harry er nød til at "elske" hende.
  Knus og stort like herfra! <3
  Battlefield - One Direction Fanfiction
  Battlefield - One...
  100k
  96
  163
  Findes der noget bedre dække end det mest åbenlyse? Hvis du spørg 20-årige Harry Styles, så er svaret nej. Han er en berygtet lejemorder, hvis navn får folk til at skælve. Det samme gælder den 19-årige...
  Maria1209
  4 years ago
  1 Like
  Tusind tak for de søde ord <3
 • Cecilie ;-)
  4 years agoReply
  Uuuh, den er virkelig spændende og god! Kan snart ikke vente mere. Jeg stræber virkelig efter, at få at vide, hvad der er sket imellem dem. De virkede så ubrydelige. x <3
  The One That Got Away ~ Justin Bieber
  The One That Got...
  199.6k
  202
  279
  Hver sommer lejer de to bedste venner, Jasmine og Justin, et sommerhus på Hawaii sammen med fem af deres tætteste venner. Sommeren 2014 ændrede alt mellem de to, og nu et år efter er ingenting, som det...
  Cecilie ;-)
  4 years ago
  Glæder mig allerede! Og det nye kapitel er super, og jeg er sikker på, at det Justin sagde ude ved poolen, har en masse bag sig.
  Iiih, hvor er den altså spændene! Det piner mig, at der ikke er flere kapitler endnu.
  Knus x <3 :-P
Loading ...